Bildiğin tema-flash skin varmı senin yani senin sevdiğin filan? Ben bulamadım da pek. D2 pek yaygın değil galiba
yaygın olmaz mı ya bi ara baya bi gündemdeydi bende almıştım o zaman önceki sayfalarda baya tema vs çoktu hatırladıgım kadarıyla
iaudiophile.net te tema konusu var,orada cowon bölümünde cassini adlı kullanıcının temaları ve flash skinleri hoş oluyor...
d2mi s9 mu?
s9
Verdiğin siteye baktım şey sorcaktım 2-3 paket indirdim baya bi tema var. Skin yüklemiyim diyorum, normal halinden hoşlanıyorum. Fakat bi kaç temanın içinde d2/d2+ olarak iki klasör var. Acaba hepsi uyumlu değil mi ki d2+'ya
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
s9
Senin gibiler yaşıyor mu hâlâ hocam yaa ? Forumda dolu "Bendeki en iyisi, benimkinden iyisi yok." kafasıyla yaşayıp, bunu foruma dökenler var...
quote:
Orijinalden alıntı: sertacaygun
quote:
s9
Senin gibiler yaşıyor mu hâlâ hocam yaa ? Forumda dolu "Bendeki en iyisi, benimkinden iyisi yok." kafasıyla yaşayıp, bunu foruma dökenler var...
ne alakası var söyledigin gereksiz cümlenin benım s9 dememle bi anlatasana ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sertacaygun
quote:
s9
ne alakası var söyledigin gereksiz cümlenin benım s9 dememle bi anlatasana ?
alakası yok gerçekten. adamda d2 var ama s9 daha iyi diyor objektif olmuş. sen yanlış anladın dostum..
sonunda alet elime ulaştı, gün boyu kullandım. gerçekten çok güzel ve kullanışlı, ayrıyetten beklediğimden de küçük bayağı. keşke aldırırken kılıf ve ekran için koruyucu film alsaydım diyorum, türkiyeden bulmak bayağı bir sıkıntı çünkü.. hiç bir ayarını değiştirmedim. şu upgrade olayını merak ettim. d2+ 2.02 olarak geldi.. bir konuda bir arkadaş versiyonların farklarından bahsetmişti, bulamadım o konuyu o yüzden buraya yazıyorum.. sizce hangi versiyona upgrade yapılmalı? farkları nelerdir?
D2 ile ilgili her türlü sorun yaşayanlar pm atsınlar. Yalnız kimse forumu pek okumuyor oda ayrı bir sinir durumu. Boşu boşuna değil o sayfalar...
Ayrıca bozuk d2 si olan arkadaşlar pm atsınlar bir kaç parçaya ihtiyacım var
ZAGG'ın resmi sitesinden invisibleSHIELD siparişi verdim arkadaşlar. Kargo dahil 40 TL'ye mal oldu. Haftaya elime ulaşır. En kısa zamanda izlenimlerimi aktarırım. Kılıf sorununa kökten çözüm arayanlar için son durak invisibleSHIELD :) Ben de bıktım silikon kılıf aramaktan. Sonunda biraz daha paraya kıyıp bunu aldım. Rüştünü ispatlamış bir marka ve ürün.
d2 yi d2+ yapınca şarkılar 5 er 5 er atlamaya başladı listede alta bastıgımda tek tek gitmiyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
quote:
d2 yi d2+ yapınca şarkılar 5 er 5 er atlamaya başladı listede alta bastıgımda tek tek gitmiyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
Kardeş o sorunu bende yaşadım birtürlüde alışamadım. düzeltemedim. Bilen varsa çok makbule geçer.
quote:
Orijinalden alıntı: electrogod
quote:
Kardeş o sorunu bende yaşadım birtürlüde alışamadım. düzeltemedim. Bilen varsa çok makbule geçer.
aslında çok önemli degil ama d2 den alıştıgım için biraz garip geliyor
5'er 5'er atlama olayı başta yadırgansa da alışıldığında ergonomi kattığını düşünüyorum. Şahsen eski sisteme dönmek istemem :) Sürükleme çubuğuna gerek kalmıyor neredeyse.
bi kaç şarkı aşagıya inmek istedigimde 10-15 şarkı atıyor
Nasıl kullanıyorsun bir fikrim yok fakat ekrandaki 5 şarkıdan birini seçmek istediğimde dokunup açıyorum. Aradığım o 5'lide yoksa bir yukarı ya da bir aşağı 5'liye geçiyorum. Sanırım biraz hassasiyet gerektiriyor yukarı-aşağı meselesi.
tek tek inecek alışkanlıgıyla bastıgımdan bahsetmiştim sonuçta aynı şekilde kullanıyoruz
d2 de müzik dinlerken seviye olarak 40 geçtiğim zaman cızırtılar başlıyor.. ne gibi bir eq ayarı önerirsiniz???
kulaklığı standart. yeni bir kulaklık alacak durumda değilim şuan. dinlediğim bir türde yok. ruhsal halime bağlı işte