Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D&T&S

Arkadaşlar, D2'nin kulaklığının boyun arkasından kullanılır olduğu için bugün Creative ep-830 kulakiçi kulaklık aldım. Ancak hayalkırıklığı ile karşılaştım.

-D2'de orijinal kulaklıkta volume 15'de iken, ep-830 kulaklık için volume 20'ye çıkarmak zorunda kalıyorum.

-Gerek basslar gerekse tiz sesler orijinal kulaklıkta daha iyi

-Orijinal kulaklıkta, şöyle anlatıyım bir fotoğraf düşünün renkler daha canlı, keskinlik çok güzel. Berrak bir su gibi, ama

-ep-830 da seslerde bir pusluluk, bulanıklık bir sönüklük var. Niye böyle oldu anlamadım. Forumdan aldım kulaklığı orijinal olduğu söyleniyor.

Aranıda d2 ile birlikte ep-830 kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

arkadaşım biraz kulaklık bölümünden tavsiye alsaydın keşke;digitaldelisinden sahte almışsın herhalde.

• hafıza kartıyla d2nin dahili hafızasındaki dosyalar ayrılıyormu?

özel "hafıza kartı" diye bir bölme varmı?
  • Arkadaşlar bende yeni cowon d2 aldım tavsiyeler için çok teşekkürler yoksa cowon ne onu bile bilmiyordum webdenal.com dan aldım ama bazı arkadaşlar panatel emniyet bandından falan bahsetmişler benimkinden panatel ile ilgili hiç bir kağıt vs çıkmadı siteye sorduğumdada faturası yeterli olucaktır diye mail aldım gerçekden faturası garanti için yeterli olur mu?
  • arkadaşlar merhaba
    meak ettiğim birşey va cowon d2 ile s9 arasında çok fark var mı sadece ses kalitesi diğer özelliklerini önemsemiyorum sadece ses kalitesi olarak.
    bir de hafızası en son kaç gb ye kadar destekliyor
    teşekkürler
  • merhabalar, d2 mi d2+ dönüştürdüm,bana en son FW versiyonunu yollayabilen varsa,link koyarsanız sevinirm.teşekkür
  • Arkadaşlar garantisiz olarak d2 almak istiyorum . İstanbulda olanlar acaba garantisiz olarak nereden alabilirim ? Doğubank vs gibi yerlerde var mıdır ?
  • herkese selam;

2 3 haftaya yeni bir mp3 çalar alıcam. bundan once ipod 2g ve ipod touch 1g sahibiydim.. artık hakkaten sesi cok iyi olan bir mp3 player ım olsun istiyorum...
    mp3 player almadan kulaklıgımı aldım westone um1 imle guzel verim verecek bir mp3 calara ihtiyacım var.. forumdaki cogu yazılanları okudum cowon trekstor iriver bu 3 markada hep onde..
    bende en sonunda iriver clix 2 ye yada cowon d2 ye karar kıldım..
    yalnız iriver ın amerika sitesine baktıgımda artık clix 2 nin satılmadıgını gordum.. clix 2 nin varisi hakkında bir fikriniz var mı??
    birde sizde mp3 calar onersinde bulunursanız sevinirim benim icin ses ön planda ama diger ozelliklerde onemli bu nedenle trekstor vibez i elemiştim mesela...
    simdiden cok tesekkurler yanıtlarınız icin..
  • Ben COWON ve GoGear'ı tek geçerim :) GoGear gayet güzel alet oyuncak oldu artık :) Cowon ise zaten number one :) O yüzden düşünmeden alın Cowon.
  • Yahu yok mu bunu satan bi yer? Arıyorum arıyorum bulamıyorum Cowon D2'yi
  • webdenal ya da büroteknik in sitelerine bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

webdenal ya da büroteknik in sitelerine bir bakın

yok : (
  • arkadaşlar ben de cihazımı plus yaptım sesler daha kaliteli bass geçişleri daha güzel oldu ama ses biraz kısıldı...
    şimdi de cowonun sitesinden plus versiyonu için 2.11 firmware güncellemesini yaptım bakalım
  • 2.11 i kullandım ama 3.11 daha iyi geldi sesin daha yüksek oldugu kanısındayım. 3.11de sözlük yükleme imkanın var eng-eng olarak kullanıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 3 Eylül 2009; 19:12:03 >
  • cowon
  • Bende Amerika'dan siparişimi verdim.

125$ Cowon D2+ 8 GB

Cowon iAudio ile normal arasındaki fark nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 9 Eylül 2009; 17:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Bende Amerika'dan siparişimi verdim.

125$ Cowon D2+ 8 GB

Cowon iAudio ile normal arasındaki fark nedir

Tolga* hangi steden verdin siparişi?

ben de eski bir d2 kullanıcısıyım, eski üyeler varsa beni hatırlarlar, 800 mesajımın 700'ünü d2 konusuna yazmıştım, ama bi hata edip d2'mi sattım ve ipod touch aldım. Şimdi tekrar d2 almayı düşünüyorum.
  • selam arkadaşlar

başlık 99 sayfaya ulaştığı için hepsini okuma imkanım olmadı, tekerrür eden bir soruysa kusura bakmayın lütfen..

aletin içerisinden dosya, klasör adı vs değiştirilebiliyor mu? mp3 dosyalarının içerikleri, bilgileri vs yine alet içerisinden düzenlenebiliyor mu?
  • ayrıca ses kayıt örneği gönderebilecek olan var mı acaba? ona göre harici mikrofon almayı düşünüyorum da..
  • düzenlemeler olmuyor
    ses kaydı gayet güzel harici bişey almana gerek yok bence
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.