Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yakınlarda inşallah D2 ile aranıza katılacağım.
    Fakat bi sorum olacak.Bu makinayı sokakta,cepte taşımak kolay oluyor mu?Malum dokunmatik ekran.

Hayırlı Günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Arkadaşlar selamlar.
    Bu yakınlarda inşallah D2 ile aranıza katılacağım.
    Fakat bi sorum olacak.Bu makinayı sokakta,cepte taşımak kolay oluyor mu?Malum dokunmatik ekran.

Hayırlı Günler.

Ekran kırılır korkun varsa ekranı bacagına gelecek şekilde cebine koy ve kılıf kullanmayı ihmal etme Dokunmatik ekran diye sürekli cebimdeyken sarkı değişir felan diye düşünüyorsanda ekran kilidi var
  • geçem seneden beri hiç düşmemiş cowon d2nun fiyatı.
  • 4 gblik ek kartla kullanıyordum. ki neredeyse hiç çıkartmıyorum içinden... son zamanlarda alet tarfından tanınmamaya başladı? bilgisayara bağladığımda, kartın içindekilere müdahale edebiliyorum. yani kartta bir sorun yok gibi. lakin makine okumuyor. veya okuduğunda kapanıyor v.b. herhangi bir şeyin girmiş olması veya çarpma ihtimali yok. sebebi konsunda fikri olan var mı?
  • çözdüm galiba. sd carda format attım, panasonic formatterla (1 mb'ten az yer tutuyor). sonra hiç bi sorun çıkmamaya başladı. forumlardan anladığım kadarıyla herkes bu şekilde çözemiyormuş, kimi zaman firmware i de tekrar yüklemek gerekebiliyormuş.
  • Tr garantili Cowon d2 2gb + 4gb sdhc kart + cowon şeffaf kılıf kaça gider. Garantisi bitti sanırım faturama bakmam lazım.
    Kulaklıgı hiç kullanılmadı. S9 epey bi cezbetmeye başladı beni onu almak için fiyatı çok düşmeyecekse satabilirim. Ne kadara gider fikri olan var mı arkadaşlar.
  • Cihazi iLk aLdiginizda aman cicim, canim cicim sana birsey oLmasin gibi bir dusunceye kapiLabiLiyorsunuz iLk basLarda bende dahiL. Ama aradan zaman gectikce cebinizde de tasisaniz, yerede dusurseniz cihaza birsey oLdugu yok benim deneyimLerime gore. Dokunmatik ekran kaLiteLidir. KoLay ciziLen tip degiLdir. Yaninizda kiLifsizda tasiyabiLirsiniz bence birsey oLmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Tr garantili Cowon d2 2gb + 4gb sdhc kart + cowon şeffaf kılıf kaça gider. Garantisi bitti sanırım faturama bakmam lazım.
    Kulaklıgı hiç kullanılmadı. S9 epey bi cezbetmeye başladı beni onu almak için fiyatı çok düşmeyecekse satabilirim. Ne kadara gider fikri olan var mı arkadaşlar.

bence160 165 lira alet(eğer beyaz veya siyah artı türkiye garantili ise-garantisinin ne zaman dolacağı önemli,çiziği olup olmaması önemli) eğer garantisi bitikse 155 anca;kartı en fazla 15 liraya anca sayarsınız zaten sıfırı 18 lira classı da önemli;kılıfı da 10 liraya anca kardeş satışa çıkaracağın zaman bana pm at ilgilenebilirim özlüyorum rüyalarıma giriyor o benim tatlı belam sattım ama yine istiyorum onu tutkuyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 24 Mart 2009; 22:55:43 >

• çiziği yok, ocz class 6 4gb kart. ekrandaki jelatini bile kaldırmadım Garantisine bakamadım hala ama bitti ya da bitecek durumdadır.

foto makinesine objektif almazsam satabilirim. Öyle bir durumda ilk senle görüşürüm.
  • şu + ya dönüştürme işini yapan var mı?
  • İst.da ürünün 2 GB Siyah veya Beyaz rengini garantili olarak bulabileceğim yer söyleyebilecek ark.lardan yardım bekliyorum....

