Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • relics öncelikle müzik.swf dosyasını D2 nin içindeki system klasörüne at, sonra da ayarlar - göster yolunu izleyerek burada bulunan flash skin seçeneğini işaretle ve müzik klasörüne geri dön hepsi bukadar.
  • Arkadaşlar uzunca bir süre İriver T10 kullandıktan sonra artık mecburiyetten(Yoksa zinhar vazgeçmezdim) D2 aldım. Ürün gerçekten bahsedildiği gibi mükemmel bir alet malzeme kalitesi ekran kalitesi hakikaten beni mest etti. Üründen acayip bir şekilde memnun olmama rağmen şunu da belirtmeden geçmeyeyim. İriver T10 ses kalitesi bakımından bu üründen bariz bir şekilde üstün.
  • zavzaga sana tavsiyem almış olduğun D2 yi D2+ ya dönüştürmen ses daha da güzel oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyutucu

zavzaga sana tavsiyem almış olduğun D2 yi D2+ ya dönüştürmen ses daha da güzel oluyor.

Kaçar mı hemen yaptım. Alet ferrai oldu resmen. Ses konusundaki görüşlerim ise değişti. Neredeyse T10 kalitesi. eylemlerimiz devam edecek.
    Hernekadar bu yazıyı görmeden d2+ geçmiş olsamda yardımlaşma anlayışın için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zavzaga -- 22 Nisan 2009; 19:48:09 >
  • Arkadaşlar Büroteknikten 2gb D2 almayı düşünüyorum, ancak kırmızı olması satınalmamın önündeki en büyük engel. Aldıktan sonra rengini değiştirebilme imkanım var mı? orjinal siyah ya da beyaz kapağı nereden bulabilirim?
  • Renk değiştirmek için kapak satıldığını hiç duymadım. Onun yerine deri kılıf alıp öyle kullanabilirsin. Ayrıca kırmızı rengi de hiç fena durmuyor. Bende siyah var arkadaşta kırmızı vardı. Tabi zevkler ve renkeler tartışılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

Arkadaşlar Büroteknikten 2gb D2 almayı düşünüyorum, ancak kırmızı olması satınalmamın önündeki en büyük engel. Aldıktan sonra rengini değiştirebilme imkanım var mı? orjinal siyah ya da beyaz kapağı nereden bulabilirim?

Ben kırmızısını aldım. Bence resimlere bakıp aldanma, kırmızı rengi çok hoş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zavzaga

quote:

Arkadaşlar Büroteknikten 2gb D2 almayı düşünüyorum, ancak kırmızı olması satınalmamın önündeki en büyük engel. Aldıktan sonra rengini değiştirebilme imkanım var mı? orjinal siyah ya da beyaz kapağı nereden bulabilirim?

Bilmiyorum, benim rengim değil kırmızı
    Eğer ikinci elden uygun fiyatlı siyah ya da beyaz bir cihaz bulamazsam gidip gördükten sonra satınalmayı düşünüyorum, ama kırmızı içime sinecek gibi gelmiyor. özellikle de simsiyah yeni D2+ kasaları gördükten sonra.

• mp3 lere albüm kapağı nasıl yükleniyo , çözünürlük flan ne olması gerekiyo

nasıl yapabilirim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NECCAR1907

mp3 lere albüm kapağı nasıl yükleniyo , çözünürlük flan ne olması gerekiyo

nasıl yapabilirim ...

itunesı aç;d2ndeki resim eklemek istediin şarkıları itunes listesine at
    Orada albüm kapağı boş gözükür;oraya taşı resmi...
  • quote:

quote:

quote:

Eğer ikinci elden uygun fiyatlı siyah ya da beyaz bir cihaz bulamazsam gidip gördükten sonra satınalmayı düşünüyorum, ama kırmızı içime sinecek gibi gelmiyor. özellikle de simsiyah yeni D2+ kasaları gördükten sonra.

ben de sana katılıyorum dostum.hele yeni D2+ kasaları eski D2lerden bile güzel olmuş.Artık yavaş yavaş Türkiye piyasasına giren bu ürün yaza doğru iyice alınma seviyesine iner diye düşünüyorum.Gittigidiyor'da 350 TL civarına satılıyor şuan D2+

• quote:

Orjinalden alıntı: bapsteba

quote:

quote:

quote:

ben de sana katılıyorum dostum.hele yeni D2+ kasaları eski D2lerden bile güzel olmuş.Artık yavaş yavaş Türkiye piyasasına giren bu ürün yaza doğru iyice alınma seviyesine iner diye düşünüyorum.Gittigidiyor'da 350 TL civarına satılıyor şuan D2+

Bugün panatel e gittim, kapatıyorlarmış, galiba distribütörlükten de çekiliyorlar. D2+ getirmeyi de düşünmüyorlarmış.
    kırmızı D2 çok kötü durmuyor, ayrıca teşhir ürünü olarak siyah D2 gösterdiler bana ancak teşhir ürünü olmasına rağmen 200tl isteyince ben de vazgeçtim. Büroteknikten sıfır kırmızıyı 180tl ye alırım daha iyi. bence sen de öyle yap

