ben a2 20gb lik modeli almayi dusunuyorum bhphoto dan alirsam orda yazan fiyatin ustune herseyiyle bana kaca gelir..yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
Ben de 30 Gb'lığını alıcam en geç 15 gün içerisinde... Sanırım o sitede Ups'i seçince gümrükten yırtılınıyordu.. Doğru mu?
onu tam bilmiyorum ama fedex daha iyi ama 50$ kadar fark war..ben hemen almak istiyorum ama gümrüğü şusu busu derken fazla gelmesin istiyorum..yaklaşık bi fiyat bilgisi olan warmı???
Ben şu an bakıyorum. Ups ile 364$'a geliyor 30Gb. Yani en fazla gelse gelse 550'ye gelir. Bu gümrük meselesiyle ilgili bilgisi olanlar varsa sanal kredi kartıyla almak istiyorum. ( hangi bankalarda var sanal kredi kartı? )
524 Ytl'ye geliyor. Fiyat çok uygun... Gümrükten bu fiyata göre ne kadar para alırlar? Ya da alırlar mı? Alırlarsa ne kadar alırlar. Kargo Ups
dostum ben aliyorlar diye biliyorum hemde az uz biseyde degil..
%10 alsalar ben case'de beğendim onu da koydum toplam ederi 394$ yani 570 ytl oldu... %10 da gümrük ekleyelim buna 626 Ytl ye geliyor... Tr fiyatının 1.190ytl olduğunu var sayarsak varın siz hesaplayın...
burda tartışılırsa daha yararlı olur kanısındayım.
Sanal kredi kartları yurt dışında geçiyor mu ben sanal kartla ebay a üye olamadım, ebay gerçek kredi kartı istiyor. Sanal kredi kartın olabilimesi için o bankada hesabın veya kredi kartın olması gerekiyor. Çogunlukla kredi kartı kabul ediliyorlar. Bende yapı-kredinin vardı ama birleşmeden sonra sanal kartları kapattılar daha sonra da tekrardan çıkarıp çıkartmadıklarınıda bilmiyorum. Bu yüzden bende sırf bphtoto dan u3 alabilmek için kredi kartı başvurusu yaptım bakalım ayın biri gibi çıkacak ve bende 4-5 gibi siparişi vereceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme