Şimdi Ara

Counter Strike Warcraft Mode Botlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben cs 1.5 i botlarla oynamak istedim. zipden cıkartıp dırek cstrike in icindeki bir dosya ile degistirdim , oyunda bolumu sectim . o oyuna gırmeden oncekı consol gibi olan ekran a girdi ve direk cıktı. bunun belki warcraft modundaki bir dosyanın cstrike nin icindeki bir dosya ile cakıstıgı ıcın acmadıgını dusundum . dosyayı zipden cıkarttıgım dosyaların adı nedır sızce ?? cstrike nin icindeki 1 veya 2 dosyadan biri ama hangi dosyalar eger bi bileniniz var ise bana soylesın bende arkadasımdan msn den o dosyaları bana yollasın

• Adresten kendi yaptığımız kurulumunu indiriniz. PODBot.exe 1.15MB

Kurulumu başlatın, eğer C:\Sierra\Half-Life\ ve içerisinde cstrike klasörü şeklindeyse kurulumu devam ettirin. Değil ise alttaki adreste Half-Life klasörünün yerini gösterin.

Oyuna girin, Yerel Ağ üzerinden de_dust2 haritasını kurun. Oyunda botları kullanmak için ;

F6 tuşu ile rastgele bot eklenir.
    F7 tuşu ile botlar öldürülür.
    F8 tuşu ile bütün botlar oyundan atılır.

Tuşlar yerel ağ oyunu kurduğunuzda otomatik ayarlanacaktır.

Kaynak ve daha fazla bilgi için imzamdaki adrese girin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Adresten kendi yaptığımız kurulumunu indiriniz. PODBot.exe 1.15MB

Kurulumu başlatın, eğer C:\Sierra\Half-Life\ ve içerisinde cstrike klasörü şeklindeyse kurulumu devam ettirin. Değil ise alttaki adreste Half-Life klasörünün yerini gösterin.

Oyuna girin, Yerel Ağ üzerinden de_dust2 haritasını kurun. Oyunda botları kullanmak için ;

F6 tuşu ile rastgele bot eklenir.
    F7 tuşu ile botlar öldürülür.
    F8 tuşu ile bütün botlar oyundan atılır.

Tuşlar yerel ağ oyunu kurduğunuzda otomatik ayarlanacaktır.

Kaynak ve daha fazla bilgi için imzamdaki adrese girin.
    peki daha denemedim ama deniyeceğim yine de eline sağlık olur gibi bir his var içimde

• quote:

Orijinalden alıntı: DidierDrogba

peki daha denemedim ama deniyeceğim yine de eline sağlık olur gibi bir his var içimde

Alıntıları Göster
    İstersen direk Cs1.5 için botlu WarCraft 3 yapayım. Biraz Nostaji olucak benim için ama botlar waypointli haritaları destekler, waypointsiz çok oynanan harita varsa o harita için waypoint yapabilirim...

• quote:

İstersen direk Cs1.5 için botlu WarCraft 3 yapayım. Biraz Nostaji olucak benim için ama botlar waypointli haritaları destekler, waypointsiz çok oynanan harita varsa o harita için waypoint yapabilirim...

Alıntıları Göster
    çok iyi olur... ama ben aldığım bazı haberlere göre warcraft 3 botlarla oynanınca bazı dosyalar çakışıyormuş. ama senden cevabını bekleyeceğim cevabı verirken dosyayı koymayı unutma

• quote:

çok iyi olur... ama ben aldığım bazı haberlere göre warcraft 3 botlarla oynanınca bazı dosyalar çakışıyormuş. ama senden cevabını bekleyeceğim cevabı verirken dosyayı koymayı unutma

Alıntıları Göster
    sağol ama ben waypoint atmayı biliyorum yine de teşekkürler...

• quote:

sağol ama ben waypoint atmayı biliyorum yine de teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Ben bu Warcraft modunu indirmek istiyorum,nerden bulurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Ben bu Warcraft modunu indirmek istiyorum,nerden bulurum?

Alıntıları Göster
    zaten RemagX bana botları yapacak remagx pm atma diğer arkadaşlarda yararlansın mrtbrc arkadaş botları yollayacak
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok sağol kardeşim... yalnız bu podbot 3.20 olayı beni biraz korkuttugördüğü an direk kafa atmıyordur umarım eğer tahmin ettiğim gibi birşeyse çok memnun kalırım...
  • quote:

çok sağol kardeşim... yalnız bu podbot 3.20 olayı beni biraz korkuttugördüğü an direk kafa atmıyordur umarım eğer tahmin ettiğim gibi birşeyse çok memnun kalırım...

Alıntıları Göster
    yalnız arkadaşım ben bunu nereye atacağım cstrike dosyasının içine mi... sen cevabını yaz ben deniyorum...

• quote:

yalnız arkadaşım ben bunu nereye atacağım cstrike dosyasının içine mi... sen cevabını yaz ben deniyorum...

