Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cicihost

Bu ürün mavi de zaten 199 lira değilmi?

Fiyat yüksek değilmi biraz

artık türkiyeye gelmeyecek d2 2 ve 4 gb,boşuna beklemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

erdem444;

"MCS, MTP" kavramlarını internetten araştırmanı öneririm. Sanırım dediğin şeyle tam olarak ilgili. Benim, söylediğin şekilde çalma listesine ihtiyacım oladığından üzerinde durmadım ama sanırım aradığın şey bu.

. . .

İyi ama ben bunu sormadımki :) Onları hangi amaçla kullandığımızın farkındayım. Tak çıkar yapmak istemiyorum sadece. . . Herneyse, soruyu tekrarlıyorum ;

quote:

Orjinalden alıntı: erdem444

Merhabalar,
    Oynatma listesi hazırlamak için taşınabilir müzik aygıtı olarak ayarlıyoruz ya seçeneklerden, bu şekilde bazı dosyaları silmeme izin vermiyor D2. . . Normal şekilde bağlantı yapıp da liste oluşturabileceğim bir yazılım yok mu ?

Aslında direk göstermiş olduğumuz bir dizin içerisindeki tüm parçaları sıralasa ve çalsa ne de güzel olurdu, liste oluşturmaya gerek olmazdı. :(

• @erdem444

Dostum müzik aygıtı olarak bağlamadan liste yapmanın bir yolu yok diye biliyordum uzun zamandır ama sansa için yazılmış bir program buldum D2 için de çalıştığını söylüyorlar bir dene bakalım istersen programa ulaşmak için :http://hcware.110mb.com/sansa/
    . Ama bir dizin içindeki parçaları sıradan çalma olayı zaten var. Ben hep o şekilde kullanırım. Liste menusunden yeterince dışarı dogru cıktıgında folders secenegini goreceksin ya da klasorler. O secenekten içeri dogru girersin. D2 dizin dizin oynatmaya başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 7 Şubat 2009; 14:07:04 >
  • arkadaşlar herkese selamlar bendede cowon 4gb artı 4 gb sdhc var kullandınızmı bilmiyorum fakat bir kulaklık için önerilerinizi ve bilgilerinizi bekkliyorum kulaklık koss ksc75 kullananınız varmı acaba
    http://www.hepsiburada.com/koss-ksc-75-titanium-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evkossksc75 teşekkür ediyorum yardımcı olacaklara
  • @snowor,
    Cevap için teşekkürler ancak ya elinizde külliyat(diskografi) varsa ? Bir parçaya ulaşabilmek için bazen 3-4 klasör ilerlemeniz gerekebiliyor :) Varsa seçtiğim en üst klasörün içerisindeki tüm klasörlerin içindeki parçaları çalabilecek bir özellik, zaten liste yapmaya gerek kalmaz :)
  • bu kadar övgü ve begenilerin ardında cowon d2 almaya karar verdim gecenlerde sennheiser cx500 almıştım çok eski olan muvo tx fm mp3 player ıma taktım inanılmaz kalitede sesler aldım merakım su cowon d2 ye bu kulaklıgı taktıgımda olağan üstü fark olur mu bu kulaklıgı o cihazda neler yaratcağını bilmiyorum bunu gördükten sonra sizin dediklerinizi birleştirince hayal etmekte zorlnıyorum ses kalitesini su anda kulladıgım sesi dinledikten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem444

@snowor,
    Cevap için teşekkürler ancak ya elinizde külliyat(diskografi) varsa ? Bir parçaya ulaşabilmek için bazen 3-4 klasör ilerlemeniz gerekebiliyor :) Varsa seçtiğim en üst klasörün içerisindeki tüm klasörlerin içindeki parçaları çalabilecek bir özellik, zaten liste yapmaya gerek kalmaz :)

Senin dediğin şekilde bi özelliği yok bildiğim kadarıyla. Sen benim dediğim programı bi dene bakalm

Yeni alan arkadaşlara da hayırlı olsun dileklerimi iletirim, inşallah memnun kalırsınız

• Arkadaşlar bir şey sorucam.D2'yi dosya transferi için bilgisayara bağladığımızda pilini de şarj ediyor.Mesela ben bilgisayardan çıkardıktan sonra pilin bir kademe arttığını gördüm ama tam olarak da şarj olmamıştı.Bu olay pil ömrünü kısaltır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: choon_blaze

Arkadaşlar bir şey sorucam.D2'yi dosya transferi için bilgisayara bağladığımızda pilini de şarj ediyor.Mesela ben bilgisayardan çıkardıktan sonra pilin bir kademe arttığını gördüm ama tam olarak da şarj olmamıştı.Bu olay pil ömrünü kısaltır mı?

kısaltmadığını zamanında cowon mühendisleri açıkladı
  • İyi o zaman sevindim :)
  • arkadaşlar sıfırdan farksız full kutulu garantili faturalı 4 gblık siyah ekran jelatini üzerinde cihazını satmak isteyen varsa pm atsın ciddi alıcıyım
  • İhtiyaçtan satılık full artı full Cowon d2; garantili faturalı full kutulu

http://forum.donanimhaber.com/m_29734999/tm.htm
  • Arkadaşlar prizden tam olarak şarj olduğu nasıl anlaşılıyor D2'nin?Benimkinde ekranda pilin dolduğuna dair bi uyarı falan çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Arkadaşlar prizden tam olarak şarj olduğu nasıl anlaşılıyor D2'nin?Benimkinde ekranda pilin dolduğuna dair bi uyarı falan çıkmıyor.

fully charged yazması lazım üstteki açma kapama sürgüsünü ileri ittiğinizde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Arkadaşlar prizden tam olarak şarj olduğu nasıl anlaşılıyor D2'nin?Benimkinde ekranda pilin dolduğuna dair bi uyarı falan çıkmıyor.

fully charged yazması lazım üstteki açma kapama sürgüsünü ileri ittiğinizde..

Teşekkürlerbayadır kullanmama rağmen bilmiyordum bunu.
  • arkadaşlar şu aleti satan yok mu ya karaborsa oldu çıktı allam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arkadaşlar şu aleti satan yok mu ya karaborsa oldu çıktı allam ya

Dostum ikinci el bölümünde var kaç aydır takip ediyorum al artık bir d2 benim içime sıkıntı oldu valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Dostum ikinci el bölümünde var kaç aydır takip ediyorum al artık bir d2 benim içime sıkıntı oldu valla

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.