Şimdi Ara

COVENANT SEÇİMİNİZ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Druid-rogue oynıyacaklar ve ya diğer classları oynıyacak olan arkadaşlar,evet covenant seçimleriniz nedir?
    Ve nedeninizi paylaşırsanız birlikte güzel bir tartışma ortamı yaratabiliriz.

Öncelikle ben Rogue olarak oynamaya karar verirsem necrolordu seçicem-
    Rogue Ability - Tırtıklı Kemik Başak Simgesi Serrated Bone Spike , düşmanlara ölene kadar zamanla Fiziksel hasar verir.

Druid(resto) oynamaya karar verirsem gönlüm night fae den yana ama druid zaten çok mobilty bir class olduğu için bence night fae bana mantıklı gelmiyor.
    Bana mantıklı gelen Venthyr bunun sebebide Ravenous Frenzy : Yaptığınız Druid büyüleri 20 saniye boyunca hasarınızı, iyileştirmenizi ve Haste birikiminizi% 2 arttırır. 1,5 saniyeyi boşta geçirirseniz, Frenzy sizi alt eder, yük başına Sağlığınızın% 3'ünü tüketir, sizi 1 saniye sersemletir ve sona erer. (Anında, 3 dakikalık soğuma)

Sizlerin düşüncesi nedir?

• Ysera ve Ursoc'un intikamlarını almayı düşünüyorum.

O yüzden Night Fae.Tamamen sallamasyon yazıyorum oyun çıkana kadar da hikayeye bakmıcam.

Edit:Spoiler vermeyin pls.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 16 Eylül 2020; 20:11:14 >
  • Necro yada Vent seçeceğim. Özel bir sebebi yok tipi hoşuma gidiyor. Son dakika karar veririm artık. Min max kasacak kadar kabiliyetli oyuncu değilim. Milimetrik hesap yapanlar oturup düşünsün kasmaya gerek yok bence.

Çok iddialı olsam da gidip DK için en iyisi diye ılık gibi night fae seçmezdim. DK ile night ne alaka anasını satayım hiç mi bakmıyor bu adamlar biz ne bok yedik diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 16 Eylül 2020; 15:31:46 >
  • Ally paladin ana charımla bastion diğer 11 charada eşit şekilde dağıtırım çok vuracak onun spelli çok iyi vs şeyler çok aldırış etmiyorum ben hangisi hangisine uyuyor diye düşünüyorsam onu seçeceğim...
  • Sanırım Vent seçeceğim. Hayatımda gördüğüm en güzel zırh setine sahip olabilir.
  • Ben bi cacık çıkmazsa Vent seçmeye karar verdim Afterlives'ı izledikten sonra. Bin tane daha iyi seçenek varken alakasız şekilde ortaya çıkıp ağzımın tadını kaçıran Draka sağolsun Necro seçmeyeceğim.
  • PhantomPower kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sırf o omuzluklar için plate bir class oynayasım var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Ben bi cacık çıkmazsa Vent seçmeye karar verdim Afterlives'ı izledikten sonra. Bin tane daha iyi seçenek varken alakasız şekilde ortaya çıkıp ağzımın tadını kaçıran Draka sağolsun Necro seçmeyeceğim.
    DÜnkü bölümden sonra Venthyr benimde şeytanı duygularımı dürtmedi değil :D

Ben hala hangi class hangi spec hangi covenant hala karar veremedim.

Holy-Paladin nasıl olur acaba?
  • Yalnız değişim var fakat eski convenant'a geri döner iseniz biraz zorlu olacakmış kasması tekrardan orayı.
  • Konuya fransız kalmış birisi olarak soruyorum;

Covenant Nedir? ne işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clibretto

Konuya fransız kalmış birisi olarak soruyorum;

Covenant Nedir? ne işe yarar.
    wowhead
    Shadowlands Covenant Overview - Abilities & Rewards
    https://www.wowhead.com/guides/shadowlands-covenant-overview-abilities-rewards

• Elemental Shaman olarak Bastion düşünüyorum bakalım çıkınca daha detaylı araştırmak lazım
  • CanerArslan C kullanıcısına yanıt
    Ben bu eklenti paketinde hayatımda ilk defa Warrior veya Death Knight oynamayı düşünüyorum. Sadece omuzluklar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomPower

Ben bu eklenti paketinde hayatımda ilk defa Warrior veya Death Knight oynamayı düşünüyorum. Sadece omuzluklar için
    Maw 'ın itemleri de iyi gözüküyor.
  • Blood Dk oynadıgım için venthyr hosuma gidiyor baya. fakat night fae lerdeki aktif skill ve fox a dönüşüp hayvan gibi hızlı gitmek de istiyorum.

ne yapsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

Blood Dk oynadıgım için venthyr hosuma gidiyor baya. fakat night fae lerdeki aktif skill ve fox a dönüşüp hayvan gibi hızlı gitmek de istiyorum.

ne yapsam bilemedim.
    Verdiği STR'de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslan

Verdiği STR'de cabası.

Alıntıları Göster
    %100 nerflenicek zaten. Death due de şuan %100 uptime var blood dk da.
  • Tabiki hepsinde inis cikis olacak o bir beklenen gercek.

Ben druid healer olarak kyrian secmeye karar verdim bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.