Şimdi Ara

COVİD SONUÇLARINA ASLA İNANMAYIN (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
35.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
443 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Peki viruslu adam ama semptom yok diye test yapmiyorsunuz bu adamda dolasip 50 kisiye virus bulastiriyor bunlardan 49u yasli ve oluyor..Simdi bu surec normal mi ?

Alıntıları Göster
    Süreç normal demiyorum ancak bu yüzden herkese maske takılması ve sostyal mesafeye dikkat edilmesi söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Yanlış anlamayın ama doğru olan bu gibi. Bu virüsü çoğumuz ya geçirdik yada geçireceğiz. Kimimiz ağır kimimiz hissetmeyecek. Ha şu noktada sıkıntı olur eşim pozitifse ben zaten kesin pozitifim. Test yapılmayıp 14 gün karantinaya çekilirsem sıkıntı yok ama karantinaya çekilmezsem sıkıntı büyük. Kimbilir kimin hayatına mal olacağım. İşler bu noktada değişiyor. Bu noktada test önemli öyle ise. Doğru değilmiş. Kendi tezimi böylece çürüttüm.
    Esimde varsa bende kesin vardır diye bişey yok ben enfekte oldum ne eşime ne çocuklara geçti. Boyle başka ornekler de var çevremde. Bu virüs aşırı bulaşıcı değil sanirim. Ya da erken teşhis olduğu için cigerlere inmeden kendimizi kapattık bunun faydası olabilir. ( Pcr pozitifken ciğerler temizdi)

Neyse şikayet olmadıkça test yapılmıyor bu çok da mantıksız değil kime hangi gün nasil test yapacaksın. Kulucka süresi uzun belirsizlik yaratıyor. Ayrıca sadece basit kitle de olmuyor bu iş çünkü yüzde yüz sonuç vermiyor bazen tomografi de çıkıyor böyle arkadaşlar da vardı.

Böyle günlük bin kişi iki bin kişi herkese bulasacak bu heralde. Sağlık sorunu olmayanlar için sıkıntı yok gripten daha hafif geçiyor ama allah kronik hastaligi olanları korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Haziran 2020; 4:5:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğrudur, inanırım. Şu an kendimden şüphe etsem hastaneye gitmeye korkuyorum. Şüpheli olanları olmayan hastalarla aynı odaya koyup beklettiklerini biliyorum bende. Ki zaten şu durumda kolay kolay test yapmazlar. Abimin iş yerinde yanında çalışan arkadaşı pozitif çıktı. Abime test yapmamışlar. Kötü hissedersen hastaneye gidersin demişler. İsim vermeyeceğim ama bu olay çok çok büyük bir şirkette oluyor . Hepinizin bildiği bir şirket. Demem o ki, kimseye güvenmeyin.. kendinizi korumak için elinizden geleni yapın. Test sonuçlarına bende inanmıyorum ve bir o kadarda emin olun ki virüsü kapıp testten kaçan bir topluluk var. Bazen diyorum, alayı gebersin. İşini bilen adam kolay kolay virüs kapmaz. Bu beyinsizler yüzünden bu virüs bitmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Her gün 1350 ile 1399 arasında gelmeye başladı nedense hep sabitleniyor bir yere.
    Yahu hikaye olduğu buradan belli.
    Futbol maçları başladı sende takip ediyorsun. Haftada 3 kez dışarıdaki yayın arabasındaki adama dahi test yapılıyor. Adamlar ukala ukala yukarıda kendileri açıkladı, kendilerini ele verdi.
    Sabitlediler tabi ki.

Futbol takımları ve ekiplere yapılan test sayıları 100 bini geçmiştir şimdiden. Vekili zartı zurtu zati günde 1 kez yaptırıyordur herhalde.

Milleti yemeye çalışıyorlar işte.
  • freshwind F kullanıcısına yanıt
    Sallama A haberci gibi.

yaz google bunun gibi bir süre site var haber alabileceğin.

• GSS denen haraç para vermedin diye, Aile hekimi ise her ay para verenlerin bile sağlığını bozmak için uyduruldu.

KISACASI UMURLARINDA DEĞİLSİNİZ.
  • VİRÜS OCAK AYINDA ÇIKMIŞ FAKAT TURİZM BİLMEM NE DİYEREK HİÇBİR TEDBİR ALINMAMIŞTIR

MART AYINDA DÜNYA İLAN EDİNCE MECBUR KALINMIŞTIR.

• Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Bütün Coronaviruslerin RNA lari farkli değilmi? Bu yüzden ayrı sınıflandırma yapılmıyor mu?
    Covid-19 un bile A B C D si var.

www.ntv.com.tr
    Corona virüsü yenen genç doktor yaşadıklarını anlattı
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/corona-virusu-yenen-genc-doktor-yasadiklarini-anlatti,x8XBsz9EjUSieyuMEDMNsQ

Bu haber ile ilgili ne dusunuyorsunuz?

Bütün Coronaviruslerin RNA lari farkli değilmi? Bu yüzden ayrı sınıflandırma yapılmıyor mu?
    Covid-19 un bile A B C D si var.

www.ntv.com.tr
    Corona virüsü yenen genç doktor yaşadıklarını anlattı
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/corona-virusu-yenen-genc-doktor-yasadiklarini-anlatti,x8XBsz9EjUSieyuMEDMNsQ

Bu haber ile ilgili ne dusunuyorsunuz?

Yada bu:
    t24comtryoutube
    Yasemin Sadıkoğlu: Yeniden Covid-19 olmam mümkün değil ama hepimiz taşıyıcı olabiliriz
    https://www.youtube.com/watch?v=fZQ4ehMGZAc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Haziran 2020; 9:39:27 >

• Filyasyon yok diyenler,hastalığa inanmayanlar bu hastalıktan yakınında çıkmayanlardır.Bir haftalık kiracımızda çıktı,etrafında yakından görüştüğü herkese test yaptılar.2-3 metre mesafeden bir kezde babamla görüştüğü için babamı 14 gün evde karantinaya soktular.sallayıp durmayın artık.kaç kişi öldü,kaçkişi karantinaya sokuldu derdiniz ne sizin.

Şu coronagercegi.com u su anda tam olarak inceleyemiyorum lakin sadece maske ile ilgili olan kismi baya fasa fiso.

Cerrahlarin kalp kanserden gitmesini maskeye baglayacak kadar sığ bir görüş olamaz.
    Bizim cerrahlarin bir çoğu iş çıkışı ya kebapçıya ya balıkçıya gider. Bir güzel rakısını içer.
    Yurt dışındada gene benzer şekilde iş çıkışı şık bir restoranda yemegini yer, sonrasinda içkisini yudumlar.
    Bütün dünyada bu böyledir. Hatta bu adamlar o kadar çok içerki, ilerleyen yaşlarda elleri titrer, bu sebeple asistan sokarlar ameliyata.
    Fazla alkol tüketen bir meslek gruplarina bakarsan bunlarin bir çoğunun büyük sorumlulukları üstlenen yüksek stresli ve yüksek kazançlı meslek grupları olduğunu görürsün. Bu meslek gruplarinda çoğu zaman hataya yer yoktur. Bu baskı altinda yillarca çalisir bu meslek gruplari. Buda genel amlamda alkol kullanimina zemin oluşturur.
    Askerler, polisler, doktorlar, pilotlar, kaptanlar, iş adamları, vs anlık kritik karar vermek zorunda olan meslek gruplarıdir bunlar.

Kanser ve kalp rahatsizliklarini hepsinde yaygin oranda görürsün. Birde çiftçilerde çok görürsünüz, onlar da tarım ilacı&alkol kullanimi gene ana sebep.

Birde uzun zaman boyunca cerrahlar dokuma kumaştan yikanabilir maskeler kullandilar. Bu meltblown hikayesi son 20-30 seneye ait.

Bilginize.

• dünyanın her yerinde aynı uygulamayı yapıyorlar.

belçikada yaşayan akrabalarımın yaşadıkları da burayla benzer.

2 kuzenim halam ve eniştem aynı evde yaşıyorlar. 2 kuzenimde de ateş ve öksürük artıyor. kuzenlerimden biri zaten kronik hasta ve test yapıyorlar pozitif çıkınca onu direk hastanede karantinaya alıyorlar. Diğer kuzenimde rde aynı belirtiler olmasına rağmen test dahi yapmadılar. Ev karantinasına aldılar. Sonra hastanedeki kuzenim negatif aldı (Çok şükür) evdeki kuzenimde iyileşti. En azından belirtileri yok negatif mi pozitif mi belli değil test yapmadılar. Daha sonra 65 yaşlarında kalp şeker tansiyon gibi rahatsızlıkları olan halamda ateş ve öksürük başladı. Ona da test yapmadan ev karantinası verdiler.

dünyanın her yerinde aynı prosedürü uyguluyorlar.

Gelelim benim düşüncelerime, ben bu testlerin her zaman doğru sonuç verdiğine inanmıyorum. Bugün pozitif olan 3 gün sonra negatif oluyor. Çok enteresan bir virüs hiç bir tutarlılığı yok.

