Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

d2 de müzik dinlerken seviye olarak 40 geçtiğim zaman cızırtılar başlıyor.. ne gibi bir eq ayarı önerirsiniz???

kulaklığı standart. yeni bir kulaklık alacak durumda değilim şuan. dinlediğim bir türde yok. ruhsal halime bağlı işte

Kendine macera arıyorsun sanırım :)

Nacizane tavsiyem; makul seviyelerde müzik dinlemen ve bu konuda ısrarcı olursan önce geçici, sonra da kalıcı duyma kaybı yaşayacağını bir yerlerden okuyup aklının bir köşesine sebepleriyle birlikte yazman.

O kulaklıklarla EQ ayarlarının fazla etkisi olmaz. Ayrıca herkesin kulak zevki farklıdır. Başkasının ayarlarıyla vakit kaybetmemen en doğrusu.

Belli bir seviyeden sonra normal kulaklıklar ve kulakiçi kulaklıklar her şekilde bozulmalara sebebiyet verir. Kulağı kaplayan türden, profesyonel düzeyde kulaklıklar gerekir çok yüksek seviyelerde anlamlı sesler elde etmek için.

• quote:

d2 de müzik dinlerken seviye olarak 40 geçtiğim zaman cızırtılar başlıyor.. ne gibi bir eq ayarı önerirsiniz???

kulaklığı standart. yeni bir kulaklık alacak durumda değilim şuan. dinlediğim bir türde yok. ruhsal halime bağlı işte

Aman hocam ne yaptın Ben 37 de filan anca dayanabiliyorum. 40-42 seviyeleri çok yüksek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Aman hocam ne yaptın Ben 37 de filan anca dayanabiliyorum. 40-42 seviyeleri çok yüksek bence

Alıntıları Göster
    walla beyler inanın bana yeterli gelmiyor. ben istiyorum ki 45ten aşağı olmasın ama maalesef 41 diyince kulaklık iflas..

zamanında kulakiçi kulaklık almıştım. aldığıma bin pişman oldum. hiç rahat olmuyor en azından benim kulağımda durmuyor. o yüzden kulaklık alırsam bir daha kulak içi kulaklıktan almamayı düşünüyorum.

ben ne yapıp ne ettiysem eq larla baş edemedim. ne zaman oynasam ayarlarıyla keşke oynamasıydım diye hayıflanıyorum. belki benim istediğim düzeyde şöle 45 civarında dinleyen ve temiz ses alabilen vardır diye sordum ama 40 bile çok gördünüz siz ya ne diyim bilemiyorum

teşekkür ederim cevaplarınız için @tolga ve @jay jay justified

• quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

walla beyler inanın bana yeterli gelmiyor. ben istiyorum ki 45ten aşağı olmasın ama maalesef 41 diyince kulaklık iflas..

zamanında kulakiçi kulaklık almıştım. aldığıma bin pişman oldum. hiç rahat olmuyor en azından benim kulağımda durmuyor. o yüzden kulaklık alırsam bir daha kulak içi kulaklıktan almamayı düşünüyorum.

ben ne yapıp ne ettiysem eq larla baş edemedim. ne zaman oynasam ayarlarıyla keşke oynamasıydım diye hayıflanıyorum. belki benim istediğim düzeyde şöle 45 civarında dinleyen ve temiz ses alabilen vardır diye sordum ama 40 bile çok gördünüz siz ya ne diyim bilemiyorum

teşekkür ederim cevaplarınız için @tolga ve @jay jay justified

Alıntıları Göster
    Senin problemin kulaklıkta ne yazık ki... Hangi ayarlara getirirsen getir kendi kutusundan çkan kulaklık makinaya yetmiyor :D
    Ben geçen sene çakma CX500 almıştım 80TL'ye ... Kademe 50 de bile ses bozulmuyordu ! ! ! Ha sonra ne oldu dersen ağır işitmeye başladım : )
    Satmak zorunda kaldım makinayı :)

