Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatta ben o bilgileri yayınlayan arkadaşlara teşekkür ederim : )
  • Açıkçası benim için radyo önemli.Ama uzak dur demene şaşırdım.Uzun süredir almak iin takip ettiğim bu kaliteli ürünün radyo performasını bu kadar kötülemen korkuttu beni açıkçası.Piyasada en dandik mp3 playerlar bile radyo açısından 10 üzerinden 8 falan değerinde performans verirken D2'nin ne kadar kötü olabileceğini kestiremiyorum açıkçası.İstanbulda ürünü bir türlü bulamıyorum.Bir ara Darty'de ve Doğubank'ın alt katında vardı bir mağazada ama orada elime alıp denememiştim.Şimdi ise deneyip alabileceğim yer yok :(( Üründe en çok dikkate değer şey Pil ömrü olsa gerek.Bu yüzden alternatiflerinden kat be kat üstün.

Radyo performansı açısından diğer kullanıcı arkadaşlarında da yorumlarını bekliyorum...

Tşkler

quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

quote:

Orjinalden alıntı: bapsteba

Arkadaşlar,kullanıcılar radyo performansı hakkında bilgi verebilirler mi acaba?yani çok mu kötü çekiyor yoksa ara ara cazırtılar şeklinde mi?stereo çekim oranı nsl?

İstanbul içinde elden alabileceğim satıcılardan fiyat teklifleri bekliyorum.

bence Radio önemliyse uzak dur.
    Ama diğer tüm konularda nerdeyse rakipsiz.

Benim ilanım sana uymaz sanırım : )

Sahibinden.com'da ilan var...Sanırım yukarıdada o ilanı vermiştim..
    İlandan bakarsan detayları görürsün..

• quote:

Açıkçası benim için radyo önemli.Ama uzak dur demene şaşırdım.Uzun süredir almak iin takip ettiğim bu kaliteli ürünün radyo performasını bu kadar kötülemen korkuttu beni açıkçası.Piyasada en dandik mp3 playerlar bile radyo açısından 10 üzerinden 8 falan değerinde performans verirken D2'nin ne kadar kötü olabileceğini kestiremiyorum açıkçası.İstanbulda ürünü bir türlü bulamıyorum.Bir ara Darty'de ve Doğubank'ın alt katında vardı bir mağazada ama orada elime alıp denememiştim.Şimdi ise deneyip alabileceğim yer yok :(( Üründe en çok dikkate değer şey Pil ömrü olsa gerek.Bu yüzden alternatiflerinden kat be kat üstün.

Radyo performansı açısından diğer kullanıcı arkadaşlarında da yorumlarını bekliyorum...

Tşkler

O zaman ben de şöyle söyliyim; radyo için d2 almak, bulaşıklar için çamaşır makinesi almaya benzer.
    Ha illa ki yıkarsın, ama ne kadar randıman alırsın. Bence pek alamazsın.

• Ben de bir şey sorayım; d2 yi motorola şarj aletiyle şarj eden biri oldu mu? (Malum ikisi de mini usb)
    F2 yi yapıyordum bir sorun olmuyordu ama d2 nin istediği değerler falan tutmazsa zarar verebilirim diye endişe ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 24 Ocak 2009; 13:28:14 >
  • ben philips ile yaptım yanlışlıkla... şarj aletleride benziyodu.. alet sabaha kadar durdu sarj da sabah çıkartıp açtım d2 açılmıyo.. sonra kendi sarj aletine taktım baştan sarj ettim düzeldi.. anladıgım kadarıyla philips sarj aleti desarj etmiş bataryayı..
    quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

Ben de bir şey sorayım; d2 yi motorola şarj aletiyle şarj eden biri oldu mu? (Malum ikisi de mini usb)
    F2 yi yapıyordum bir sorun olmuyordu ama d2 nin istediği değerler falan tutmazsa zarar verebilirim diye endişe ediyorum.
  • @bapsteba
    sadece radyo için bakıyorsan başka markalara bakmanı öneririm bende
    zaten forumda bir çok ürün incelenmiş
    şöyle söyliğim ben çamlıca da oturuorum yani radyo antenleri olan yerin altında burda bile "çok güzel" diyemiyosun

bide bi arkadaş 2 gb lar sdhc desteklemiyor demiş doğrumudur bu yoksa bi kanı mı sadece
    32 gb getirtiorum boşa gelmesin
  • öncelikle tşkler arkadaşım yardımın için.

sadece radyo için almayacağım tabi ki bu aleti fakat radyo bi alternatif sonuçta ve olmasını istediğim bi özellik.sonuçta hangi mp3 player'ı alırsak alalım bu özelliği çok mükemmel kullanmamız beklenemiz çünkü sonuçta radyo sinyalleri ile alakalı bir olay bu.aşağıda internet forumlarının birinde,ist.da radyoların çekmemesi ile ilgili bir bilir kişi yorumu paylaşıyorum.bu konu da böylelikle kapanmış olur.

ayrıca;

