Beyler herkese selamlar. Bu konuyu başka arkadaşların da mağdur olmaması için açıyorum. Tanışma uygulamasından bir kızla tanıştım baktığınız zaman kız normal bir kız görünüyor hatta mesajlarıma geç cevap veriyor falan. Bu yüzden hiç şüphelenmedim bu kız beni tanıştığımızın gecesi buluşmaya çağırıyor kulübe gidip içelim diyor şüphelendim ama tamam dedim hiç aklımda yok çünkü. Neyse o akşam bana yazmadı benim şüphelerim iyice gitti scam olduğunu çözemedim. Ya oltasına başka birini düşürdü ya da daha inandırıcı olsun diye beni ekti bilmiyorum. Neyse ertesi günü yazdım tamam bu akşam buluşalım muhabbeti oldu. Kulüplerin pahalı olduğunun farkındayım ama en fazla 2-3k öder yolumuza bakarız kafasıyla buluştum kızla. Normal kahve içtik vs. sonra hadi kulübe gidelim dedi. Neyse tamam gidelim kız zaten böyle çok sağlam değil belli yani ama zaten bir gece takılırız kafasında olduğum için çok da umursamadım. Kulübe gittik kız başladı şişe açalımlara dur diyorum normal bir şeyler içelim yok öyle daha pahalıya gelir bilmem ne. Vodka şişesi açtırdım kız devamını istiyor bana cilve falan yapmaya başladı yanaşıyor falan. Şampanya açalım dedi üstüne, menüye bakıyorum şampanyanın fiyatı 2k, bir de en ucuz onu belirtmişler. Ben zaten vodka falan açtırmışım orda 5klık olmuşum tamam dedim açalım artık gözümde değil yani. Garsona söylerken kız bir şeyler dedi çok anlamadım bir baktım ateşli mateşli şampanyalar geliyor masaya konfeti saçıyorlar falan. Ben zaten iyice rahatsız oldum kız da içmiyor bile iki üç bardak içiyor sarhoş olamadım hala ya falan diyor. Sonra kalkalım hadi otele falan geçelim dedi, tamam dedim hesabı istedim ne gelse beğenirsiniz. Tam tamına 40 bin lira. Garson da açıklamasını yapıyor bu özel seri şampanya bilmem ne 30kya kitlemişler anlayacağınız. El mahkum ödedim tutarı ama sinirden kaskatı kesildim. Sonra kız başka bir yerlere geçelim biraz daha içelim tam sarhoş olamadım kendimi sana vermek istiyorum tarzı konuştu, direkt saldım. Olayın aslı şu, tabii farazi konuşuyorum ancak %99 bu şekilde, kız bu mekanın konsomatris tarzı çalışan demiyim de büyük ihtimalle o civardaki mekanlarla anlaşmalı. Bu şekilde oltasına düşürdüğü erkekleri getiriyor şişe açtırıyor, bu arada yemin edebilirim şişelerde gram alkol yoktu açtırdığımız vodka şişesi bile bildiğin alkolsüzdü. Böyle elemanları düdüklüyorlar(tabii ben de düdüklenmiş bulundum), kız da komisyonuna alıyor mekan zaten 500 liralık şeyi 40kya kitliyor, alan memnun veren memnun olan ise bizlere oluyor. Ben böyle bir şeye ilk defa denk geldim bugüne kadar çok buluşmam oldu ancak böyle bir şey asla yaşamadım. Sanırım yeni nesil bir scam. Özellikle bu tanışma uygulamaları bu kadar çok kullanılıyorken arkadaşlar aman diyim bu şekilde oyunlara gelmeyin. Şimdi ben bu para için belki 1,5 ay çalışacağım ödemek için. Az para değil bir gecede giden paraya bakar mısınız. Kesinlikle sizle ilk buluşmadan kulübe gidelim içelim tarzı konuşan kızı direkt engelleyin. Bunlar yeni nesil konsomatris. Baktılar artık mekanlardaki kızlar oltaya getiremiyor, herkes çaktı olayı bu tanışma uygulamalarına dadandılar. Benim bu olaydan dilim yandı sizlerin de yanmasın. Para kolay kazanılmıyor özellikle bu devirde. Üstelik ben orda ödeyemesem kim bilir neler yapacaklardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternetten tanıştığınız kızlara sakın güvenmeyin mekanların oyunu
-
-
Bu numaraları falan yiyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi kız başta beni iplemiyordu bile, o yüzden çok fazla şüphelenmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%99 değil %100 böyle. kulüpte çalışan tanıdığım var ondan biliyorum.
hatta aynı şeyi turistlere de yapıyolar. mesela bu kulüpte çalışan tanıdığım kişi şunu yapıyo: gündüz sağda solda gezerken turist olgun kadın (ya da kadın grubu) görürse hemen gidip muhabbet kuruyo. sonra bir-iki bira içip muhabbeti ilerletiyo. tabi kadınlar bakıyolar genç adam bu hani kadınların yaşları daha büyük. sonra kadınları alıp kulübe götürüyor. illa kendi çalıştığı kulüp değil yani zaten eleman çoğu kulübü tanıyor hepsi ortak sistem. götürüyor kadınları, kulüpte içiyorlar. hesap bi geliyo mesela 3 kişiye 90 bin tamam mı. benim tanıdık diyo ki kadınlara hadi ortak ödeyelim. üçü de 30'ar bin ödüyolar. sonra benim tanıdık ortalıktan kayboluyo. olgun teyzeler kendileri otellerine gitmek zorunda kalıyorlar yani jigolo hayali suya düşüyo. kadınlar gidince bu eleman gidip ödediği 30 bini geri alıyo, diğer 60 bin'den de sağlam komisyon alıyo. (masaya getirilen şeyler fason zaten ve turist kadınlar itiraz etseler de ödüyorlar)
rakamları uydurdum ama turist kadın özellikle iki kişiyse böyle geçiriryolar.