Şimdi yine aldım ama bu sefer 33 - 35 arası geziyorum :D :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

Senin problemin kulaklıkta ne yazık ki... Hangi ayarlara getirirsen getir kendi kutusundan çkan kulaklık makinaya yetmiyor :D
    Ben geçen sene çakma CX500 almıştım 80TL'ye ... Kademe 50 de bile ses bozulmuyordu ! ! ! Ha sonra ne oldu dersen ağır işitmeye başladım : )

Yahu insaf :) 80 TL çakma kulaklığa vereceğine orijinal CX 300 alsaydın ya? Bir de 50. kademede dinlemişsin, tebrik ediyorum :))) Ödülünü de almışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Yahu insaf :) 80 TL çakma kulaklığa vereceğine orijinal CX 300 alsaydın ya? Bir de 50. kademede dinlemişsin, tebrik ediyorum :))) Ödülünü de almışsın...

Alıntıları Göster
    Yok ustam gerçek değil fakat almama etken şu oldu...
    İş yerindeki bilgi işlemde çalışan arkadaşımın Orj CX300 ile karşılaştırarak yani deneyerek almıştım :)
    Almadan önce mükemmel derecede şaşırmıştım hatta... Nasıl bu kalitede ses verebiliyor diye.. :D
    Yani o zaman aldığım Çakma CX-500 Orj.CX-300'den daha başarılıydı :)
    Sonra D2 beni rahatsız etti... Korktumda biraz :) Sattım :) Pişman oldum ve ikinci el tekrar aldım :D

Kulak içi kulaklık kullanmayacağım diye yemin ettim :D

Audio-Technica ATH-ES7 aldım :) Tabi ki buda çakma :D :D Fakat! ! ! İşçilik kalitesizliğini görmezden gelirsem eğer... Şu zamana kadar kullandığım
    en mükemmel kullaklık... Şiddetle tavsiye ederim... 65TL verdim aa her 1TL'nin hakkını 4 misli hakeden bir çakma kulaklık...
     ---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..)

Ama sürekli çantayla gezen birisi olmanız lazım böyle bir kullaklık kullanmanız için : ) Yazın hava sıcak olunca rahatsız ediyor fakat kışın berenin altında kulakları soğuktan mükemmel ses kalitesi ile ısıtıyor : )

Bass'lar kulakta yankılanıyor...Hatta öyleki yüksek ses ve sağlam parçalarda koca kulaklık titriyor... Çok kaliteliden başka yorum yapamıyorum çünkü denemeniz lazım :)

• quote:

quote:

Nacizane tavsiyem; makul seviyelerde müzik dinlemen ve bu konuda ısrarcı olursan önce geçici, sonra da kalıcı duyma kaybı yaşayacağını bir yerlerden okuyup aklının bir köşesine sebepleriyle birlikte yazman.

O kulaklıklarla EQ ayarlarının fazla etkisi olmaz. Ayrıca herkesin kulak zevki farklıdır. Başkasının ayarlarıyla vakit kaybetmemen en doğrusu.

Belli bir seviyeden sonra normal kulaklıklar ve kulakiçi kulaklıklar her şekilde bozulmalara sebebiyet verir. Kulağı kaplayan türden, profesyonel düzeyde kulaklıklar gerekir çok yüksek seviyelerde anlamlı sesler elde etmek için.

Alıntıları Göster
    Mrb arkadaşlar uzun zmndır buraya yazmıyordum geçenlerde d2 yi d2+ yaptım birazdaha ilgilenmeye başladım diyelim :)
    şunu sorucam normal d2 temaları d2+ yada uyuyormu ? bide güzel bir tema sitesi önerebilirmisiniz ?

bu arada d2 yi ie4 ile kullanan varmı aranızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blood955

Mrb arkadaşlar uzun zmndır buraya yazmıyordum geçenlerde d2 yi d2+ yaptım birazdaha ilgilenmeye başladım diyelim :)
    şunu sorucam normal d2 temaları d2+ yada uyuyormu ? bide güzel bir tema sitesi önerebilirmisiniz ?

bu arada d2 yi ie4 ile kullanan varmı aranızda ?

