Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar d2im wav çalmıyo. var mıdır çözümünü bilen?
  • İLOVE programı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?elimdeki mkv filmleri,ilove ın direkt d2 ayarlarıyla convert ediyorum bazı filmler ekranın sadece yarısını kapsıyo.biraz daha büyütme imkanımız var mı?
  • dün webdenal dan siparişi verdim sanırım en son ben verdim siparişi benden sonra stokta yok yazısı çıktı..
  • Ben de burada gördükten sonra Büroteknikten kargo dahil 189 tl'ye aldım.

Beyaz istedim,beyazı gönderdiler. :))

Gayet orjinale benziyor.İçinden şarj aleti,usb kablosu,kulaklık,cd ve user guide çıktı.

Alır almaz firmware 3.59 yaptım.I-touch theme,i-cowon skin ve birçok da oyun yükledim.
    Toshiba 4Gb shdc kart aldım.Toshiba kartı da 24 tl ye aldım bu arada.Gayet sorunsuz bir şekilde d2'm cillop gibi bir hale geldi hehe.

Bilgi veren herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 4 Mart 2009; 10:54:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spidymaster

arkadaşlar d2im wav çalmıyo. var mıdır çözümünü bilen?

wav desteği yoktur maalesef d2de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekoroglu

İLOVE programı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?elimdeki mkv filmleri,ilove ın direkt d2 ayarlarıyla convert ediyorum bazı filmler ekranın sadece yarısını kapsıyo.biraz daha büyütme imkanımız var mı?

full screen seçeneğini seçin,fit to screen from inside olmasın
    ve de ilove hakkında bir düşüncem var bence videolarda çok beyazlık var daha mat olması gereken görüntüler fazla beyaz gibi ve altyazı fontu güzel değil bir türlü düzeltmedim onu ve ses kalitesi jetaudio kadar iyi gelmedi bana ama durgun görüntü kalitesi jetaudiodan iyi karşılaştırdığımda iki programı ben o yüzden son zamanlarda jetaudioya dönmüştüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alustriel

kimseye sormadan iş yaptım, ama her zamanki gibi birşeyler ters gitti.
    almanyadan yeni aldığım d2'mi 2.57'den 3.59'a yükselttim, sırf meraktan dictionary'i görünce çok sevindim ama kendisi "access to dictionary file diyerek benim hevesimi kursağımda bıraktı. sanırım dictionary manuel yükleniyormuş ama pek birşey anlamadım, biraz yardımcı olabilir misiniz?

gerekli dosyayı indirmeniz lazım dictionary için çünkü çok kapsamlı bir sözlük her aradığınızı bulabiliyorsunuz ama ingilizce-ingilizce
    "access to dictionary file failed''bu sorunu aşmak için sözlüğü yüklemeniz lazım linki aşağıda.cowon d2 yardım konusunda da mevcuttu ayrıca nereye gittiyse o konu anlamadım...
    http://dn.cowon.com/download/d2_dic/PowerDic_Lite.zip

• quote:

Orjinalden alıntı: ShalafiTr

Ben de burada gördükten sonra Büroteknikten kargo dahil 189 tl'ye aldım.

Gayet orjinale benziyor.İçinden şarj aleti,usb kablosu,kulaklık,cd ve user guide çıktı.

Alır almaz firmware 3.59 yaptım.I-touch theme,i-cowon skin ve birçok da oyun yükledim.
    Toshiba 4Gb shdc kart aldım.Toshiba kartı da 24 tl ye aldım bu arada.Gayet sorunsuz bir şekilde d2'm cillop gibi bir hale geldi hehe.

dostum bende dun buroteknıkden kargoyla aldım. beyaz tercıh ettım. alır almaz fırmare 3.59 yaptım. I touch theme yukledım. aklın yolu bır ben kagıt oyunları yukledım. senın tavsıye edebıulecegın baska hangı oyunlar var. bazıları cok kasıyor.. bu arada ıponedekı gıbı tavla, masa oyunları oyunu arıyorum. yardımcı olabılen olursa sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 4 Mart 2009; 19:04:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ploff

quote:

