Şimdi Ara

Counter Strike Yaş Sınırı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Counter-Strike
    18 Yaşından
    Küçükler Oynayamaz!

´´ Neden mi? ``
    Çünkü İçerisinde; Şiddet , Korku , Aksiyon , Silahla Adam Vurmak.
    Counter-Strike ' da Bu Tür Şeyler Olduğu İçin Bilim Adamları 18 Yaşından Küçükler Oynayamaz Diyor.. Kucuk Cs'ci Afacanlar İcin Faydalı Bir Topic Oldugunu Düşünüyorum.:) Kücük Yasta Piskolojileri Bozulabiliyor.

• 6 yaşındaki yeğenim oynuyor, sadece cs değil gta da oynuyor. Babası küçük yaşta bilgisayar alınca ne buluyorsa yüklüyor/yükletiyor. Aileler bilinçlendirilmeli önce, herkesin var benim oğlumun/kızımın yok deyipte koşarak almamalılar, birde şu çıktı: bilgi..
    Evde bir bilgisayar varsa kendilerine ait, ordan bilgi almalarını sağlayabilirler yada her yerde internet kafe var artık 12 yaşına kadar bir büyüğü olmadan internet kafelere girmek yasak, daha sonrasında ise bilgi mi alması gerekiyor gözetim altında olarak kafeye gönderip aldırabilirler.

Konuyu pek onlar için değil de rahatsız ettikleri için açtınız gibi geldi ama doğrusunu bilmeden birşey söyleyemem, ben rahatsız oluyorum şahsen 10 yaşındaki bir çocuğun karşımda oynamasından. Saçma saçma abilerinden gördükleri hareketleri yapmaya çalışmalar, birde bunlara adminlik verenler var o zaman serverı terkediyorum direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 4 Aralık 2009; 3:25:00 >

• Genel Bir Düşünce Olarak Aklıma Geldi ve Bazı Yası Kücük Afacanları Bilgilendireyim Dedim. Gercekten Artık Cok sacma Boyutlara Dogru İlerliyor.Sadece Counter Strike İcin Demiyorum,Psikolojik Bozuklugun Yanı Sıra ,Cesitli Oyunlardaki Kahramanları örnek alabiliyorlar. Bağımlılığın Yanı Sıra Argoya Teşvik Kücük Yaşlarda Artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyM.s.T® -- 4 Aralık 2009; 3:03:38 >
  • Tamam abi oynamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Tamam abi oynamam

• siz istemiyosanız neden oynayalım ki?
  • Bende o yaşlarda başladım, bende bilmiyordum ama hiçbir zaman karşımdakine büyük olsun küçük olsun bi terbiyesizlik yaptığımı sanmıyorum, ha karşımdaki adam değildir her türlü ama düzgün biriyse yapmam. Şimdiki çocuklar en basitenden kuzenlerim var 12 ve 15 yaşlarında, adam duvar mı atıyor saymadığı küfür kalmıyor. Ben yanında olduğum halde adama küfür yazabiliyor ki bu durumda ne beni nede karşısındaki adamı ..lemiyor. 18+ değil de 16+ olabilir çoğu şiddet oyununda da öyle zaten. Mesela DH'den çok var 18 yaş altına oyuncu neredeyse hiçbirinin bir saygısızlığını görmemişimdir, herkesde var demiyorum ama bunlar var ve çevresinde olsun ailesinde olsun kolayca belli eder kendini. Oyun içinde küfür edip karşısındakini saymıyorsa evde anne babasını da saymaz, arkadaşlarına da küfür eder.
    Bunu kısıtlamak imkansız en basitinden satışlarda yaş sınırı olsa bile internette birçok yerde var oyun. En sağlamı(Cs için değil sadece diğer tüm oyunlar için) Steam. 18 yaşını doldurmayan kişi gidip de steam'den oyun alamaz, ha nasıl alır ailesi olur akrabası olur aldırır ama kendi başına alamaz ki bende bundan bahsediyorum aile bilinçlendirilmeli önce, oğlum istiyor alsın oynasın deyipde o oyunu satın almamalı, o zaman da korsana yönelip yine oynayacak diceksiniz, siz steam kullandıktan sonra size hiçbir zararı olmaz. Burda bana zararı değil kendine olan zararı tartışılıyor diyenler de olabilir, aile bilinçlenirse zaten bilgisayar alıp da oyun yükletmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 4 Aralık 2009; 16:58:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence gereksiz bir düşünce , cs oynarken psikolojisi bozulan birinde zaten yatkınlık olmalı bozulmaya ki hemen bozulsun.Hem cs'ye gelene kadar o kadar çok şey var ki insanın psikolojisini bozacak.Zaten cs'yi oyun olduğunu bilerek oynamayan varsa oynamasın da madem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Bence gereksiz bir düşünce , cs oynarken psikolojisi bozulan birinde zaten yatkınlık olmalı bozulmaya ki hemen bozulsun.Hem cs'ye gelene kadar o kadar çok şey var ki insanın psikolojisini bozacak.Zaten cs'yi oyun olduğunu bilerek oynamayan varsa oynamasın da madem.

