Şimdi Ara

Counter Strike Yaş Sınırı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bir söylemişsinki, sanki 18 yaşından küçüklere bu oyunu oynatmam gibi bir anlam ortaya çıkmış.
  • Bu Bir Bilgilendirme Topigidir Arkadasım :) İsteyen Oynar İsteyen Oynamaz. Sadece Kucuk Yastaki Cs Bagımlılarına Bu Topic. (7-12 vs.)
  • su an 18 yaşındayım 12 yaşından beri oynuyorum ama bir etkilenmem olmadı
  • Bu etkilenme olayı yaşla ilgili değil.Yaşları büyük olanlar küfür etmiyor mu?

Ben 21 yaşındayım.Çok 20+ gördüm 10 yaşındaki çocuktan farkı yok.Yaşa pek takmamak gerek.
  • Doğrudur ...
  • Bence CSOS (CS Oynayabilme Sınavı) ile oyuncu almalı serverlar ...
  • Sınava gerek yok. Non-steam serverlar kapatılır, herkes steam üzerinden oyun alırsa elde edilecek kaliteyi SK-Gaming olarak kısaca özetlesek yeterli olur

Counter Strike oyununda istenilen kaliteyi elde etmiş diğer ülkelerin yaptıkları:

Her ev kullanıcısına uygun fiattan yüksek hızlı internet sağlıyorlar.
    (Bizde; dünyanın en pahalı internet bağlantısını sadece ev kullanıcıları değil, site sahipleri, server sağlıyan firmalar da kullanıyor)

Yazılımları büyük bir çoğunlukla orjinal alıyorlar, sürekli güncelliyorlar, yazılım sorunlarını yazılımı satan firmanın forumunda tartışıyorlar.
    (Bizde; nasıl daha illegal yazılım kullanılır, daha korsanı yokmu, hatta hem korsan olsa hemde WCG ESL CPL ye katılamaz mıyıza kadar uzanıyor tartışmalar)

Serverda sorun yaratanlar duruma göre; ya serverdan kalıcı olarak banlanıyor, yada steambans ile 2000 serverdan kalıcı olarak banlanıyor.
    (Bizde; attığımız oyuncular tekrar servera bağlanıp niye atıldım diye sormadan küfüre başlıyor)

Steam üzerinden oyun alırken, oyunu alan kişinin kaç yaşında olduğu belli. Genelde 18 üzeri.
    (Bizde; konusmayi bilmemesinden dolayı (akıl) yaşının 7 olduğuna inandığım, her kelimenin sonuna "a** sizin" veya "yeter a* bune" ekleyen, kendisinden başka herkesin hile olduğunu sanan oyuncular da var)

• Cok Dogru Bir Konuya El Atmıssın RemagX . Bu Tür Korsan Ve İllegal Paylasımların Oldugu Sürece, Ne Cesitli Aktivitelere Katılabiliriz Nede Turnuvalara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX
    Sınava gerek yok. Non-steam serverlar kapatılır, herkes steam üzerinden oyun alırsa elde edilecek kaliteyi SK-Gaming olarak kısaca özetlesek yeterli olur

Counter Strike oyununda istenilen kaliteyi elde etmiş diğer ülkelerin yaptıkları:

Her ev kullanıcısına uygun fiattan yüksek hızlı internet sağlıyorlar.
    (Bizde; dünyanın en pahalı internet bağlantısını sadece ev kullanıcıları değil, site sahipleri, server sağlıyan firmalar da kullanıyor)

Yazılımları büyük bir çoğunlukla orjinal alıyorlar, sürekli güncelliyorlar, yazılım sorunlarını yazılımı satan firmanın forumunda tartışıyorlar.
    (Bizde; nasıl daha illegal yazılım kullanılır, daha korsanı yokmu, hatta hem korsan olsa hemde WCG ESL CPL ye katılamaz mıyıza kadar uzanıyor tartışmalar)

Serverda sorun yaratanlar duruma göre; ya serverdan kalıcı olarak banlanıyor, yada steambans ile 2000 serverdan kalıcı olarak banlanıyor.
    (Bizde; attığımız oyuncular tekrar servera bağlanıp niye atıldım diye sormadan küfüre başlıyor)

Steam üzerinden oyun alırken, oyunu alan kişinin kaç yaşında olduğu belli. Genelde 18 üzeri.
    (Bizde; konusmayi bilmemesinden dolayı (akıl) yaşının 7 olduğuna inandığım, her kelimenin sonuna "a** sizin" veya "yeter a* bune" ekleyen, kendisinden başka herkesin hile olduğunu sanan oyuncular da var)

Ben 14 yaşındayım Steam üzerinden alıyorum oyunları ama sadece TF2 ve CS alabildim maddi durumum anca bu kadar :D