Orjinalden alıntı: ShalafiTr

Ben de burada gördükten sonra Büroteknikten kargo dahil 189 tl'ye aldım.

dostum bende dun buroteknıkden kargoyla aldım. beyaz tercıh ettım. alır almaz fırmare 3.59 yaptım. I touch theme yukledım. aklın yolu bır ben kagıt oyunları yukledım. senın tavsıye edebıulecegın baska hangı oyunlar var. bazıları cok kasıyor.. bu arada ıponedekı gıbı tavla, masa oyunları oyunu arıyorum. yardımcı olabılen olursa sevınırım

baştan söyleyeyim maalesef uygun çok oyun yok d2 için malum flash formatı ve alet aslında oyun için kullanılmıyor tavla yok sadece blackjack var ben onları bulabilmiştim iaudiophile.net forumu size yardımcı olur oyunlar konusunda..

• Selamlar,

3.59 için tema önerileri olan var mı acaba?

Link atabilirseniz sevinirim...
  • arkadşlar bende cowon d2 aldım büroteknikten fakat içinden garanti kartı veya buna benzer bişey bulamadım. ayrıca içindeki klavuzda tv out kablosu falan gösteriyor ama ktunun içinden oda çıkmadı. bir fikri olan varmı
  • Mavi renki ingilizce bir garanti klavuzu kartı çıkıyor ama Türkiye'de bir önemi olmadığı için damgalamıyorlar.
    Yaşadığın herhangi arızada Büroteknik'ten aldığın faturayla Panatel'e gidersen sana yardımcı olurlar (ya da olmazlar )

Tv-out kablosu ise sadece yurtdışında ürünle birlikte veriliyor. Türkiye'den edinmek istersen:

http://www.hepsiparis.com/cowon-aksesuar-d2-tv-out-kablo,pid29924

• quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

almanyadan yeni aldığım d2'mi 2.57'den 3.59'a yükselttim, sırf meraktan dictionary'i görünce çok sevindim ama kendisi "access to dictionary file diyerek benim hevesimi kursağımda bıraktı. sanırım dictionary manuel yükleniyormuş ama pek birşey anlamadım, biraz yardımcı olabilir misiniz?

gerekli dosyayı indirmeniz lazım dictionary için çünkü çok kapsamlı bir sözlük her aradığınızı bulabiliyorsunuz ama ingilizce-ingilizce
    "access to dictionary file failed''bu sorunu aşmak için sözlüğü yüklemeniz lazım linki aşağıda.cowon d2 yardım konusunda da mevcuttu ayrıca nereye gittiyse o konu anlamadım...

Nasıl yüklüyoruz peki? Sistem klasörünün içine mi atacağım? Cowon'a birşeyler yüklerken geriliyorum ben

• quote:

Orjinalden alıntı: juna

quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

Nasıl yüklüyoruz peki? Sistem klasörünün içine mi atacağım? Cowon'a birşeyler yüklerken geriliyorum ben

dictionary klasörünün içine atın...

• arkadaşlar bişey daha soracam. ben kendi programıyla convert ettiğimde tam ekran olmuyor bunun aayarı varmı bide flv dosyalarını nasıl dönüştüreceğim. bi öneriniz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıglesıas

arkadaşlar bişey daha soracam. ben kendi programıyla convert ettiğimde tam ekran olmuyor bunun aayarı varmı bide flv dosyalarını nasıl dönüştüreceğim. bi öneriniz varmı
  • http://rori.parba.cz/videoconverter ben de yeni d2 ciyim bu program sper
    biraz hata yaptım sanırımm
  • arkadaşlar acaba bu cowon d2 tv den kayıt yapabiliyormu bide şu flv başa bela oldu . flvyi avi veya mp4 çevirecek bir program yokmu free olan.bilgi verirmisiniz
  • arkadaşlar bu d2 de menüdeki simgeleri ekleme/çıkarma gibi bi olasılığımız var mı acaba ? ana menüden kayıt simgesini yok etmem lazım çok önemli benim için bi yardım edin lütfen.
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun. cowon mu yoksa creatve zen mi tabsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.