Aynen katılıyorum
  • 11 yaşımdan beri oynuyorum yazın üzerine bıraktım teşekkürler. +sansar verdim(rap=sansar ondan :DD)

Steam cs 1.6 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 4 Aralık 2009; 21:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe.

11 yaşımdan beri oynuyorum yazın üzerine bıraktım teşekkürler. +sansar verdim(rap=sansar ondan :DD)

Steam cs 1.6 var.

Yapma bunu

Tamam abi bıraktım
  • Bende Bırakıyorum Madem

Beni Bu Nickle Bazı Serverlarda Görenler Olmuştur Hiç Bir Saygısızlık Yapmam Bana Yapanada Karşılık Vermem Alırım SS sini Server Yöneticisine Yollarım. Zaten O Adamsa Gereğini Yapar Benim Bana Küfür Ettiği ve Adminlik Yetkilerini Kullanarak Hile Yaptığı İçin Çoğu Kişinin Adminliğini Bile Sildirdiğim Oldu
  • O zaman sende bize örnek olmak için önden bırak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

O zaman sende bize örnek olmak için önden bırak bakalım.

Ben mi

Ben isem açıklamamı da yapıyım; ben şuan zaten 18'in içindeyim ve oynamıyorum. Son 1-2 haftadır arada maçlara giriyorum, steam bile yüklü değil ki zamanında para verip de oyun aldık düzgünce oynayabilmek için. Ayrıca ben oynayanlar bıraksın demedim. Gelecek için düşünülebilir, aileler bilinçlenebilir ama buraya girip de okuyacakarını sanmıyorum ve de sadece cs için değil benim yazdıklarım.
  • O zaman oynayan kimse kalmaz ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

O zaman oynayan kimse kalmaz ki :)

Ahahahha işte bu :) 18 yaş altı oyuncular cs tabiki oynasın. Oynasınlar diyorum ama progamer olmak için tüm zamanlarını internet kafelerde de kaybetmesinler. Şiddetmiş cartmış curtmuş bunlar klişe hepimiz biliyoruz.
  • Gençlik cfg kullanıp +18 oluyor siz merak etmeyin
    exec 18ustu.cfg yazıyorlar, direk top15 birincisi oluyorlar.

Bence yaş sınırından önce, eğitim düzeyi, terbiye düzeyi sınırı gelmeli

Küfürden başka birşey yazmayan P0L@T @L3MD@R, M3M@T! tipleri serverdan uzaklaştırılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Gençlik cfg kullanıp +18 oluyor siz merak etmeyin
    exec 18ustu.cfg yazıyorlar, direk top15 birincisi oluyorlar.

Bence yaş sınırından önce, eğitim düzeyi, terbiye düzeyi sınırı gelmeli

Küfürden başka birşey yazmayan P0L@T @L3MD@R, M3M@T! tipleri serverdan uzaklaştırılmalı

xXxÇ@K!RxXx de var.

• sen kaç yaşındasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lookoutfth

sen kaç yaşındasın?

Arkadaş 18 eğer profil doğruysa.
    18'ime de girdim, konu açayım demiş.

Sanki kendisi oynamadı daha 1 sene öncesine kadar.
    12 yaşında başladım CS'ye herhangi bir sorun yaratmadı.
    Ailesi sorunlu çok velet var ortamda.
    Allahın KROları girerse nete küfürler havada uçuşur tabi.
    25 yaşında adam bile sövüyor.
    Yaşa bağlamamak lazım.

Herkes sinirli zaten net ortamında bir anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 7 Aralık 2009; 13:04:42 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.