Alıntıları Göster
    benimde bir sorunum var neden oldu anlamadım ama hafıza kartlarımdaki mp3 içeren klasörlere giremiyorum.. o klasörleri seçtiğimde takılıyor makine.. videolarda problem yok.. hafıza kartımdaki mp3'leri göremiyorum kullanamıyorum.. player da takılıyor.. kimsenin başına bu tür bir olay geldi mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

benimde bir sorunum var neden oldu anlamadım ama hafıza kartlarımdaki mp3 içeren klasörlere giremiyorum.. o klasörleri seçtiğimde takılıyor makine.. videolarda problem yok.. hafıza kartımdaki mp3'leri göremiyorum kullanamıyorum.. player da takılıyor.. kimsenin başına bu tür bir olay geldi mi acaba ?

Alıntıları Göster
    blood955;

http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=53

adresinden aradığın şeylere ulaşabilirsin. Ayrıca iki cihazın da temaları birbirine uyumlu.

• quote:

blood955;

http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=53

adresinden aradığın şeylere ulaşabilirsin. Ayrıca iki cihazın da temaları birbirine uyumlu.

tşk.
  • quote:

Bass'lar kulakta yankılanıyor...Hatta öyleki yüksek ses ve sağlam parçalarda koca kulaklık titriyor... Çok kaliteliden başka yorum yapamıyorum çünkü denemeniz lazım :)

Çakma ürün olduğunu düşünürsek o kadar yoğun bass vermesi doğaldır. Biraz da dengesizdir. Tabii ki ses kalitesi konusunda hassasiyetin yoksa çok sorun edilecek bir şey değil söylediklerim.

Sen bir de onun orjinalini dinlesen. Asıl o zaman anlarsın o ürünün kalitesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

quote:

Çakma ürün olduğunu düşünürsek o kadar yoğun bass vermesi doğaldır. Biraz da dengesizdir. Tabii ki ses kalitesi konusunda hassasiyetin yoksa çok sorun edilecek bir şey değil söylediklerim.

Sen bir de onun orjinalini dinlesen. Asıl o zaman anlarsın o ürünün kalitesini.

@TheTrooper

Herşey Bass demek değil : ) Zaten Rock , Meta , Blues dinleyen birisiyim :)
    Ses çok dengeli... Hatta harika... Şu zamana kadar dinlediğim en iyi ses :)
    Bu arada müzikle uğraşıyorum hobi olarak : ) 8 senedir Elektro Gitar ile uğraşmışlığım var :)
    Tabi ki orjinali farklıdır ama şunu çok rahat söyliyebilirim fark çok büyük değildir... İnan tek fark bana göre malzeme kalitesidir :)

Tek gıcık olduğum nokta kulaklara değen sünger kısım çok rahat çıkıyor :( Takmakda çok gıcık :) Ama ses kalitesini duyunca unuttuyor tüm kıllığını :)

İnanmıyorsan ve istanbulda ikamet ediyorsan bir gün dene isterim... Bakış açın gerçekten değişecek :)
    Ben denemeden almam hiç bir ürünü : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 13 Kasım 2009; 0:36:52 >

• quote:

@TheTrooper

Herşey Bass demek değil : ) Zaten Rock , Meta , Blues dinleyen birisiyim :)
    Ses çok dengeli... Hatta harika... Şu zamana kadar dinlediğim en iyi ses :)
    Bu arada müzikle uğraşıyorum hobi olarak : ) 8 senedir Elektro Gitar ile uğraşmışlığım var :)
    Tabi ki orjinali farklıdır ama şunu çok rahat söyliyebilirim fark çok büyük değildir... İnan tek fark bana göre malzeme kalitesidir :)