kulüp dediğin yerlerin alayı zaten gangster tarzı magandaların yönetiminde. hani sorsan iş adamı derler ama alakası yok. bir tane iş adamı bu kulüp işine girmez.
kulüp diye gittiğiniz yerlerdeki çalışanların çoğu da böyle şerefsiz.
bu yuzden adımımı atmam öyle yerlere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam öncelikle kendinizi kötü hissetmeyin. ülkemizde eve-dükkana temelden girip yüksek kâr edeyim diyen ama tüm parasını çaldıran sürüyle insan var. siz makul rakama deneyim satın aldınız.
sizin hatanız yeni tanıştığınız kızla ilk gün fazla pahalı takılmak. normalde ilk gün kıza yemek ısmarlamak bile gereksiz risk iken siz kulübe gitmişsiniz.
geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu scam çok eski bir scam. Hala düşenler olmasına şaşırdım. O uygulamalarda gördüğünüz kızların %99'u böyle.
-
Hiç anlamadığım ve umarım anlamayacağım muhabbetler. Yok kıza içki açtırmak falan bunlar normal şeyler değil. Dolandırılmasan bile normal değil.
-
Bunlar yeni nesil konsomatris
-
aynısı benim başıma geldi. fakat ben tuzağa düşmeden paçayı kurtardım. aynı senin dediğin gibi normal bir profil falan ve 3. mesajda direkt cluba gidelim dedi. daha önce böyle bir şeyi görüp duymadığım için kabul ettim. kızla buluştuk ve beni ara sokakta merdiven altında bir yere götürdü. mekanın girişinde başka bir yere gidelim dediğimde, hayır burası güzel deyip merdivenlerden inmeye devam etti. neyse indik mekana, mekan 2-3 kişi dışında neredeyse boştu ve tarlabaşındaki saçma sapan mekanlara benziyordu. neyse oturduk falan garson geldi ne içersiniz dedi. kız da viski dedi. garson bunu duyunca "viskide sadece şişe açıyoruz" dedi. şişesi ne kadar dedim. 2000 tl dedi (1,5 sene öncesi) kıza dedim ki kalk başka bir yere gidelim burada adam kerizliyorlar. kız da "yok ben buradan başka hiçbir yere gitmem" deyince hee dedim tamam burada bir dalga dümen var. ben gidiyorum o zaman sen takıl burada dedim çıktım gittim. ertesi gün internette de benzer olayları görünce şaşırdım ve paçayı ucuz kurtardığım için şükrettim. muhtemelen bana da 20 30 kitlerlerdi ve ben onu hayatta ödeyemezdim. neyse ki tek kuruş ödemeden çıktım oradan.
-
16 sene evvel Yonja' dan 24-25 yaşlarında bir kızla tanışmıştım ve görüştüm.
Kız bana konsomatris olduğunu söyledi, anlattığında göre Pangaltı' da 6 yaşındaki oğlu ile beraber yaşıyordu.
İstanbul' u ve boğazı gezdirdim, bol bol fotoğraflarını çektim, hoşuna gitmişti ama bir sefer bile vermedi.
Ben yine de irtibatı kesmemiştim, hatta beni bir seferinde çalıştığı mekana davet etmişti.
Angaralı kuzen o sıralarda eğitim için bizde kalıyordu. Bu arada İzmirli kuzen de ziyarete gelmişti.
İzmirli kuzen "Abi şöyle güzel bir mekan yok mu geceyi geçirebileceğimiz?" diye sorunca kızı aradı.
O gece müsait olup olmadığını sordum, müsait olduğunu söyleyince çalıştığı mekana (Taksim - Crazy Bar) kuzenleri de arabaya bindirdiğim gibi gittik.
Kafe/Bar havasındaki mekanda duvardan duvara dört bir yanı saran bar vardı, barın arkasında güzel kızlar müşterilerle sohbet edip içki servisi yapıyorlardı.
Benim kızı görünce hemen önündeki bara oturduk, kuzenlerle tanıştırdım.
Ardından kız ne içeceğimizi sordu, kuzenler duble viski istediler (Nasılsa ben ısmarlıyordum ya), ben araba kullandığımı bahane edip sadece soda istedim.
İçeceklerimizi yudumlarken kız her birimizle ayrı ayrı ilgilendi. Hesabı istediğimde kulağıma "Aslında viskilerden mekan iyi geçiriyor ama benim misafirim olduğumu söyledim normal hesap kesecekler" dedi ve dediği gibi de abartı olmayan bir hesap geldi.
Mutlu mesut orayı terk ettik...
-
mutlu son. yani öyle mutlu son değil ama böyle bi mutlu son.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X