Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

Arkadaşlar Cowon D2+ bugün elime geçti. Bence çok kullanışlı bi ürün.

Arkadaşlar dizileri hangi formatda atmamız gerek ? .avi olarak attım açmadı

önce jetaudio ile convert edin,öyle atın...ekran boyutunu da d2ye göre felan seçin.Altyazı yaparken de altyazı film ile aynı klasörde adı tamamen aynı olmalı.

• linkteki cowon hakkında hiç bir bilgi bulamadım ama bir de siz bakarmısınız?

forumu takip ediyorum ses kalitesinde herkes cowon diyor : )

http://www.amazon.de/Cowon-iAudio-Tragbarer-MP3-Player-silber/dp/B000T7C5IY/ref=sr_1_74?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1255438918&sr=1-74

bu aleti nasıl bilirsiniz?

birkaç soru daha sorayım : )

creative zen 8gb-66 euro ---223,22 TL 4gb fiyatı hepsiburada da

philips aria 4gb-61 euro ---181,44 TL hepsiburada fiyatı

iriver e100 4gb-59 euro ---293,84 hepsiburada fiyatı

philips biraz daha yeni üretim sanırım tek çekincem creativenin baya bi eski teknoloji olması,iriver de 2008 de sunulmuş.

hangisini tercih etmeliyim. sorularıma pek cevap alamıyorum açıkcası...

philipsi zaten eledim de yine de seçenekler arasına koydum.

önemli olan benim için pil ömrü ve ses kalitesi. ön planda ses kalitesi. iriverden övgü ile bahsediyorlar ama e100 o kadar başarılı değilmiş zannedersem.

siz ne dersiniz?

• quote:

Arkadaşlar Cowon D2+ bugün elime geçti. Bence çok kullanışlı bi ürün.

Arkadaşlar dizileri hangi formatda atmamız gerek ? .avi olarak attım açmadı

hayırlı olsun arkadaşım. benim cowon da türkiyeye gelmiş, arkadaş kargoyla göndereyim diyor ama kargoda sallana sallana gelmesine gönlüm elvermiyor. bu yüzden 1-2 hafta daha arkadaşın yanıma gelmesini bekleyeceğim.. soracağım bir şey var, kılıfı sen ekstra mı aldın yoksa kutudan mı çıkıyor. eğer ekstra aldıysan nereden türkiyeden mi aldın?? bir de şu dizi işini çözersen, lütfen bizimle paylaş.. en çok kafamı kurcalayan konu bu :) teşekkür ederim.. d2'in hayırlı olsun tekrardan..

• Dostum sağolasın şimdiden.

Şeffaf plastik kutuyu, üstü çizilmesin diye aldım amazon.com'dan 10$'a.

Dizi işinide çözdüm bile Jet Audio ile yapılıyormuş. 20-25 dakikada çeviriyorsun dizileri yaklaşık 2/5 oranında bellek miktarı düşüyor dizilerin. Yani 500 mb lık bir dizi çeviriden sonra 170-210 mb filan oluyor. Gayet de kaliteli izledim dün

Arkadaşlar birde equalizer ayarlarınız nedir ? Şu Khz ayarını baya bi karıştırdım fakat en iyisi nedir onu bilmek isterim. Rock,Bass müzikleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 13 Ekim 2009; 20:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: febastan

linkteki cowon hakkında hiç bir bilgi bulamadım ama bir de siz bakarmısınız?

forumu takip ediyorum ses kalitesinde herkes cowon diyor : )

http://www.amazon.de/Cowon-iAudio-Tragbarer-MP3-Player-silber/dp/B000T7C5IY/ref=sr_1_74?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1255438918&sr=1-74

bu aleti nasıl bilirsiniz?

birkaç soru daha sorayım : )

creative zen 8gb-66 euro ---223,22 TL 4gb fiyatı hepsiburada da

philips aria 4gb-61 euro ---181,44 TL hepsiburada fiyatı

iriver e100 4gb-59 euro ---293,84 hepsiburada fiyatı

philips biraz daha yeni üretim sanırım tek çekincem creativenin baya bi eski teknoloji olması,iriver de 2008 de sunulmuş.

hangisini tercih etmeliyim. sorularıma pek cevap alamıyorum açıkcası...

philipsi zaten eledim de yine de seçenekler arasına koydum.

önemli olan benim için pil ömrü ve ses kalitesi. ön planda ses kalitesi. iriverden övgü ile bahsediyorlar ama e100 o kadar başarılı değilmiş zannedersem.

siz ne dersiniz?

yok mu bana bir yardımcı olacak arkadaş.
    konunuzu kirletmek istemem ama cowonu iyi tanıyan bir arkadaş arıyorum..

• arkadaşlar ankaradan d2 için kılıf alabileceğim bir yer tavsiye eder misiniz ? ya da internetten de olabilir lütfen yardım nerden bulabilirim?
  • çok güzel alet şuanda kullanıyorum
  • D2 için kılıfları ebay, amazon.com'da filan bulabilirsiniz baya
  • quote:

Fuat satma nedenin nedir sorması ayıptır?

ASKERE GİDİYORUM DOSTUM, OKULDA BİTTİ ZATEN ARABANIN CD ÇALIRI VAR... PEK KULLANMIYORUM....

ARKADAŞLAR TEMİZ COWON D2 4GB + 4GB HAFIZA KARTLISI KAÇ PARA EDER KAÇA SATABİLİRİM?
  • flash temaları nereden bulup nasıl yükleyeceğime dair fikri olan var mı ?
    versiyon 2.11.. bulduğum bilgiler yarım yarım.. :S yada ben bişe anlamadım..

birde bu eq ayarını nasıl kullanıyorsunuz.. rock/metal ağırlıklı müzik dinliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat01

quote:

Fuat satma nedenin nedir sorması ayıptır?