Tek gıcık olduğum nokta kulaklara değen sünger kısım çok rahat çıkıyor :( Takmakda çok gıcık :) Ama ses kalitesini duyunca unuttuyor tüm kıllığını :)

İnanmıyorsan ve istanbulda ikamet ediyorsan bir gün dene isterim... Bakış açın gerçekten değişecek :)
    Ben denemeden almam hiç bir ürünü : )

İstanbul'da değilim malesef ama inan ki orjinali ile çok fark vardır. Bahsedilen model ES7 çünkü. Bende şu anda AD900 (zaten çakması yok) var, açık tip ama nasip olurda yolun düşerde ya da bir yerde dinlemek nasip olursa senin de fikirlerin baya değişecektir.

Memnun olduğun sürece sorun yok.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Elimde bir 2gb Cowon d2 beyaz var. Aksesuarları tam, 1 yıl garantisi ve hepsiburada'dan faturası var(200 liraya almıştım d2'yi). Sizce bu cihazı kaça satmalıyım?(Satmamalısın falan demeyin lütfen) Acil yardım bekliyorum satın alacak birine fiyat hakkında bilgi vermem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Elimde bir 2gb Cowon d2 beyaz var. Aksesuarları tam, 1 yıl garantisi ve hepsiburada'dan faturası var(200 liraya almıştım d2'yi). Sizce bu cihazı kaça satmalıyım?(Satmamalısın falan demeyin lütfen) Acil yardım bekliyorum satın alacak birine fiyat hakkında bilgi vermem lazım.

120-140 arası temizliğine göre bence satmalısın... 1 sene kullanmışsın...
    Ben olsam bu fiyatlar arası satardım... Ama sonuçta serbest piyasa istediğin fiyata satabilirsin :)

Azalan kalanlar üzerinden Amortisman Hesaplarsak :)

1. sene 200x0,4=80tl (1 senelik yıpranma payı ) => 200-80=120 TL

Normal Amortisman üzerinden yaparsak

1. Sene 200x0,2=160TL

Yani sen temizliğine göre 120TL ile 160TL arası sat gitsin :)

• quote:

quote:

120-140 arası temizliğine göre bence satmalısın... 1 sene kullanmışsın...
    Ben olsam bu fiyatlar arası satardım... Ama sonuçta serbest piyasa istediğin fiyata satabilirsin :)

Azalan kalanlar üzerinden Amortisman Hesaplarsak :)

1. sene 200x0,4=80tl (1 senelik yıpranma payı ) => 200-80=120 TL

Normal Amortisman üzerinden yaparsak

1. Sene 200x0,2=160TL

Yani sen temizliğine göre 120TL ile 160TL arası sat gitsin :)

Alıntıları Göster
    165'e satarsam cihazı gayet iyi fiyat yani? Kartlı da bi 190 200 deriz

• quote:

Biri sizden önce davranmış. Benzer özellikteki ürünü sizin düşündüğünüz fiyata satışa çıkarmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_35866577/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

quote:

Biri sizden önce davranmış. Benzer özellikteki ürünü sizin düşündüğünüz fiyata satışa çıkarmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_35866577/tm.htm

Alıntıları Göster
    8 gb kart 35 liraya bulunabiliyorken 4 gb kart için fiyatı 30 lira artırmak pek mantıklı olmaz bence..
    ben aynı ürünü -2 gb beyaz d2 ve 4 gb hafıza kartı- forumda bir arkadaştan 160 liraya aldım.. makul mantıklı fiyatta budur bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

8 gb kart 35 liraya bulunabiliyorken 4 gb kart için fiyatı 30 lira artırmak pek mantıklı olmaz bence..
    ben aynı ürünü -2 gb beyaz d2 ve 4 gb hafıza kartı- forumda bir arkadaştan 160 liraya aldım.. makul mantıklı fiyatta budur bence..

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 2 Aralık 2009; 21:38:18 >
  • quote:

...

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_35866577/mpage_1/key_//tm.htm#35866577 satın almak isteyenler göz atsın ilana
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.