Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 ses seviyesinde ben de dinliyorum. 35 ile az farkları var zaten. Eko. ayarlarını kendim özenle ayarladım. Kulaklık farklı. Cızırtı yok tertemiz

Birde şu plus yapma olayını ben çözemedim yahu.

• merhaba arkadaşlar acil bir bilgiye ihtiyacım var. d2 lerin kasasını değiştirebiliyormuyuz ???

nette araştırdım ama bulamadım kasa. varsa bildiğiniz satın alabileceğim bir yer veya link
    yollarsanız tam süper olr.
  • Kasa derken? Kılıf takabilirsin fakat dış kasası heralde distrübitör firma tarafından değiştirilebilir
  • Şu Cihazı satan var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_35866577/mpage_1/key_//tm.htm#35866577

Bunu Gördüm de Arkadaş'a Güvenemedim. ( Tabi bana bakarsak ben de öyleyim )

Hazır Bayramdayken alalım diyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Kasa derken? Kılıf takabilirsin fakat dış kasası heralde distrübitör firma tarafından değiştirilebilir

dış kasası lsm bana. ebay linkide olabilir. aradım ama hiç bir yerde yok. Kasayı bulduktan sonra
    değiştirmesi kolay aslında.
  • Bu konu çok yavan kalmış, tema vs. paylaşım diye birşey yok. Bilen birileri ilgilense iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeGU -- 28 Kasım 2009; 1:04:34 >
  • herkes için değilse de bu konuda genelleme yapmak çok kolay.. d2 için hafıza kartı kullanacaksan hızından önce boyutuna bakarsın bence.. aynı fiyatla 4 gb ocz mi alırsınız yoksa 8 gb a-data class6 kart mı ?
    biraz mantık.. yersiz uzuyor konu.. :) tabi ürün sizin isterseniz 30 isterseniz mükemmel ötesi ocz kartınız için 330 lira talep edebilirsiniz... ama katılıyorum tolgaya.. alacak şahıs kartsız ister şu durumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

herkes için değilse de bu konuda genelleme yapmak çok kolay.. d2 için hafıza kartı kullanacaksan hızından önce boyutuna bakarsın bence.. aynı fiyatla 4 gb ocz mi alırsınız yoksa 8 gb a-data class6 kart mı ?
    biraz mantık.. yersiz uzuyor konu.. :) tabi ürün sizin isterseniz 30 isterseniz mükemmel ötesi ocz kartınız için 330 lira talep edebilirsiniz... ama katılıyorum tolgaya.. alacak şahıs kartsız ister şu durumda..

Bende onu demeye çalışıyorum fakat konu sonunda hakaretlere maruz kaldım. OCZ'de olsa SSD değil sonuçta, PC'de kullanmıyorsun. OCZ ile diğer kartların arasındaki fark mili saniyelerdir yani. Kimse çıkıp "Arkadaşım OCZ daha dayanıklıdır" demesin. Hani PC için HDD satıyor olsa, tamam derim OCZ olur fakat Cowon D2+ için gelip kimse aman kaliteli hafıza kartı olsun demez. Yeterki bellek görevini görsün.

• inceleme için sağol
  • Merhaba Arkadaşlar Elimde 1 adet Cowon D2+ plus 16 gb siyah renk mevcuttur. Ürün amerikadan gelme sıfır üründür. Fiyatı 210$
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeGU

Bu konu çok yavan kalmış, tema vs. paylaşım diye birşey yok. Bilen birileri ilgilense iyi olur.

Başlığı zahmet edip de karıştırısan, gerekli referansların verildiğini görürsün. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

Merhaba Arkadaşlar Elimde 1 adet Cowon D2+ plus 16 gb siyah renk mevcuttur. Ürün amerikadan gelme sıfır üründür. Fiyatı 210$

http://www.amazon.com/Cowon-D2-MP3-Player-Black/dp/B001UHOBW0

• quote:

quote:

herkes için değilse de bu konuda genelleme yapmak çok kolay.. d2 için hafıza kartı kullanacaksan hızından önce boyutuna bakarsın bence.. aynı fiyatla 4 gb ocz mi alırsınız yoksa 8 gb a-data class6 kart mı ?

Bende onu demeye çalışıyorum fakat konu sonunda hakaretlere maruz kaldım. OCZ'de olsa SSD değil sonuçta, PC'de kullanmıyorsun. OCZ ile diğer kartların arasındaki fark mili saniyelerdir yani. Kimse çıkıp "Arkadaşım OCZ daha dayanıklıdır" demesin. Hani PC için HDD satıyor olsa, tamam derim OCZ olur fakat Cowon D2+ için gelip kimse aman kaliteli hafıza kartı olsun demez. Yeterki bellek görevini görsün.

Hala kimse diyorsun ve hakaret edildiğinden bahsediyorsun. Sen hala kimse diye dur, ben anlaştım, satıyorum kartı ve d2'yi. Kendini bişey sanmaya devam et, garip garip cevaplar verip hakarete mağruz kal(senin verdiğin saçma cevaplar da hakaret sayılmaz diyemeyiz.). Allah akıl fikir versin...

• quote:

Senin için de Tolga'ya söylediğim şeyler geçerli. Ocz kartıma mükemmel demedim, onu sen uydurdun(nerden uydurduğun sende kalsın, espri anlayışın da mükemmel gerçekten). Söylediğim gibi kartla birlikte d2'yi sattım sayılır. Hala da Ocz'nin yanlış bir seçim olduğunu düşünmüyorum, verdiğim örnek de gayet mantıklıydı ama moderatörler saolsun hemen müdahale ediyorlar.