Virüsün zaten el yapımı olduğu netleşti zaten bir çok genetik uzmanı aynı şeyi söylüyor.

Kalın sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: Beritan Korkusuz

Benim arkadaşımın babası virüse yakalandı yaklaşık 1 2 ay yoğun bakımda kaldı daha sonra vefat etti ama ölüm raporunda doğal ölüm yani virüs olmayan yazıyordu.
    Kardeşim zaten TUİK belgesi o ölüm belgesi bunlara göre kanserden yada virüsten ölen yok bu ülkede ,o kadar refah içindeyiz sorma gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 30 Haziran 2020; 11:4:3 >
  • start_system kullanıcısına yanıt
    Ciddiyden komik ciddi değilsen hiç komik değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

VİRÜS OCAK AYINDA ÇIKMIŞ FAKAT TURİZM BİLMEM NE DİYEREK HİÇBİR TEDBİR ALINMAMIŞTIR

MART AYINDA DÜNYA İLAN EDİNCE MECBUR KALINMIŞTIR.

Virüsü yılbaşından haber alan değerli büyüklerimizin, yurtdışına gitmemelerini, yurtdışından gelenlerden izole şekilde dikkatli yaşamalarına yönelik önerilerin yapıldığını fakat halka mecburen sizin de belirttiğiniz gibi GEÇ duyurulduğunu bir haber kanalından duymuş, buna ne yazık ki ihtimal vermiştim.
    Her gün bir yorum videosu eklediğimiz Redditlendin isimli kanalımızda COVID-19 İKİNCİ DALGA EKŞİSÖZLÜK GİRDİLERİNİ OKUDUK #12
    Redditlendinyoutube
    COVID-19 İKİNCİ DALGA EKŞİSÖZLÜK GİRDİLERİNİ OKUDUK #12
    https://www.youtube.com/watch?v=zlfpnxg0rKM&feature=youtu.be

ve yine ilgilenenler bakabilirler, CORONA VİRÜSÜN MUTASYONA UĞRAMASI #13 ekşisözlük
    Redditlendinyoutube
    CORONA VİRÜSÜN MUTASYONA UĞRAMASI #13 ekşisözlük
    https://www.youtube.com/watch?v=jlNdeSW6QYY&feature=youtu.be

Herkese sağlıklı, güzel günler dileriz.

• Efespilsendr E kullanıcısına yanıt
    Korona servisinde çalışanlardan birinde ateş çıkarsa test yapmıyor musunuz=?
  • Test sonuçlarına inanan kitle, ahaber izleyip ekonominin uçtuğuna, avrupanın bizi kıskandığına ve aya 4 şeritli yol yapılacağına inanan kitle...
  • Yengemin apartmanında korona çıktı. Bir dairede oturan 3 kişide korona saptamışlar.
    Apartmandakilere de gelip kendinizi izole edin diyip gitmişler.

Yengem kanser tedavisi görüyor. Yalvar yakar test yaptırmaya çalıştık, aramadığımız yer kalmadı. Kimse oralı olmadı. Ve hakikaten test yapılmadı. Çok şükür yengem 14 günlük dönemi atlattı ama ya atlatamasaydı. Ya hasta olsaydı. Vaka sayısı artmasın diye test yapmayanlar bunun vebalini taşıyacak mıydı?

Velhasıl kelam filyasyon milyasyon yalan. Kim öle kim kala diyelim.
  • Baktılar olmuyor...
    Covid le mücadeleyi "ölen ölür kalan sağlar bizimdir" moduna aldılar.
    Yani çözüm sürü bağışıklığı...
  • çocuğumun eklem bölgeleri ağrıyordu hemen korona testi yaptılar. hiç aklımızda yokken korktuk birşey çıkmadı şükür. Çevremde yaşayan birkaç kişide hemen test yapılınca paniklemişler ama temiz çıktılar. Bu durum ilginç geldi bana. İstanbulda daha hastahaneye girmeden hemen ateş vs. bakmadan işlem yapılmıyor. Test sayısı da eskiye oranla arttı. sanırım doktorlar da artık bu işi boş verdi. burada hiç doktor yokmu. doktora devlet test yapmayın diye talimatmı vermiş.

Hadi devlete güvenmiyorsunuz doktorlarada mı güvenmiyorsunuz. Gezide bile bazı doktorlar çekinmeden devletin karşısında yer aldılar. Siz kendi söylediğinize inanıyor musunuz?
    Test yapmayın diye emir verilmiş pehh
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.