Alıntıları Göster
    Amx Mod 0.9.9
    PODBot 3.20a
    WarCraft3 1.2

Bütün bunları tek bir kurulum altına topladım ve upload ettim. Kurulumda dosyaları oyun klasörüne atarken dosya üzerine yazmak isterse, Evet deyin. Dosyayi indirip kurun, oyuna girip, de_dust2 yi haritasını Lan Game den başlatın. Tuş ayarları her lan game kurulumunda otomatik ayarlanıyor. Hem Botlar olucak, hem de WarCraft3 modu yüklü olucak. Oyunda kullanmak için Kısayol Tuşları ;

F6 > Bot ekleme
    F7 > Bot öldürme
    F8 > Botları oyundan atma

- > PODbot Menu (Backspace tuşunun bir solu)

İsterseniz WarCraft3 özelliklerinin bulunduğu alış veriş menüsü için konsola; bind t shopmenu yazabilirsiniz T tuşu menuye atanmış olucak,

Kurulum güncellenmiştir. İndirmek için tıklayın.

• quote:

Amx Mod 0.9.9
    PODBot 3.20a
    WarCraft3 1.2

Bütün bunları tek bir kurulum altına topladım ve upload ettim. Kurulumda dosyaları oyun klasörüne atarken dosya üzerine yazmak isterse, Evet deyin. Dosyayi indirip kurun, oyuna girip, de_dust2 yi haritasını Lan Game den başlatın. Tuş ayarları her lan game kurulumunda otomatik ayarlanıyor. Hem Botlar olucak, hem de WarCraft3 modu yüklü olucak. Oyunda kullanmak için Kısayol Tuşları ;

F6 > Bot ekleme
    F7 > Bot öldürme
    F8 > Botları oyundan atma

- > PODbot Menu (Backspace tuşunun bir solu)

İsterseniz WarCraft3 özelliklerinin bulunduğu alış veriş menüsü için konsola; bind t shopmenu yazabilirsiniz T tuşu menuye atanmış olucak,

Kurulum güncellenmiştir. İndirmek için tıklayın.

Alıntıları Göster
    dostum oyundan atıyor ve şu hatayı veriyor ; ModForName: shield/v_shield_usp.mdl not found" şeklinde bir hata veriyor bunun nedeni ne olabilir? Bunu da kısaca açıklarsan sevinirim

• quote:

dostum oyundan atıyor ve şu hatayı veriyor ; ModForName: shield/v_shield_usp.mdl not found" şeklinde bir hata veriyor bunun nedeni ne olabilir? Bunu da kısaca açıklarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    Sıfır Cs1.5 üzerinde denedim, upload edilmiş paketi, kurdum çalıştı. Sen artık nasıl bir oyun üzerine kuruyorsun. O model dosyası CS1.6 ya ait ve oyunu pakette bildirildiği gibi kurduysan hiç ayar yapmadan kuruyorsun, başka klasore kurduysan ayar yapman lazım. Kurulum tam anlamıyla çalışıyor eminim :)

Sendeki Cs yi Normal kurulum sırasıyla Kur; Half-Life, HL Update, Counter-Strike 1.5, (+Amx_W3.exe).

• quote:

Sıfır Cs1.5 üzerinde denedim, upload edilmiş paketi, kurdum çalıştı. Sen artık nasıl bir oyun üzerine kuruyorsun. O model dosyası CS1.6 ya ait ve oyunu pakette bildirildiği gibi kurduysan hiç ayar yapmadan kuruyorsun, başka klasore kurduysan ayar yapman lazım. Kurulum tam anlamıyla çalışıyor eminim :)

Sendeki Cs yi Normal kurulum sırasıyla Kur; Half-Life, HL Update, Counter-Strike 1.5, (+Amx_W3.exe).

Alıntıları Göster
    ben cs 1.5 i torrent çekip bi programdan indirmiştim. bunun bütün dosyaları tam dı direk half life ve cs 1.5 full du bu yüzden mi sence?

• botlar silah almıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mum54

botlar silah almıyor!
    1.6 icin warcraft 3 yokmu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGodfather-

1.6 icin warcraft 3 yokmu/

Alıntıları Göster
    eeee?
  • quote:

eeee?

Alıntıları Göster
    1.6 için warcraft var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

1.6 için warcraft var.

Alıntıları Göster
    biri upload edebilirmi?
  • quote:

biri upload edebilirmi?

Alıntıları Göster
    C:\Program Files\valve\ içerisine atıp dosyaya 2 kere tıklarsanız, standart server ayarları, amxmodx 1.8.1 ve podbot3 kurulucaktır.
    amxmodx181_podbot3.exe (3.2 MB)

Burdaki paketle War Craft 3 Expansion kurabilirsiniz. (Üsteki paketten sonra kurulmalıdır.)
    war3x_v103.exe (1.4 MB)

Yakında vaktim olursa Cs1.6 için Birkaç botlu mod yaparım.
    Waypoint yapılmasını istediğiniz, botlarla oynanacak harita varsa şimdiden haritanın ismini yazmanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 14 Eylül 2009; 7:21:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.