• hepimiz küçük yaştan başladık ama önemli olan beyin yaşı.Olgun davranırsan kimse -18 olduğunu anlamaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Bence gereksiz bir düşünce , cs oynarken psikolojisi bozulan birinde zaten yatkınlık olmalı bozulmaya ki hemen bozulsun.Hem cs'ye gelene kadar o kadar çok şey var ki insanın psikolojisini bozacak.Zaten cs'yi oyun olduğunu bilerek oynamayan varsa oynamasın da madem.
  • Ben 14 yaşında bir iki insan tanıyorum. Konuşmaları DH'daki çoğu insandan daha düzgün ve daha mantıklı. Seviyesi gayet iyi.
    Tabii ki kaliteli oyun için bunlar yapılmalı ama birazda bu kültüre bağlı birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dotzher
    Ben 14 yaşında bir iki insan tanıyorum. Konuşmaları DH'daki çoğu insandan daha düzgün ve daha mantıklı. Seviyesi gayet iyi.
    Tabii ki kaliteli oyun için bunlar yapılmalı ama birazda bu kültüre bağlı birşey.

Artiz.gif :D
  • Yıllardır oynuyorum psikolojim bozulmadı.
    Hatta nişancılığı geliştiriyor,faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

O zaman sende bize örnek olmak için önden bırak bakalım.

Ben mi

Ben isem açıklamamı da yapıyım; ben şuan zaten 18'in içindeyim ve oynamıyorum. Son 1-2 haftadır arada maçlara giriyorum, steam bile yüklü değil ki zamanında para verip de oyun aldık düzgünce oynayabilmek için. Ayrıca ben oynayanlar bıraksın demedim. Gelecek için düşünülebilir, aileler bilinçlenebilir ama buraya girip de okuyacakarını sanmıyorum ve de sadece cs için değil benim yazdıklarım.

Ne alaka Coşkun seni biliyoruz zaten.
    Konuyu açan arkadaşa söylemiştim sen üstüne alınmışsın.

EdaisY hortlatmışken cevap vereyim bari.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

quote:

O zaman sende bize örnek olmak için önden bırak bakalım.

Ben mi

Ben isem açıklamamı da yapıyım; ben şuan zaten 18'in içindeyim ve oynamıyorum. Son 1-2 haftadır arada maçlara giriyorum, steam bile yüklü değil ki zamanında para verip de oyun aldık düzgünce oynayabilmek için. Ayrıca ben oynayanlar bıraksın demedim. Gelecek için düşünülebilir, aileler bilinçlenebilir ama buraya girip de okuyacakarını sanmıyorum ve de sadece cs için değil benim yazdıklarım.

Ne alaka Coşkun seni biliyoruz zaten.
    Konuyu açan arkadaşa söylemiştim sen üstüne alınmışsın.

EdaisY hortlatmışken cevap vereyim bari.

Alınmadım da destekliyorum hâla aynı görüşü.
    Yazmayım yazmayım diyordum da yazıyım yine
    Kaç kişi gördünüz 20 yaşına gelip de hile açan(Ümid hariç ). Forumda 1-2 kişi var bildiğim hile kullanan, hâtta birisinin konusu vardı bugün, birisi ss koymuştu wall olan..vs. Tamam psikolojik olarak etkilemeyebilir ama belirli bir yaşa gelmiş kişi daha düzgün davranışlar sergiler oyunda. Şu özenti hareketler, hile, konuşma tarzı.. kişi kendini geliştirdikten sonra oynamalı oyunu, 18 yaş altında kendini geliştirmiş oyuncular olabilir ama önce kişiliklerini geliştirsinler(benimle oynayacaklar). Bugüne kadar DH'den oynadığım kişilerden bir şikayetim yok bu konuda(psikoloji, saygı..vs.) ama istisnalar her zaman vardır ve en çok göze batan onlardır benim için, o kadar çok kişinin arasında 1-2 dengesiz kendini her zaman belli eder.

• 12 Yaşımdan beri oynuyorum, şuan 17 yaşındayım ve hayatımdan memnunum :)
  • Çok saçma, bu oyun insanın piskolojisini nekadar bozabilir ki?

Bi çocuk koltuğun arkasına saklanır
    Diğeri yatağın yanına pusar.
    Fire in the hole diye bağırırlar.

En fazla bu olur bundan aşırısı olursa zaten çocuğun piskolojisinin önceden bozulmuş olması gerek.
  • Cs için tabi ki öyle ama yakın zamanda televizyonlarda 1 hafta belki daha fazla haber konusu olan bir olay vardı, tv izliyorsanız görmüşsünüzdür 13 yaşındaki bir çocuk öldürüldü bir oyun için. Orada oyun hesabı, oyun karakteri ..vs var ne alakası var cs ile diyeceksiniz ben sadece cs için savunmuyorum bu görüşü yukarıdaki yazılarımda da belirttim.

Ayrıca oyun 18 yaş altına yasaklandı fakat Türkiyede ne kadar yaptırım uygulanır bu konuda bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 28 Aralık 2009; 19:28:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.