Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

slm beyler... beyler sizden bi isteğim olacak..

bana öle bi eq ayarları yazın ki ses 48-50 ye kadar çıktığında orjinal kulaklıkta kullanıldığında seste çızırtı olmayacak basslar patlamayacak!!!

çok uğraştım fakat yapamadım bi türlü ayarları veremiyorum düzgün olarak.... her tür müzik dinliyorum..genel ağrıklı rock dinlerim....

hadi beyler bi el atın!!

yok mu beyler eq ayarı verecek?
  • http://www.mavibilgisayar.com/ud/3837

Stokta kalmamış..Bugün sipariş vermem lazım hangi sitelerden alabilirim bu fiyat civarında??
  • arayınca bulamıyorsun zaten kimse satmıyor herhalde
  • Valla şimdi hafıza kartı aldım 8gb + 4 gblık D2 şöyle böyle derken 347,50 ytl harcadım :)
    Geçenlerde Ekonomik olarak daraldığım bir zaman satmaya niyetlendim...
    250 ytl dedim.Ekranındaki koruyucu bile daha çıkmamış sadece bir kere şarj edilmiş. Hafıza kartı 8 gb + D2 4gb + garanti gelen yorumlar şöyleydi..

"Zaten sıfırı o kadar" , "Bizi kazıklamaya çalışıyorsun" gibi şeyler söyledi millet : )

Bende uyuz oldum : ) Satmadım : ) İyikide satmamışım : )

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arayınca bulamıyorsun zaten kimse satmıyor herhalde
  • jimi kardeş eğer tekrar kararını değişitirirsen yani 4gb 250 ytl ye satarsan önce bana pm atmanı beklerim.
    Çünkü satış sitelerinin stoklarında kalmadı. gg nin de fiyatları makul gelmedi.
    Ayrıca ben sitenin acemisi olduğum içinmidir nedir sizin satış duyurusunu görmedim.
    tekrar düşünürseniz böyle bir şey. o benim olabilir
  • Garantisiz, ikinci el (1 aylık tertemiz), 16 GB'lık modelini, jelatini üzerindeyken 320 liraya (peşin fiyatına 3 taksit) Gittigidiyor'dan 3 hafta önce aldım. Fiyat açısından bazı arkadaşlara yardımcı olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 19 Ocak 2009; 1:53:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

Arkadaşlar. Ben video çevirmek için iLove kullanıyorum. Müthiş bir program olmasının haricinde D2 nin kendi ayarı var. Resimde D2 ye tıklıyorsunuz direk olarak D2 nin kendi codeclerinde kaydediyor. Yaptığım tüm videolar mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada bende yaklaşık 1 yıldır D2 kullanmama rağmen daha önce pek uğraşmıyordum fakat şimdi fontları büyütmek ve mümkünse güzel bir tema yüklemek istiyorum. Benim firmware im 2.54. Bazı sorularım olacak:

1- Benimkinde 3.57 gibi asya firmwarelerini kullanabilirmiyim?
    2- Hangi tür temaları yükleyebilirim. Özellikle FlashUI arabirimini kullanabiliyormuyum?
    3- Font patch nasıl yapılıyor. Daha önce yapmış olan arkadaşlarda düzgün font varsa MSNden falan alabilirim. Bir de bana tarif ederlerse nasıl yapıldığını o da çok iyi olur.

MSN adresim: admin@amdturkey.com

Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar eklerseniz çok sevinirim veya PM de atabilirsiniz.
    Teşekkürler...

NOT: Daha önce iRiver, Zen Vision M: gibi bir sürü player kullanmama rağmen Cowon D2 bugüne kadar kullandığım en profesyonel Mp3 player. Almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle başka marka bakmasınlar. O kadar çok kullanıcı dostu özelliği var ki anlatamam. Mesela içerisine attığınız videolardaki şarkıları pil harcamadan ekranı kapatarak sadece MP3 olarak dinleyebilmek gibi....

helal olsun diyorum,bu kadar güzel bir programı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.kullandığım en iyi convert programı; mkv ve rmvbyi bile çeviriyor,hatta gömülü altyazılardan istediğimizi seçmeyi bile sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 19 Ocak 2009; 7:44:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Garantisiz, ikinci el (1 aylık tertemiz), 16 GB'lık modelini, jelatini üzerindeyken 320 liraya (peşin fiyatına 3 taksit) Gittigidiyor'dan 3 hafta önce aldım. Fiyat açısından bazı arkadaşlara yardımcı olur umarım.

Ben 16 gb'lık 1.el modeli Amerika'dan 170 dolara aldım yani 270 lira ediyor
  • Dikkatini çekerim choon_blaze Türkiye'den aldım. O da Amerika'dan gelmiş durumda. Amerika'dan getirip o aleti burada o fiyata satacak pek kimseyi tanımıyorum. Üstüne minimum kar ekleyip satsan yine zor. Jelatini üzerinde hala. Zaten 1-2 defa kullanılmıştı. Gittigidiyor üzerinden alışveriş konusunda tereddüt yaşayan arkadaşlar için yazdım zaten. Takip edildiğinde böylesine kelepir fiyatlar çıkabiliyor. Tabi senin aldığın fiyattan Türkiye'de kullanılmamış D2'yi satan herhangi bir yer ya da kişi tanıyorsan paylaşman iyi olur.

