Şimdi Ara

Covid Sonrası Düşük Ateş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 - 27 gün önce pozitif tanı aldım. 15. gün negatif çıktım. süreç benim için biraz zor geçti. 10-12 gün ishal halsizlikle cebelleştim. halsizlik, zaman zaman nefes darlığı vs. şuan 3 hafta önceye göre daha iyiyim ancak şöyle bir durum var. yaklaşık 10. günde nabzım çok düşmeye başladı ve termometre 34-35 leri göstermeye başladı. hastanede kan testi temiz çıktı. şuan dediğim gibi neredeyse bir ay olacak ama hala zaman zaman çok üşüyorum ve soğuk soğuk terliyorum. özellikle geceleri. zaman zaman uyanıp kendimi çok terlemiş ve buz gibi buluyorum. bunun yanında bazı nörolojik sıkıntılar da devam ediyor. zaman zaman bilinç bulanıklığı, gözlerde ışık çakması vs. bunu sadece ben yaşamıyorum. şu posttanda görülebileceği gibi 6. ayında dahi yaşayanlar var.
    twitter
    Abdullah T.R #coronavirus on Twitter
    https://twitter.com/TraderAT12/status/1307668701622173700
    . Buna benzer covid sonrası sıkıntı yaşayan varmı ?

• Bu hastalığın en belirgin etkilerinden biri kanı pıhtılaştırması. Kan pıhtılaşması bu tarz üşümelere ve nabız düşmesine sebep olabilir. Kan sulandırıcı ilaç vs. kullanmanız gerekebilir bence bir doktora danışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üşüme, aşırı terleme (özellikle uykudayken), halsizlik sorununu yaşıyorum. 1 bucuk ay oldu hasta olalı. bunların yanında fiziksel olarak efor sarf etmede büyük sıkıntılarım var. eskiden tek seferde 10 km koşardım. şimdi merdiven çıkınca nefes nefeseyim.

ateşim de 35.7-36.7 arası gidip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 21 Eylül 2020; 14:17:31 >
  • gencturk33 kullanıcısına yanıt
    Kan testlerim 3 kez temiz çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnd

üşüme, aşırı terleme (özellikle uykudayken), halsizlik sorununu yaşıyorum. 1 bucuk ay oldu hasta olalı. bunların yanında fiziksel olarak efor sarf etmede büyük sıkıntılarım var. eskiden tek seferde 10 km koşardım. şimdi merdiven çıkınca nefes nefeseyim.

ateşim de 35.7-36.7 arası gidip geliyor.
    Geçmiş olsun öncelikle.
    Merak ettiğim hala pozitif misiniz acaba?

• Xallez kullanıcısına yanıt
    değilim.
  • Eşim ve bende pozitiftik ve ben 14 gün sonunda yapılan 2. Test ile negatife döndüm. Ancak eşim hala pozitif ve sizinle benzer sorunlar yaşıyor. Bu nedenle kaç günde hastalığı atlatıp, negatif olduğunuzu merak ettim hocam. Umarım o da sizin gibi atlatacak bu hastalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 21 Eylül 2020; 21:1:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xallez kullanıcısına yanıt
    bana ikinci testi yapmadılar çok ısrar etmeme rağmen. 19 günün sonunda bt ve kan testi temiz çıkınca insan içine çıktım. pozitif olsam temas ettiğim kişilere kesin bulaşırdı. ama henüz benden kaynaklı pozitif olan yok yakın çevremde. aslında keşke hala pozitif olsam diyorum. en azından negatife döndüğümde sıkıntılarım da geçer ama hem negatif diye hastaneden yollanıp hem bi sürü sıkıntıyla uğraşınca hoş olmuyor. 1 bucuk aydır yaşam kalitem bayağı düştü. umarım benim çektiğim sıkıntıları yaşamadan atlatırsınız siz de.
  • Benim de hastalık sonlarında ates 35.5-36 arası çıktı hep. Nabız ise 50-60 . Tansiyon ise gündüzleri 11-7 civari. Akşamları ise 9-6. Hatta bir defasinda hemsire soldan alamadı tansiyonu, sağdan 8-6 ölçtü. Nabız ize 49 du o zaman. 13 Gün yattım zaten. Su an 19. gün. Kendime yeni geliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Benim de hastalık sonlarında ates 35.5-36 arası çıktı hep. Nabız ise 50-60 . Tansiyon ise gündüzleri 11-7 civari. Akşamları ise 9-6. Hatta bir defasinda hemsire soldan alamadı tansiyonu, sağdan 8-6 ölçtü. Nabız ize 49 du o zaman. 13 Gün yattım zaten. Su an 19. gün. Kendime yeni geliyorum
    Hocam çok geçmiş olsun. Yalnız hastalık sahibi olmamış veya belirti göstermemiş veya sağlıklı kişilerin Avm, kamu binaları, hatta sağlık kurumları girişlerinde gibi yerlerde de ölçüm değerleri o garip cihazlar ile genelde hep 35.5 çıkıyor ilginç şekilde. Yani eğer evde düzgün ve hilesiz bir cihazla ölçüm yaptıysanız birşey diyemem ama umumi ortamlardaki ölçüm cihazları alenen hatalı veya vaka sayısı düşük çıksın diye -1 derece offset yani fark ile ayarlanıp öyle ölçüm yapıyorlar, yani bir nevi hile. Yoksa 36-36.5 derecenin altında ölçmesi normal değil ama ben dahil çevremdeki birçok kimseyi bu umumi cihazlar 35.5 gösteriyor. Yani 35.5 değerinin hastalık geçirmekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ekim 2020; 16:34:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.