ASKERE GİDİYORUM DOSTUM, OKULDA BİTTİ ZATEN ARABANIN CD ÇALIRI VAR... PEK KULLANMIYORUM....

ARKADAŞLAR TEMİZ COWON D2 4GB + 4GB HAFIZA KARTLISI KAÇ PARA EDER KAÇA SATABİLİRİM?

Türkiye garantisi varsa hafıza kartı olmadan 180 e filan gider.
  • eq ayarını deneyerek buldum.. ilk haline göre çok daha iyi hale geldi şuan.. eq çok fark ettiriyor.. yorucu bir ayarda kullanıyordum sanırım.. bir süre sonra dinlediğim müzikteki enstrumanlara dikkat etmeden körü körüne dinler oluyordum.. şuan çok daha dingin ve rahat.. aklımda kalan tek soru sadece resimlerini görüp hayran kaldığım flash temaları playera nasıl kurucam.. (d2+ için)
  • 3.11 update'ini yapman gerek fakat ben yapmadım onu. @jay jay justfield isimli üye arkadaşımız açtığı konuda update dosyalarından 3 ünüde cihaza atın yazmış. Fakat konunun sonunda bi arkadaşımız 3 ünü atınca kitleniyor demiş. Ne iş anlamadım
  • Yok mu bu update olayını açıklayacak biri
  • quote:

Yok mu bu update olayını açıklayacak biri

önce d2n0.bin atılacak,alet çıkarılacak güncellenecek ardından kendini kapatacak.
    sonra tekrar bilgisayara takılacak alet,d2n1.bin atılacak,alet çıkarılacak güncellenecek ardından kendini kapatacak.
    diğer bin dosyasını da aynı şekilde yapınca hallolur firmware güncellemesi.
  • Hocam pm de attım fakat dediğin dosyalar yok upgrade dosyasının içindeD2+ olarak gelen cihazımı şu anda v2.11 olarak kullanıyorum ben. 3.11 yapmak istiyorum.

Bildiğim kadarı ile verileri yedeklemem gerekmiyor yanlış mıyım?

Birde bu 2 tuşa filan beraber basılarak açılması gerekiyormuş bunu ayrıntılı biçimde anlatırsan tek bana değil baya kişiye yardım edersin vallahiBuyur resim :

• ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM İNANIN Kİ 5 DEFA OKUDUM D2 Yİ D2+ YAPMAYI AMA 9. AŞAMADA KALDIM 2 GÜNDÜR UĞRASIYORUM ARTIK KIRMA NOKTASINA GELDİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    ÇALIŞTIRDAN CMD YAZIP GİRİYORUM "tcctool -d cowond2 D2N_p.bin" yapıyorum fakat tcctool -d cowond2 D2N_p.bin iç ya da dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diyor
    KONUYU VEREN ARKADAŞ TCCTOOL DİZİNİNDE İKEN KOMUTU GİRİN DİYOR AMA BEN O DİZİNDE MİYİN ANLAYAMIYORUM LÜTFEN HOŞGÖRÜLERİNİZİ VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

Hocam pm de attım fakat dediğin dosyalar yok upgrade dosyasının içindeD2+ olarak gelen cihazımı şu anda v2.11 olarak kullanıyorum ben. 3.11 yapmak istiyorum.

Bildiğim kadarı ile verileri yedeklemem gerekmiyor yanlış mıyım?

Birde bu 2 tuşa filan beraber basılarak açılması gerekiyormuş bunu ayrıntılı biçimde anlatırsan tek bana değil baya kişiye yardım edersin vallahiBuyur resim :

yedeklemek gerekmiyor,d2yi satmamış olsam daha iyi yardım ederdim o yüzden faraziye yaptım,ve de hala hatırladığım kadarı yazıyorum.Alet olsa elimde 2 dkya denerdim aşağıda anlattıklarımı,Brick olmaz d2 ama belki doğru anlatmıyorumdur,daha açıklamalı yazıyorum alta.Yedekleyin müzikleri felan.

1-önce d2np yi atın d2nin ana dosya kısmına (root folder dedikleri şey,sisteme felan değil cowon d2 ana klasörüne gidince boş bir yere atın)attıktan sonra aleti çıkarın ve açın güncelleme yapacak ve kendini kapatacak.

2-d2np -rsyi ana dosya kısmına atın,attıktan sonra aleti çıkarın ve açın güncelleme yapacak ve kendini kapatacak.

3-son olarak da d2np ft dosyasını d2nin system klasörüne atın,attıktan sonra aleti çıkarın ve açın güncelleme yapacak ve kendini kapatacak.

Aleti tekrar açınca da güncelleme bitecek.

• Hallettim hocam çok sağol Millet bir sürü yazmış beyaz ekran kalıyor, alet çöküyor falan çok kolay bişey. Temaları arıyım biraz
  • quote:

Hallettim hocam çok sağol Millet bir sürü yazmış beyaz ekran kalıyor, alet çöküyor falan çok kolay bişey. Temaları arıyım biraz

Eğer anlatabildiysem ne mutlu,d2ye alışınca kullanması hoş ve zevkli bir alet.İçimde doldurulamayacak bir yeri var,ona karşı hislerim yoğun.S9a geçmedikçe de unutmayacağım maalesef
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.