Not:büroteknik ve panatel'de yok.Bu mağazalar dışında isim veriniz...
  • büroteknikte stok bitmiş demek
    cihaz altın oldu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

şu + ya dönüştürme işini yapan var mı?

Diğer forumda yapan 3 4 kişi gördüm ben de denesem mi diye düşünüyorum:)
  • Arkadaşlar ben diğer konuya da yazdım ben yaptım ve cihaz şu an D2+ olarak kullanıyorum. D2+ için çıkan en son yazılım olan 3.02 yi de sorunsuz yükledim. Şunu da belirteyim ses çok güzel oldu BBE efektini 10'a kadar açsanız bile ses eskisi gibi bozmuyor aksine çok güzel oluyor. Bu arada bize bunu yapmamızı sağlayan Resident arkadaşa buradan da teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyutucu -- 25 Mart 2009; 18:48:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyutucu

Arkadaşlar ben diğer konuya da yazdım ben yaptım ve cihaz şu an D2+ olarak kullanıyorum. D2+ için çıkan en son yazılım olan 3.02 yi de sorunsuz yükledim. Şunu da belirteyim ses çok güzel oldu BBE efektini 10'a kadar açsanız bile ses eskisi gibi bozmuyor aksine çok güzel oluyor. Bu arada bize bunu yapmamızı sağlayan Resident arkadaşa buradan da teşekkürler.

Link link link link

EDIT: Tamam buldum link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna -- 26 Mart 2009; 3:56:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bapsteba

İst.da ürünün 2 GB Siyah veya Beyaz rengini garantili olarak bulabileceğim yer söyleyebilecek ark.lardan yardım bekliyorum....

Not:büroteknik ve panatel'de yok.Bu mağazalar dışında isim veriniz...

Dostum İstanbul'da yok malesef, webdenal'daki son beyazı ben kaptım şimdi sadece kırmızısı kaldı.

Ama internetten alacağım yapacak bişi yok dersenhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41276

Webdenal ve Büroteknik'e göre biraz tuzlu ama yakında hiç bulamayabilirsin. Sonra taa Amerikalardan getir, yok alet arızalandı geri gönder (Panatel sallamıyor biliyorsundur ), efendime söyliyim garanti de bir sene. Yazık olur sonra...

• Bu arada bir ilan daha çarptı gözüme:
    http://urun.gittigidiyor.com/COWON-D2-2gb-TERTEMIZ-SORUNSUZ-KUTULU-TR-GARANTi_W0QQidZZ16727214

Anladığım kadarıyla 6 ay kadar (BAYANDAN TEMİZ ) kullanılmış. Eğer ilk resim satılan ürüne aitse o üstündeki zımbırtıyı çıkardığında cillop gibi olur.
  • geçenlerde sıfır gibi siyah cowon d2 2gb + 8 gb hafıza kartı ile beraber 180e satılmıştı...
    bu arada + yapan arkadaşlardan hala bir ses çıkmıyor ama
  • ben de d2+ yaptım. acıkcası büyük fark hissetmedim. ama yeni tema hosuma gitti ve sanki biraz daha hızlandı alet(açılış, ileri geri sarma). testler yalan söylemez ancak söyle bi durum var benim cx300 sanırım performanslı çalışmıyor çünkü BBE+ acık dinleyemiyorum bozuyor sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weyis -- 26 Mart 2009; 18:04:17 >
  • bir de arkadaşlar bastır tizdir. eq dur BBE+ dır ve bilimum ses ayarı hakkında iyi bir ayar bilen varsa lütfen yasın ne denediysem 50 de seslerde patlama yapmadan dinleyemiyorum. bir cahile anlatır gibi hepsini tek tek yazarsanız sevinirim. şimdiden tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.