Biz 5-6 arkadaş CS Source oynuyoruz steam üzerinden. Kimi zaman serverlar dolu oluyo kimi zaman lag oluyo vsvs... Bizim okuldaki serverlardan birine CS Source Serverı kurmak istiyoruz, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Oyun hepimizde orjinal olarak var ve Steam üzerinden oynuyoruz, yazarken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Serverı steam üzerinden görmemiz lazım çünkü bir şekilde.
Teşekkürler
evet böyle birşey mümkün ben denedim hatta başardım ama benden başkası göremedi o serveri :D çok ugraştırıcı oldugunu söyleyebilirim ilk kez yapıyorsanız
quote:
Orijinalden alıntı: ^Jail^
Merhaba Arkadaşlar,
Biz 5-6 arkadaş CS Source oynuyoruz steam üzerinden. Kimi zaman serverlar dolu oluyo kimi zaman lag oluyo vsvs... Bizim okuldaki serverlardan birine CS Source Serverı kurmak istiyoruz, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Oyun hepimizde orjinal olarak var ve Steam üzerinden oynuyoruz, yazarken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Serverı steam üzerinden görmemiz lazım çünkü bir şekilde.
Teşekkürler
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Teşekkürler
Bak arkadaşım burada server satın alabilirsiniz :)
Oranın Satış müdürü falanmısın yoksa direk sahibi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: strayker111
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Teşekkürler
Bak arkadaşım burada server satın alabilirsiniz :)
Eğer Server Kiralamak İstersenhttp://www.turkogp.com/ Öneririm FastDL özelligi Var Steam'de Destekliyor
Orijinalden alıntı: ReDComrade
Oranın Satış müdürü falanmısın yoksa direk sahibi mi?
Neden böyle diyorsun ki adam sormuş bende cevabladım amacım yardımcı olmak :S
Eğer ölesine kurup oynicaksanız arkadaşlarınla steam den invite yani davet edip 6 kişi katılırsınız.Eğer sen, arkadaşların ve daha fazla kişi istiyorsan kiralarsın serveri