Garanti konusunda ise merak edenler için tekrar yazmakta fayda var. Amerika'dan gelen ürünlerin sadece Amerika'da garantisi var. Türkiye'de yok bildiğim kadarıyla. Ücret karşılığı onarım var mı onu bilemiyorum.
  • Benim söylemeye çalıştığım Türkiye'den alıp kazık yemeyin.KDV ydi carttı curttu derken nerdeyse iki katı paraya kakalıyolar.Ayrıca D2'nu güle güle kullan,eğer dediğin kadar temizse iyi fiyata almışsın.Türkiye'de maalesef Amerika fiyatıyla satan kimse yok.2.eller bile pahalı.Onun için eğer imkanınız varsa yurtdışından getirin.Garanti konusuna gelince olması lazım.Çünkü 2 sene önce iPod almıştım Amerika'dan,garanti belgesi İngilizce olmasına rağmen Apple yetkilileri Türkiye'de de geçerli olduğunu söylediler.Tabi Apple büyük bir firma,aynı şeyi Cowon'un yapıp yapmadığını bilmiyorum :P
  • Selam arkadaşlar. Uzun zamandır Cowon D2'm için bir kılıf arıyorum. Şu deri kılıflardan olursa süper olur. Türkiye'de satan bir yer bulamadım. Ebay'da falan var ama 20-25 dolar civardı, bir de kargo ücreti var. Uygun fiyata satan bir yer veya biri varsa PM'lerinizi esirgemeyin lütfen...
  • sugarboy satılık cowond2 vara ama 2gb yanında orj deri kılıf artı creatıve ep 630 kulaklık makınam cok temızdır ılgılenırsen veya ılgılenen arkadaslar ottomann_06@hotmail.com mail atabılırler veya 0 505 369 9761 de ırtıbat kurabılırler
  • resimlerini gormek isteyen arkadaslar buradan inceleyebılırler
    http://www.sahibinden.com/tertemiz_2gb_cowon_d2-60WQQaXQQ11496858WQQpXQQdisplayitem
  • D2 Fırmware 2.59 ( bu sefer kore sitesinde 3.59 çıkmamış.)

İndir

Firmware'ı 2.56 olanlar '0' klasörünün içindeki dosyayı yüklemecekler. Direk '1' den başlayacaklar ve upgrage bittikten sonra d2 nin belleğe format atacaklar. Diğerleri geleneksel yolu takip edecekler

Güncellemenin yenilik olarak getirdiği birşey yok. Etiket gösterme hataları ve menü tuşu kullanım hataları düzeltilmiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 20 Ocak 2009; 21:27:08 >
  • "iaudiophile.net" forumlarına girip yeni firmware'in getirdiklerine ve götürdüklerine bakmadan yüklemeyelim arkadaşlar. electrogod haber için çok teşekkürler. Bakalım ne gibi sürprizler bizleri bekliyor (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 20 Ocak 2009; 23:22:25 >
  • arkadaşlar firmwarei yüklemek için uğraşmaya değmez çok birşey katmıyor;sesi iyileştirmiyor sadece lyricler m tuşu ve ogg uzantılı şarkı adları için düzenlemeler içeriyor;3.57den 2.59a düşmeyi gerektiren bir durum yok.....benim acil bir sorum var bende 16 gb sdhc kart var onun için usb kart okuyucu almayı düşünüyorum;okur mu 16 gblık kartımı???
  • Merhaba. Bende 2gb olandan var. Aldığımdan beri pek kullanmadım. Geçenlerde 8gb kart denedim görmedi. Acaba SDHC destekliyor mu? Kart fat32. Bundan mı yoksa. Bu arada isteyen olursa satabilirim. Şarjını 1 kez bitirdim daha ve jelatini duruyor. Ancak ne yazıkki kırmızı renkte. İstenirse 8gb kart ve yanında verilen bigboy 2 gb kartla verebilirim. N82 benim işimi görüyor. 8gb kartla yeterince yerim var. Düşünen olursa bana bi şekilde ulaşabilir. Bir kez aldığımda güncellemiştim ama şimdi kartı fat olarak formatlatıyorum. O yüzden hangi versiyon olduğuna az sonra bakacağım.

Aslında düşündümde bunu arabada kullanabilirim. Teybimde aux girişi var. Ancak radyo nerdeyse hiç çekmiyor. Bu konuda bir çözüm bulan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 21 Ocak 2009; 12:24:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

arkadaşlar firmwarei yüklemek için uğraşmaya değmez çok birşey katmıyor;sesi iyileştirmiyor sadece lyricler m tuşu ve ogg uzantılı şarkı adları için düzenlemeler içeriyor;3.57den 2.59a düşmeyi gerektiren bir durum yok.....benim acil bir sorum var bende 16 gb sdhc kart var onun için usb kart okuyucu almayı düşünüyorum;okur mu 16 gblık kartımı???

Benim 8gb kartımda görmüyordu ama bilgisayara bağlayınca gördü. Fat (exFAT) olarak cowonla formatlattım ama yine görmüyor. Versiyonu 2.57 imiş bu arada.
  • Arkadaşlar büyük bi hevesle aldığım cowon mp3 çalarımı satıyorum.Buraya yazmak hoş değil ancak genelde burada oluyo cowon severler.

http://forum.donanimhaber.com/m_29209003/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Benim 8gb kartımda görmüyordu ama bilgisayara bağlayınca gördü. Fat (exFAT) olarak cowonla formatlattım ama yine görmüyor. Versiyonu 2.57 imiş bu arada.

kesbi;

2 GB olan modellerin sadece SD kart desteği verdiğini biliyorum. SDHC kartları 4, 8 ve 16'lık modeller destekliyor diye aklımda kalmış. Firmware ile ilgili bir sorundur belki. SDHC tanıyor da sen tanıtamadıysan yukarıda bahsettiğim gibi "iaudiophile" forumlarına gidip bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 21 Ocak 2009; 20:04:30 >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.