Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese verdiği bilgiler için teşekkür etmek istiyorum.40 sayfa okuyabildim zaten 10. sayfaya gelmeden almaya ikna olmuştum :) Tam almaya karar vermiştimki yukarda tolga arkadaşımızın sölediği siteye gözattım.Fiatlar çok uygun lakin gözüme iki model daha carptı s9 ve o2.Film izlemek icin daha uygun ekranlara sahipler vede textte türkçe destekleri bulunmakta.Pil ömürleri ise d2 ile kıyaslanamayacak kadar düşük.Diğer yandan bölümüm ingilizce o yüzden elektronik bir sözlük şart.Buda d2 de mevcut değil anladığım kadarıyla.Arkadaşlar bu durumda nasıl bir tavsiyede bulunursunuz.Önerilerinizi bekliyorum.

Tolga kardeş ben jetmallden alışveriş yapmak istedim ama Türkiye'ye gönderim yok anladığım kadarıyla sadece amerika sınırları için geçerli.Biri vasıtasıylamı getirttin yoksa direk jetmall mi kargoladı?Yardımcı olursan çok mutlu olucam.

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

http://www.jetmall.net/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=489

Buyur hocam

• Yurtdışından D2+ getirebilecek arkadaş varsa özelden msj bekliyorum

Tşkler
  • Arkadaşlar, kıdemli bir cowon d2 kullanıcısı olarak bilmediğim bir şey fark ettim
    d2 yi motorola cep telefonumun şarj aletiyle şarj etmeyi düşünüyorum. Sizce bunun bir zararı olur mu?
    Sonuç olarak motorola lar da mini usb kullanıyor ya...

Bayaa önce f2 kullanırken kullanmıştım sanırım ama çok net hatırlamıyorum.
    Sonuç olarak pc nin usb üzerinden verdiği elektrik değerleri, motorola şarj aletinin verdiğinden çok çok büyük ihtimal farklı...
    (Az yada çok neyse) Bu fark bir sorun yaratır mı acep?

Fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 18 Eylül 2009; 0:53:37 >
  • Şarj eden pc den çıkan elektrik aynı. USB'ler 5 volt veriyor. Fakat iki makinenin şarj yerlerindeki dirençler vs. farklı olabilir sanırsam. Yani biri 3 volt çekiyodur diğeri 2 volt. Boşver bence
  • quote:

Şarj eden pc den çıkan elektrik aynı. USB'ler 5 volt veriyor. Fakat iki makinenin şarj yerlerindeki dirençler vs. farklı olabilir sanırsam. Yani biri 3 volt çekiyodur diğeri 2 volt. Boşver bence

Evet ben de bundan dolayı emin olamadım.
    İkisi de mini usb ama, biri pc nin usb ye verdiği değerlerle şarj oluyor, öbürü motorola firmasının telefonları için ürettiği
    şarj cihazı. Değerlerin farklı olması zarar verebilir gibi geliyor.
  • Cowon S9

Max output Stereo, Left 29mW + Right 29mW (16 Ohm earphones )

Cowon D2

Max output: 37mW + 37mW(16 Ohm Earphone)

Ses çıkışı olarak s9 ve D2 arasında bariz bir fark var.Ama şöle bişede varki d2'ye son ses hangi kulaklık dayanırki
  • merhaba arkadaşlar. bir süredir mp3/mp4 player almayı düşünüyorum. ses kayıt cihazı ile yapılmış kayıtları dinlediğim için, gelen sesin anlaşılır olmasını istiyorum. bu yüzden ses kalitesi benim için çok önemli. ses kalitesi denincede herkes cowon diyor. sanırım türkiyede satılmıyor, birkaç gün sonra amerikadan dönecek bir arkadaş var ve ondan rica etmeyi düşünüyorum. cowon d2+ 8gb 120-130 dolar arası. fiyatı güzel gibi ama forumda okuduğum kadarıyla cihazla sorun yaşayan arkadaşlar mevcut ve cowon'un ciddi bir tamir sıkıntısı var. yani bu aleti alırsam ve bir sorun yaşarsam çözümü yenisini almak gibi duruyor. bu beni biraz düşündürüyor.
    aslında başlarda ipod touch almayı düşünüyordum (190 dolara 3G 8b), internet bağlantısı, ekranının büyük olması(dolayısıyla daha keyifli video izleme) benim için çok cazip geldi. ama ses kalitesi, fiyatının daha uygun olması ve taşınabilir olması (ipod touch u yanımda çanta taşımadan taşıyabileceğimi sanmıyorum) cowonu öne geçiriyor.
    çok fazla masraf yapmak istemiyorum, benim için gerekli olan sadece ses kayıtlarını dinlemek için bir cihaz. o yüzden sansa clip+ da seçeneklerimin arasında. ama belki zamanla lazım olur diye hazır fırsat varken daha fonksiyonel ve kaliteli birşey almak istiyorum.
    şu an sansa clip+ ile cowon d2+ arasındayım. biliyorum ikisini karşılaştırmak saçma ama ses kalitesine ve ne kadar kullanacağımı bilmediğim ek özelliklere 70 dolar fark vermeye değer mi acaba.. emin olamadım, sizin fikrinizi alayım dedim.
    cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

