Şimdi Ara

Counter-Strike:GO oynamak için yardım? CS:GO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen gün Steam'den "Counter-Strike: Global Offensive" indirdim. Oyun kasıyor, slow-motion gibi hareket ediyor mouse oyunda. forumları okudum, yaptım ama bir işe yaramadı.

Acaba çook eski olan ekran kartım sebebiyle mi sorun? Aşağıya oyunun ve bilgisayarımın bilgilerini ekledim.
    Eğer ekran kartıyla bu iş çözülürse, bana benim bilgisayara uyumlu fiyat/performans ürünü bir şey önerir misiniz? tüm tavsiyelere açığım

Oyun için gerekli olan donanım bu:
    http://store.steampowered.com/app/730/:

MINIMUM:
    İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
    İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
    Bellek: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
    DirectX: Sürüm 9.0c
    Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Benim bilgisayar bu:

• ninja34 kullanıcısına yanıt
    bir tane ekran kartı alalım 100 yıl kullanalım o zaman. tabiki de sisteminin eski olmasından kaynaklı. çözünürlük düşürüp her şeyi lowa alarak deneyebilirsin ama o şekilde bile oynanabilir seviyeye geleceğini sanmıyorum.
  • abi ben de onu diyom. ne alayım? :) Bir tavsiyen var mı benim sistemle uyumlu olacak?
  • ninja34 kullanıcısına yanıt
    7870-50 alabilirsin güç kaynağı yeterliyse.
  • HD 6850 hd 7850
    650 ti boost
    Güncel kart olarak r7 240
    GT 730

Hayli hayli işinizi görür hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardaşlar çok sağ olun cevaplar için.

"Asus GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce"ı alayım o zaman. Benim kasa Cooler Master 500 Watt. Sistem kaç Watt yapıyo tam olarak bilmiyorum ama kaldırır sanırım?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt730-ddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#ozellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 24 Nisan 2016; 0:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja34

Kardaşlar çok sağ olun cevaplar için.

"Asus GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce"ı alayım o zaman. Benim kasa Cooler Master 500 Watt. Sistem kaç Watt yapıyo tam olarak bilmiyorum ama kaldırır sanırım?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt730-ddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#ozellikler

bana sorarsanız r7 240 alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır, R7 240 alıyorum abi. Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Tamamdır, R7 240 alıyorum abi. Tekrar teşekkür ederim.

Hayırlı olsun

• Selam tekrar,

Ben Vatan'dan 2 gün önce R7 240'ı aldım. 2 gündür CS:GO oynuyorum. Tüm grafikler "low"da. Ama 15-20 dakikada bir kasıyor oyun, moralim bozuldu :( Nedendir bir fikriniz
    var mı?
    Daha iyi bir ekran kartı mı lazım, yoksa başka bir nedeni mi vardır? 7 gün geçmeden değiştirebilirim kartı, varsa tavsiyeniz yapayım.

Ekran kartını değiştirdikten sonra Windows notu 5.9 oldu. Ben pek anlamıyorum siz bir bakın isterseniz abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja34 -- 26 Nisan 2016; 20:05:36 >

• quote:

Selam tekrar,

Ben Vatan'dan 2 gün önce R7 240'ı aldım. 2 gündür CS:GO oynuyorum. Tüm grafikler "low"da. Ama 15-20 dakikada bir kasıyor oyun, moralim bozuldu :( Nedendir bir fikrin var mı?
    Daha iyi bir ekran kartı mı lazım, yoksa başka bir nedeni mi vardır? 7 gün geçmeden değiştirebilirim kartı, varsa tavsiyeniz yapayım.

Kartın ısısı nedir 15-20 dk geçtikden sonra ?
  • 26 dereceyle başlıyor 33 derece filan oluyor
  • quote:

26 dereceyle başlıyor 33 derece filan oluyor

baya düşük,kasıyor derken Fps düşüklügü mü yaşıyorsunuz ?
  • hocam, valla onun sadece ekranda saniyede geçen görüntü sayısı olduğunu biliyorum. Belki o yüzden oluyordur. Onun bir ayarı var mı? Ne yapmalıyım?
  • quote:

hocam, valla onun sadece ekranda saniyede geçen görüntü sayısı olduğunu biliyorum. Belki o yüzden oluyordur. Onun bir ayarı var mı? Ne yapmalıyım?
    quote:

Orijinalden alynty: ninja34

hocam, valla onun sadece ekranda saniyede geçen görüntü sayysy oldu?unu biliyorum. Belki o yüzden oluyordur. Onun bir ayary var my? Ne yapmalyyym?

ona bakmak için konsola net_graph 2 yazyn. 15-20 dakikaya kadar ve 15-20 dakikadan sonra ki fps de?erlerini yazyn hocam
  • Tamam birazdan deniyorum. Sonucu yazcam.
  • Hocam, şimdi tam ölçtüm.

50 dakikada kasmaya başladı. Fps ortalama 100 civarında. Onda düşüklük olmuyor. Sıcaklığı yanlış biliyormuşum. 53 derece gördüm. Daha fazlaya da çıkmış olmalı. Ne düşünüyorsun?
  • quote:

Hocam, şimdi tam ölçtüm.

50 dakikada kasmaya başladı. Fps ortalama 100 civarında. Onda düşüklük olmuyor. Sıcaklığı yanlış biliyormuşum. 53 derece gördüm. Daha fazlaya da çıkmış olmalı. Ne düşünüyorsun?

Sıcaklık normal fps de normal. Dediğiniz dakikadan itibaren fps yine 100 civarında mı ?

• Aynen evet. Şimdi bir vidyo izledim fps ile ilgili. Onu şöyle sınırlandırın, ısınmayı azaltır diyordu eleman bunu yazdım: "fps_max 64".

Acaba daha iyi bir kart alsam iyi olur mu? Benim kasa 500W. Onun kaldırabileceği başka bir kart mı baksam?
  • Hocam bu sorunun aynisini ben yasiyordum oyun belirli sure sonra hickirmaya yani cok hafif takilmaya basliyordu devamli ilginc gelebilir bazilarina ama kasayi oldugu gibi icini komple temizledim ekran karti islemci kasanin kendisi anakart falan toz falan birakmadim powere acip onu bile temizledim topak topak toz cikti ondan sonra bu sorun kendiliginden cozuldu sanirim sorun ısı kaynakli bilemiyorum bende tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.