• quote:

Senin için de Tolga'ya söylediğim şeyler geçerli. Ocz kartıma mükemmel demedim, onu sen uydurdun(nerden uydurduğun sende kalsın, espri anlayışın da mükemmel gerçekten). Söylediğim gibi kartla birlikte d2'yi sattım sayılır. Hala da Ocz'nin yanlış bir seçim olduğunu düşünmüyorum, verdiğim örnek de gayet mantıklıydı ama moderatörler saolsun hemen müdahale ediyorlar.
    Edit:Mesajı 2 kere attım yanlışlıkla, bu mesaj silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 2 Aralık 2009; 21:53:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: YeGU

Bu konu çok yavan kalmış, tema vs. paylaşım diye birşey yok. Bilen birileri ilgilense iyi olur.

Başlığı zahmet edip de karıştırısan, gerekli referansların verildiğini görürsün. Kolay gelsin.

Zahmet edip 68 sayfanın, hangilerini karıştırmalıyım sence? Son sayfalara baktım, birşey göremedim. Bir paylaşım yapıldıysa eğer ilk sayfadaki ilk mesaja eklenmeli ve paylaşımların güncelliği belirtilmelidir. Yoksa paylaşım, çok kısıtlı bir anlam ifade ediyor. İlk sayfaya eklense ve güzel bir şekilde, büyük, renkli yazılarla, ilgi çekici anlatımlar vs. olsa çok daha mantıklı olacaktır. Ben bulamadıktan sonra o paylaşım benim için ne ifade eder ki!
    Yargılamadan önce biraz düşün(zaten karıştırdım başlığı, karıştırmasam niye başlık çok yavan diyim.)
    Sana da kolay gelsin!

• Arkadaşım sen daha neyin hangi amaçla kullanıldığından bi habersin. Allah sanada o cihazı -şayet fazla para verdiyse OCZ hafıza kartına- alana akıl fikir versin ne diyeyim. Sanki bana SDHC kart kalitesimi yarıştıracaksın ? Nedir yani bu tavrın çekememezliğin? İkide bi laf yarışına girmeler, ürününe laf ettirmemeler vs.. Adam orada gayet mantıklıca açıklamış. Senin sattığın hafıza ürünü ne 1 TB HDD, ne de SSD. O fiyat aralığında ilk olarak görevi yani kapasitesine bakılır. Ben şahsen kimseyi görmedim böyle mp3 playerlara 30-40 liraya 8 GB SDHC kartlar varken gidip aynı paraya 4 GB olsun OCZ olsun diyeni. Üslubumu bozmayayım dedim fakat sende sınırı çok aşmamaya dikkat et. Şurada düzgünce tartışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 2 Aralık 2009; 22:21:46 >
  • quote:

Arkadaşım sen daha neyin hangi amaçla kullanıldığından bi habersin. Allah sanada o cihazı -şayet fazla para verdiyse OCZ hafıza kartına- alana akıl fikir versin ne diyeyim. Sanki bana SDHC kart kalitesimi yarıştıracaksın ? Nedir yani bu tavrın çekememezliğin? İkide bi laf yarışına girmeler, ürününe laf ettirmemeler vs.. Adam orada gayet mantıklıca açıklamış. Senin sattığın hafıza ürünü ne 1 TB HDD, ne de SSD. O fiyat aralığında ilk olarak görevi yani kapasitesine bakılır. Ben şahsen kimseyi görmedim böyle mp3 playerlara 30-40 liraya 8 GB SDHC kartlar varken gidip aynı paraya 4 GB olsun OCZ olsun diyeni. Üslubumu bozmayayım dedim fakat sende sınırı çok aşmamaya dikkat et. Şurada düzgünce tartışıyoruz.

Ben de düzgünce tartışıyorum("de" dememeliyim aslında, çünkü sen tartışmıyorsun, sürekli aynı şeyleri söyleyip, birşey anlamadığımı idda edip duruyorsun), fakat sen sürekli aynı şeyleri söyleyip çığrımdan çıkartmaya çalışıyorsun beni heralde? 30-40 lira fiyat biçmedim ben karta, dikkatini çekerim, 3er 5er 100 lira götürceksin heralde fiyatı. Saçma sapan 1 TB HDD örneğini verip duruyorsun, sana göre mantıklı olmaya bilir 4gb Ocz kullanmak, fakat buna hiçkimse kullanmaz diyemessin(dersen de böyle sürekli aynı saçma açıklamayı yapıp durursun ancak), kullanan kullanır, seni de ilgilendirmez, kimine göre iyidir, kimine göre kötü, neyin ne amaçla kullanıldığını da çok iyi biliyorum, ama senin gibi 1 TB HDD, SSD vs. şeyler söyleyip birşeyler bildiğimi kanıtlamaya çalışmıyorum. Bu arada kullandığın kelimelere asıl sen dikkat et, ben senin arkadaşın falan değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 2 Aralık 2009; 23:20:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

Merhaba Arkadaşlar Elimde 1 adet Cowon D2+ plus 16 gb siyah renk mevcuttur. Ürün amerikadan gelme sıfır üründür. Fiyatı 210$

http://www.amazon.com/Cowon-D2-MP3-Player-Black/dp/B001UHOBW0

BU tip ilanlara internetteki en uygun yeri mi bulup cevap yazıyorsunuz. verdiğin linkteki fiyattan getirt ben senden alayım ürünü. Birde Türkiyeden bi link ver bilelim nerde ucuz.

• SATILIK 2GB D2 varsa talibim. Buyrun konuşalım
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.