< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Trump'dan ders almışız. Test yapmazsak vaka sayısı artmaz
|
Bu hükümetin açıkladığı herhangi bir şeye inanan var mı
|
Korona servisinde çalışan hekimim. Semptomu olmayanlara test yapılmıyor. Guideline değişti artık. Yaygara yapmanın mantığı yok. Kimse sizin zararınıza iş yapmaz.
|
Öksürükle gittim istanbul egitim araştırma hastanesine. Röntgen cekildi doktor yetersiz buldu tomografi çekildi. Bikac gün sonra sonuç aldım. Başka hiçbir semptom olmamasına rağmen olma ihtimaline karşı covid testi istendi. 5 dk da sürüntü alındı acilde. Ertesi sabah da telefonla arayip negatif diye bilgi verdiler. Mutlaka farklı olaylar olmuştur ama benim deneyimim de bu. Az önce de pazar olmasina rağmen aile hekimi aradı durumumu sordu.Gayet memnunum ilgiden kimse örtbas peşinde gibi gözükmedi bana.
|
Peki viruslu adam ama semptom yok diye test yapmiyorsunuz bu adamda dolasip 50 kisiye virus bulastiriyor bunlardan 49u yasli ve oluyor..Simdi bu surec normal mi ?
|
Ateş semptom olmaktan çıktı mı?
|
Baktılar olmuyor...
Covid le mücadeleyi "ölen ölür kalan sağlar bizimdir" moduna aldılar. Yani çözüm sürü bağışıklığı... |
Taşıyıcı olup da bir sürü insana bulastirmayacagi ne malum? Test yapılmaması bal gibi toplum zararına.
|
Boşa arkadaşlar uğraşmayın maalesef 2 tip doktor var piyasada , hastaları et parçası olarak gören ve az da olsa hastaya empati yaparak yaklaşan... Zaten bütün doktorlar aynı kalitede hizmet verse veya aynı oranda bilgi sahibi olsa millet haftalarca iyi doktorlardan randevu almak için uğraşmaz.
Hükümet muhtemelen yabancı ülkelere şirin gözükmek için tabloyu iyi gösteriyor, akıl var mantık var Avrupa hastalıktan kırılıyor ama güzel ülkemde herşey güllük gülistanlık... Sadece etrafına şöyle bir alıcı gözüyle baksan maskeyi çoğunluk göstermelik takıyor, |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 28 Haziran 2020; 16:42:12 > |