Şimdi Ara

Sempatik Cafe 1.5 Counter Strike

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Sempatik Cafe 1.5 i kullanan arkadaşlara duyuruyorum ki çözümünüz bende inş duyarlar
    Bazı aksaklıkları var shift tuşu(yürüme), rate ayarları, isimin tekrar eski haline dönmesi gibi kendi konfigimi göndererek sizin sorununuzu çözeceğim
    Bu linkini vericeğim dosyaları cstrike içine atıcaksınız..Bunun en kısayolu masaüstündeki counter strike 1.5 in üzerine gelip bi sağtık özellikler>hedefbul>cstrike kolay gelsin..

>>>http://rapidshare.com/files/22036050/cstrike.rar.html

Not -->> Eğer link düşerse bi haber verin tekrar upload ederim

Sempatik Cafenin Logosundan kurtulmak için>>

DecalConverter programını kuruyoruz..
    Sol üstte FİLE>OPENPİCTURE resmi gösteriyorsunuz..
    Boyunu ayarlıyorsunuz..
    Sonra DECAL>MAKE DECAL cstrike ı gösteriyorsunuz ve atıyorsunuz..
    pldecal.wad oraya kaydedilmesi gerekir değiştir der evet deyin..
    "custom.hpk" cstrike içerisinde onu silmeniz gerekebilir olmazsa silip tekrar deneyin

Bu sonradan aklıma geldi Her vurdugunuz headshot olsun inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 21 Mart 2007; 6:34:16 >

• Kardes bende o 2. progdan yok nasıl ayrlıcam
  • cok saol ag abeni buyuk derten kurtardınn saol
  • önemli değil @bcl
    caner tam olarak anlıyamadım problemini
  • yaa arkadasım bölee bi sorunla karsılastımm onları oraya atmadan oncee online oyun oynuodumm ama simdi oynayamıorumm ilerliyemiorumm bunun sebebi ne olabilirrr
  • beyler adam gibi sıkıntınızı yazın post kasıyorsanız post kasıyoruz felan deyin problemlerinizi üstü kapalı yazmayın yavv
  • kardesim dedigim gibi sempatik caunterda normla online oynuyorumm ama onları attımmmı olmuo oyuna giriom adamım gozukmuo yurumuo geliolar beni olduruolar gidiolar(ve benim post kasmayla bi alakam yok ben cok girmiorum foruma);)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş lınkın düşmüş kaldır şunu :) linke giremiyorum bende cs sempatik cafe mağduruyum. bi türlü kurtulamıyorum ondan. linki düzeltip bana yardımcı olursan sevinirim. kırık link.
  • oyununu bilen varmı
  • abi bu link bozuk yapsaydın
  • ne biçim bir hort bu yiğidim.seni tanımak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.