• ben bir yıldan fazla süre d2 kullandım ve teknik hiç bi sorum yaşamadım, ardından d2'mi bir tanıdığa sattım ve bir yıldır o da bir sorun yaşamadı, yani öyle kolay bozulan bir alet değil d2. ben d2'yi sattıktan sonra ipod touch aldım ve nekadar pişmanım bilemessin, clip+ hakkında bi fikrim yok ama touch mı d2'mi diye sorarsan bi an bile düşünmeden d2 derim, ve şu ana kadar d2 alıp da pişman olan görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

ben bir yıldan fazla süre d2 kullandım ve teknik hiç bi sorum yaşamadım, ardından d2'mi bir tanıdığa sattım ve bir yıldır o da bir sorun yaşamadı, yani öyle kolay bozulan bir alet değil d2. ben d2'yi sattıktan sonra ipod touch aldım ve nekadar pişmanım bilemessin, clip+ hakkında bi fikrim yok ama touch mı d2'mi diye sorarsan bi an bile düşünmeden d2 derim, ve şu ana kadar d2 alıp da pişman olan görmedim

Neden sattın memnun kalmadığın bir yönümü vardı?
  • hayır, aç gözlülük ettim, nete falan bağlanabilen bişey olsun istedim ve bu yüzden touch aldım
    ama memnun kalmadığım için onu sattım ve tekrar d2 almak için araştırma yapıyorum şu anda
  • nerden alabiliriz bu d2 ya da s9 ürününü arkadaşlar, lütfen yardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

nerden alabiliriz bu d2 ya da s9 ürününü arkadaşlar, lütfen yardım!

Aynı olay bendede var ebaydan alıcam ama gümrükte sorun yaşarım diye pek güvenemiyorum.Amerikadan bi tanıdık bulmaya çalışıyorum şu sıralar
  • Ben şunu anladım hocam. D2'yi düzgün kullanırsanız bozulmuyor. Misal ekranı kıranlar nasıl kırdı anlamıyorum benN72 telefona sahibim bi defa bile yere düşürmedim o derece hassas kullanırımD2'yide sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Ben şunu anladım hocam. D2'yi düzgün kullanırsanız bozulmuyor. Misal ekranı kıranlar nasıl kırdı anlamıyorum benN72 telefona sahibim bi defa bile yere düşürmedim o derece hassas kullanırımD2'yide sabırsızlıkla bekliyorum.

D2 taş gibi alet birşey olmaz;f2 gibi dayanıksız felan değil.

Bu arada bütçesi yeterli olan arkadaşlara cowon s9u d2nin önünde tutmalarını öneririm;cowon zevkini daha üst seviyede yaşarlar bence.Ekran netliği,büyüklüğü ve de ses kalitesindeki gelişmeler üstüne cowonun hazırladığı güzel firmwareler kesinlikle üst seviye.

• @utuman sağol hocam sayende içim biraz daha rahatladı 1 haftaya geliyor D2+

Fakat yanına hala alacağım kulaklığa karar veremedim. Senn. CX 300 II düşünüyorum fakat önerilere açığım tabi
  • Tolga* sen türkiyede misin? yani verdiğin sitede türkiyeye gönderim işini beceremedim de, benim gibi bi arkadaş daha o sitede türkiyeye gönderim yok diyodu.
  • O site türkiyeye gönderim yapmıyor diye biliyorum,herhalde arkadaş yoluyla felan geliyor Tolganın d2+.Kulaklık için en çok bütçenizi belirleyin bence ona göre bir tavsiye verebilirim;çünkü kulaklık gerçekten çok önemli bir kıstas.CX300-II den daha yukarı bütçeler için aternatifler bol.
  • bana kulaklık konusunda tavsiye verebilirseniz sevinirim. d2+ aldım, henüz elime ulaşmadı. kulaklık konusu beni çok düşündürüyor. ayırabileceğim bütçe çok değil. ama "d2+ aldıysan kulaklığın iyi olacak ki bir yere vursun" deniyor. elimde senn. mx 500 modeli var. zamanında güzel kulaklıktı ama bu cihaz için yeterli olacak mı bilemedim.. 50 civarı, max 70tl bir öneriniz olabilir mi? yoksa 70den fazla çıkaramıyorsam mx500 yeterli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bone_slayer -- 22 Eylül 2009; 23:11:12 >
  • Arkadaşlar benimde elimde sıfır düzeyinde d2+ var. Yurtdışından geldi, 2-3 aydır ben kullanıyorum, üzerindeki ekran koruyucusu filmine kadar herşey mevcut, ayrıca kullanacağımdan varsayımla deri kılıf ve plastik kılıfda aldım. Plastik kılıf hiç kullanılmadı sadece deri olanı kullandım, kutusu ve içeriği tam ve eksiksiz, ilgilenen olursa pm atarsa sevinirim, yerine psp almayı düşünüyorum:) Kaliteyle ilgili birşey aman ha söylemeyin, zaten öyle müzik dinleyicisi değilimdir, yani tabii ki psp müzik kalitesinde d2 nin yerini tutmaz.
    Bu arada belirtmeyi unutmuşum, 4 gb ve siyah renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeknight -- 23 Eylül 2009; 11:47:33 >
  • @senefro

Benim bi tanıdığım getiriyor
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.