M!R4G3 kardeş sen nereden ve kaça getirtiyorsun aleti?Ben de alacağım fakat ist.da uygun bi fiyata sıfır almak istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: M!R4G3

@bapsteba
    şöyle söyliğim ben çamlıca da oturuorum yani radyo antenleri olan yerin altında burda bile "çok güzel" diyemiyosun

bide bi arkadaş 2 gb lar sdhc desteklemiyor demiş doğrumudur bu yoksa bi kanı mı sadece

• Bilir kişi yorumunu unutmuşum aşağıda bulabilirsiniz

"LOC'S ayarı (lokal istasyon ayarı) var mı? Bu ayar şöyle çalışıyor. Eğer 1 den 4 e kadar kademesi var. Bu kademeler Tuner'in hassasiyet ayarıdır. Ayarlamana göre, ya sadece çok kuvvetli yayınları alır yada çok zayıf yayınları bile bulur.
    Diğer taraftan istanbul'da o kadar çok radyo var ki, bunlar yayının yapıldığı yerlere göre zayıflıyor ya da güçleniyor. Bundan dolayı çok güçlü istasyonlar da bile bazı zamanlar parazit oluşuyor. İstanbul' un bu radyo frekans keşmekeşliğine Pioneer ne yapsın Sony ne yapsın?
    Bu sorun hemen hemen herkeste vardır. İst'da Parazitsiz radyo dinlemek çok zor."

quote:

öncelikle tşkler arkadaşım yardımın için.

sadece radyo için almayacağım tabi ki bu aleti fakat radyo bi alternatif sonuçta ve olmasını istediğim bi özellik.sonuçta hangi mp3 player'ı alırsak alalım bu özelliği çok mükemmel kullanmamız beklenemiz çünkü sonuçta radyo sinyalleri ile alakalı bir olay bu.aşağıda internet forumlarının birinde,ist.da radyoların çekmemesi ile ilgili bir bilir kişi yorumu paylaşıyorum.bu konu da böylelikle kapanmış olur.

ayrıca;

M!R4G3 kardeş sen nereden ve kaça getirtiyorsun aleti?Ben de alacağım fakat ist.da uygun bi fiyata sıfır almak istiyorum

quote:

@bapsteba

• D2 2gb SDHC destekliyor kardeş. Ben 8 GB A-DATA ile kullanıyorum gayet güzel.
  • quote:

öncelikle tşkler arkadaşım yardımın için.

ayrıca;

quote:

@bapsteba

hayır ben 32 gb sdhc kart getirtiorum yurtdışından yani alet değil
    ama aleti mavibilgisayardan almıştım havaleyle hb den 5 ytl filan pahalıydı
    tio dan filan araştırırsan bulabilirsin bence çünkü bende elden almak istemiştim netten almak yerine
    okmeydanında bi şirket bulmuştum vardı stoklarında
    tavsiyem biraz daha araştır hb ye mail at ne zaman gelir diye
    ya da gittigidiyorda ki satıcılarla mailleş varsa ist. da elden verebilecek al yani

• sıfırdan farksız full kutulu garantili faturalı max. 2 ay kullanılmış ekran jelatini üzerinde siyah renkte tercihen 4 gb lık cowon d2 arıyorum... satmak isteyenler pm atsınlar lütfen!
  • sugarboy temiz bir makınam var daha oncede sana yazmıstım sana ilgilenirsen bak derikılıf ve orjınal creatıve ep 630 kulaklıkları ıle verecem telden ulasbılırısın banahttp://www.sahibinden.com/tertemiz_cowon_d2_2gb-10WQQaXQQ12195065WQQpXQQdisplayitem
  • hocam sıfırı 169 liraya satılan garantili ürünü 250 liraya satmak sana hiç mantık işi geliyor mu
  • arkadaşlar geçenlerde cowon d2 için bir deneme yaptım şarz yüzünden şarzı full yaptıktan sonra film açtım ve o şekilde (kulaklık takılı,ses normal,ekran koruma kapalı) 8 saat 36 dakika sonra şarzı bitti.aynı şekilde almama sebep olan arkadaşımın d2 si 8 saatte iki diş düşürdü ilginize duyrulur ve yorumlarınız beklenir teşekkür ederim.
  • hocam o orjınal deri kılıf ve kulaklık sırf 130 mılyon
  • arkadaşlar sizce bu güne kadar cıkan en ii fw hengisiydi. en sonuncuda benimki hata veriyo kapanıyo filan tavsiyenizi bekliyorum ii günler
  • 3.59 en ıyı versyon hocam sesler baya duzelmiş
  • arkadaşlar altyazı olmuyor zaten video atamıyorum bi anlatabilir misiniz olmuyor total video converter ile olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

hocam sıfırı 169 liraya satılan garantili ürünü 250 liraya satmak sana hiç mantık işi geliyor mu

d2 nin sıfırı hiçbir zaman 169 liraya satılmadı,en ucuz 190 lira oldu peşinde .
  • D2 deri kılıf satan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.