Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Biri ben çıldırmadan bana anlatabilir mi, D2'de neden FLAC dosyalarını çalamıyorum? Arkadaştan FLAC alıp atardım ve çalardı mis gibi. Kendim indirip deneyeyim bir albümü de dedim. Yok yok yok! ID2V3 tag saçmalığıyla ilgili şeyler okuyorum ama bu tagı tüm dosyalardan sildiğim halde yine de görmüyor hiçbirini!

Acil çözüm önerilerinizi bekliyorum. Yoksa dellenebilirim her an.

aynı sorunu ben de yaşamıştım. çok kaliteli bi albümdü ama açamadm. başka bi formata dönüştürüp açmayı denermisin? mesela 320k mp3
  • Bahsettiğin şekilde farklı formatları çalıyor. FLAC çalmıyor. Şeytan diyor fırlat duvara, bir daha uğraşsa da çalamasın...
  • kalitesi düşük flac a çevirsen olur mu acaba?
  • Açıkçası öyle bir şey istemiyorum. Millet FLAC sorunu yaşamıyor. Sinirlerim gerildi ciddi ciddi. Sonra uğraşacağım. Başımdaki sinir stres bana yetiyor zaten, elimde kalmasın şimdi.
  • Bugün normal olarak dinledim. Sonra yaklaşık 3-4 saat sonra eve dönerken tekrar açacaktım ki makine açılmadı. Dene dene açılmıyor meret. Eve geldim şarj kablosunu taktım, tanımadı. Sonra son çare ilk defa makineye reset atıyım dedim. Benim bildiğim reset herşeyi 0 a çekiyordu. Ne hikmetse reset tuşuna 20 saniye basılı tuttuktan sonra, makine açıldı. Versiyon, şarkılar, ayarlar herşey aynı. Sadece açmama yaradı aleti. Açıklaması nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Bugün normal olarak dinledim. Sonra yaklaşık 3-4 saat sonra eve dönerken tekrar açacaktım ki makine açılmadı. Dene dene açılmıyor meret. Eve geldim şarj kablosunu taktım, tanımadı. Sonra son çare ilk defa makineye reset atıyım dedim. Benim bildiğim reset herşeyi 0 a çekiyordu. Ne hikmetse reset tuşuna 20 saniye basılı tuttuktan sonra, makine açıldı. Versiyon, şarkılar, ayarlar herşey aynı. Sadece açmama yaradı aleti. Açıklaması nedir?

d2 nin lcd'si board'a iki yerden bağlantı yapıyor. biri ekran görüntüsü ikincisi dokunmatik kullanımı sağlamak için... Eper o dokunmatik padin bağlantı bölgesi bir darbe yada baskı görürse ekran kilitleniyor yada açılmıyor. O bölge ekranın tam merkezinin hafif kuzey batısı oluyor...

Tahminim senin cihaz açılmış aslında fakat dokunmatikten dolayı kilitlenmiş donmuş ekran görüntü vermemiş... Bende bu durumu 25-30 kere yaşadım... Korkulacak birşey yok...

@ Jay Jay

Çalamadığın flaclerden bir tanesini bizimle paylaşabilir misin ?

• d2 yı nerden bulacam ne bulunmaz b, alet gg ye cok guvenmıyorum
  • Avi leri convertlemeden içine atıp izlemenin bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Avi leri convertlemeden içine atıp izlemenin bir yolu yok mu?

Yok.

FLAC'ı met2505'le paylaştım arkadaşlar. Onda da çalışmadı.
  • Yahu ipod touch sahibiyim.Ve oldukça memnunum.Ama gel gelelim ki yine de bu alette gözüm var.
  • arkadaşlar uzun süredir D2 kullanıyorum alette srkı sözü göztermeyi nasıl yapacaz şarkılara sözleri hangi programla ve nasıl eklicez ayrıntılı anlatabilecek bir arkadaşımız varmı?
  • http://www.cowonamerica.com/download/ldb_manager.html

ldb manager ile mp3 dosyalarının üzerine şarkı sözlerini yazabiliyorsun. programdan müzik dosyasını seçip internetten bulduğun şarkı sözlerini oradaki satırlara kopyalıyorsun ve play tuşuna basıp müziğe kulak veriyorsun. butonun ismini hatırlamıyorum müzik çalarken her satırda yazan sözün sırası geldiğinde o butona basarak zaman ekliyorsun. şarkı bittiğinde kaydedip player a atıyorsun ama player ayarlarından şarkı sözü gösteriminin açık olması lazım. biraz emek harcamak gerekiyor kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: met2505

http://www.cowonamerica.com/download/ldb_manager.html

ldb manager ile mp3 dosyalarının üzerine şarkı sözlerini yazabiliyorsun. programdan müzik dosyasını seçip internetten bulduğun şarkı sözlerini oradaki satırlara kopyalıyorsun ve play tuşuna basıp müziğe kulak veriyorsun. butonun ismini hatırlamıyorum müzik çalarken her satırda yazan sözün sırası geldiğinde o butona basarak zaman ekliyorsun. şarkı bittiğinde kaydedip player a atıyorsun ama player ayarlarından şarkı sözü gösteriminin açık olması lazım. biraz emek harcamak gerekiyor kolay gelsin

cevap için teşekkürler arkadaşım baya zahmetli bir iş daha kolay yöntemi yokmu acaba?

• ya arkadslar bişeyi soracam bende cowon d2 aldım da ..arabamdaki sete baglayabilirmiyim ..AUX girişi var teyp de acaba baglantıyı saglayabilirmiyim. ipod larda var die biliyorum ..
    bilen bi arkadas yardımcı olabilir mi...Yada usb girişinden taktıgımda okur mu şarkıları ????
    yapan deneyen varmıdır.
  • Kart yuvasında bir kart varsa onu okur diye düşünüyorum. Diğer kısım ise direkt olarak cihaz gibi algılandığından bir USB bellek konumunda olmayacağı için o kısmı algılamayacaktır.

Hafıza kartı takarak denemeni tavsiye ederim.
  • teşkkür ederim cevap içi en yakın zamanda denerim.sonucunu paylaşırım
  • arakdaslar benim d2 nin versiyonu 2.11 diyor bi sonraki versiyon cıktı mı cıktıysa nereden yükklüyoruz ..
  • d2 mi? d2+ mı? ona göre yardımcı olalım
  • d2+ kardeşim
  • abi en son 3.13 var benim bildiğim.
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.