• ArkadasLar benim orjinaL kuLakLigin birisi bozuLmustu. Bende ipod kuLak ici kuLakLik aLdim 7.90 tL. Sonrasinda radyo cekimi biraz daha iyi oLdu bu kuLakLikLa. Acaba orjinaL kuLakLigin etrafi metaL oLdugu icin radyo frekansLarinimi bozuyor diye dusunmustum. Cunku kuLakLigin tekini saga soLa oynattiginda radyonun frekansi gidip geLiyordu orjinaLinde. Simdi ipod'da boyLe bir sorun yok. Tam oLarak bundan kaynakLaniyormus demiyorum ama %50 radyo cekim gucu daha iyi oLdu diyebiLirim. Evde yatarken saga soLa iyi ceksin diye ugrasir dururdum sevdigim bir radyo frekansini dinLemek icin simdi ise boyLe bir sorunum yok.
  • 5-10 liralık kulaklıklarla nasıl zevk alıyorsunuz hadi maddi imkan yok desen playera en az 200 lira veriliyor yok maddi sorun değilse nedir bu enzoya binip tüp takdırma derdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

5-10 liralık kulaklıklarla nasıl zevk alıyorsunuz hadi maddi imkan yok desen playera en az 200 lira veriliyor yok maddi sorun değilse nedir bu enzoya binip tüp takdırma derdi..

Burada vurguLamak istedigim oLay baska. Ben Sennheiser aLacaktim CX300-II modeLini fakat kaLmamisti. Bende idareten kuLakLik aLmak icin aLdim daha sonra Sennheiser aLirim diye. Benim aLdigim yerde Sony'de vardi ayni fiyata. Simdi sen bunada cakma Sony'dir dersin. Makromarket magazasindan aLdim. Her ikisinin kuLakLik kabLarida gayet orjinaL. Sennheiser aLacagim magaza baska yerdi. Herneyse mevzuya geLeLim. Benim aLdigim ipod kuLakLigin sesi beni gayet memnun etti. Fiyat, performansa bakiyorum beLkide? ZevkLer tartisiLirmi? 200 LiraLikta aLirim, 10 LiraLikta. Bundan sanane yani? 116 db ses cikisi var. Kendi orjinaL kuLakLigindan biLe daha iyi su anda. Sen sosyetesin gaLiba cok gezinme buraLarda bozuLursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 3 Mayıs 2009; 3:16:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Azza_

Herneyse mevzuya geLeLim. Benim aLdigim ipod kuLakLigin sesi beni gayet memnun etti. Fiyat, performansa bakiyorum beLkide? ZevkLer tartisiLirmi? 200 LiraLikta aLirim, 10 LiraLikta. Bundan sanane yani? 116 db ses cikisi var. Kendi orjinaL kuLakLigindan biLe daha iyi su anda. Sen sosyetesin gaLiba cok gezinme buraLarda bozuLursun

bir kere ipod kulaklığı nedir onu bilmiyorum ipod bizden habersiz piyasaya kendi kulaklıklarını mı sürdü acaba?? Kendi orjinal kulaklığından bile daha iyi demişsin kendi kulaklığının reziloğlu rezil ses kalitesi var bunun zevkle renkle alakası yok ..Sosyetelikten kastın nedir? 200 lira playera verince gariban 100 lira kulaklığa verince sosyete mi oluyor insan ? sigara kullanıyorsan bir aylık sigara masrafın araban varsa 1 aylık benzin masrafının yarısı (belki de daha az) bunlar sosyetik yapıyorsa insanı... Adam olana tavsiyeydi benim ki ister dinle ister dineleme..116 dB demiş birde al yanına bir uçak motoru tak kulağına o zaman min 160 dB..o 116 dB li ne kadar temiz ne kadar net ve dengeli veriyor esas önemli olan noktalar bunlar.. belli ki şimdiye kadar kaliteli ses nedir duymamışsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 3 Mayıs 2009; 16:18:14 >

• Birader seni iLgiLendirirmi benim ne aLdigim? Ne diye durduk yere poLemik cikariyorsun isine baksana sen?
  • COWON D2+ Firmware V2.10 çıkmış arkadaşlarhttp://www.cowonglobal.com/support/support_main.php buradan indirebilirsiniz.
  • ARKADASLAR SLM..
    luciferian ARKADASIM BENDE KIRMIZI COWON D2 KULLANIYORUM BENDE 1 AY ONCE ALDIM AMA KIRMIZI OLMASINI BENIDE COK DÜŞÜNDÜRDÜ AMA COWON GELDİKTEN SONRA IYIKI KIRMIZI DEDİM RENK ÇOK HOŞ DURUYOR....
    ARKADAŞLAR COWON D2 KILIFI NERDEN BULABILIRIM.....????

• bende kırmızı aldım ve gayet memnunum renginden nereye baksam gri, siyah ve beyaz
    ne renkli araba gelir ne renkli mp3 satar ne renkli telefon varsa yoksa siyah hayatınıza renk katın siyah güzeldir ama herşey de siyah olmuyor.

kılıf konusuna gelince orjinal bulamadım ama, nintendo kılıfları var biraz büyük ama kulaklıklarla beraber taşınabiliyor. 4-5 lira civarı
    ben fotoraf makinesi çantası aldım küçüklerinden kemer takma yerinde yada askısıyla rahat bir şekilde kullanıyorum biraz bakarsan cep telefonu kılıflarının bazılarına giriyor meret
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.