Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kılıf isteyen varsa PM lesin lütfen :)
    3 adet var siyah yeşil ve beyaz
    sticker hediyeli...
  • ARKADSLAR ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ
    CİHAZI USB İLE PC YE BAGLIYORUM MÜZİK ATMA MENÜSÜNE GEÇMİYOYA USB Yİ GÖRÜYO SADECE ŞARJ EDİYO HANİ USB KABLOSU BOZUK FİLAN DA DEGİL ŞARKI ATAMIYORUM Bİ YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ YAA
  • müzik atma menüsü dediğin şey ne oluyor onu biraz açıklasan belki yardım edilebilir. cihazı bilgisayara bağladığında bilgisayarımda hiçbir şekilde gözükmüyor mu? normalde MTP seçeneği ile bağladığında Cowon D2 simgesi ile gözükür, MSC seçeneği ile bağladığında çıkarılabilir disk olarak gözükür. sende bunlardan ikisi de gözükmüyor mu yani?
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu cowon D2+'dan. Daha önce Sony NW-A1000 ve iPod Touch kullandım. iPod kardeşimde, Sony'yi de kaybettim. NW-A1000'in ses limitini kırdırmıştım 3 yıldır sorunsuz kullanıyodum ama kayboldu:( Cowon d2 alıcam da şimdi. Ses çıkışı iyiymiş ama flat sesi kötü diyolar bu alet için. Ben de fazla efekt sevmem ve kullanmam zaten. Siz ne diyosunuz? Aleti öneren ve nerden alabileceğimi bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eversilent

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu cowon D2+'dan. Daha önce Sony NW-A1000 ve iPod Touch kullandım. iPod kardeşimde, Sony'yi de kaybettim. NW-A1000'in ses limitini kırdırmıştım 3 yıldır sorunsuz kullanıyodum ama kayboldu:( Cowon d2 alıcam da şimdi. Ses çıkışı iyiymiş ama flat sesi kötü diyolar bu alet için. Ben de fazla efekt sevmem ve kullanmam zaten. Siz ne diyosunuz? Aleti öneren ve nerden alabileceğimi bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

aleti kesinlikle öneriyorum ve bence efektleri bir dezavantaj değil, avantaj. (cowon kullananlar efekt kullanmak zorunda değiller, yapay sesi beğenmeyenler efektleri kapatacak kadar da aciz değillerdir herhalde). efekt sevmiyorsan iriver spin e yönelebilirsin ama cowon ile de efektler kapatılarak iriver a çok çok yakın bir ses elde edebiliyorsun ve bu ufak farkı da her kulak ayırt edemez. bir de yüksek çıkış gücü isteyen kulaklıklarla kullanmayacaksan cowon s9 a bak derim. d2 den iki eksiği var hafıza kartı yuvası ve çıkış gücü. bunlar senin için sorun değilse alabileceğin en harika müzik çalar cowon s9'dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

ARKADSLAR ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ
    CİHAZI USB İLE PC YE BAGLIYORUM MÜZİK ATMA MENÜSÜNE GEÇMİYOYA USB Yİ GÖRÜYO SADECE ŞARJ EDİYO HANİ USB KABLOSU BOZUK FİLAN DA DEGİL ŞARKI ATAMIYORUM Bİ YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ YAA

sorunu çözdüm pm den bana ulaşan arkadslara burdan teşekkür etmek istedim
    arıza yokmuş benim pc nin ayarı bozulmuş
  • Eyvallah ikinize de aga :) Kanka iyidir benim kulağım. İlkokul 4'te bi Walkman almıştım, o zamandan beri portatif aletlerle müzik dinliyorum, pc başında bile kulaklık kullanırım hep. Hoparlörle bi şey dinlediğim nadir olur :D O yüzden kulaklık konusunda kendimi geliştirdim. Iriver kullanmadım ama bi tane arkadaşımda vardı geçen yıl güzel bi şeydi. Ama cowonu burda öve öve bitirememişler. Kendi sitesinden de baktım bayağı iyiye benziyor. D2 ye bayağı ısındım almadan. Siz öyle diyorsanız öyledir herhalde olmadı alınca yine buraya yazar eq ayarı yaptırtırım size :D D2'de toplam 74mW çıkış varmış benm kulaklar da insan kulağı olmaktan çıktı. O yüzden daha az bi şey düşünmüyorum kardeş. Bakalım, hayırlısı... :)
  • Merhaba arkadaşlar

Bende Cowonumu buradaki yorumları okuyarak aldım ancak aldıktan bir ay sonra yaş günümde bana hediye gelen telefonla bu cihazda yaptıgım herşeyimi karşıladıgı için ürünü satmak istiyorum orjinal D&R'dan aldım yurt dışından gelenlere Türkiyede servis verilmiyordu bu konuda sorun olmıyacaktır orjinal kutusunda 3 hafta kadar kullnılmıştır birtek fw upgrade yapıldı her hangi bir sorunu yok 4 GB siyah özelliklerini zaten biliyorsunuz eksiği bulunmamaktadır almak isteyen arkadaşlar benimle buradan irtibata geçebilirler.
  • Arkadaşlar ilgilenir iseniz çok sevinirim. Cihazım Cowon D2. İnternet sitesinden ve diğer forumlardan okuduğum kadarıyla D2+ yazılımı ses olarak daha iyiymiş. En son güncel olan versiyonu yani 2.13.Çalışıyor tıkır tıkır. Fakat bir sorum olacak şimdi. Ben tekrardan d2 yi yüklemek istediğimde bir türlü beceremedim. Sitesinden d2 için en son güncel 4.. küsürlü bir güncelleme var. Nasıl yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim. Birde temalarını değiştirmek istiyorum.. Link verirseniz çok sevinirim....Bir kaç sorum daha olacak. Fakat açma kapama düğmesindeki sorunu tam çözdükten sonra soracağım. Bu arada açma kapama düğmesini değiştirmek istesem maliyetin ne olur. Bilen var ise yardımcı olursa çok sevinirim.
  • http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?s=b83d5c049351e70963b0493121a16b24&f=62
    burada temalar bulmak mümkün lakin benim hiç hoşuma gitmedi tema olayı.. gereksiz buldum.. açma kapama butonu nerede yapılır bilmiyorum fakat yetkili servis yok bildiğim kadarıyla.. elektronikçilere sormak lazım illaki yaparlar ama mekanik bir yapısı olduğundan tekrar aynı randımanla çalışır mı bilmiyorum..

bu arada elimde 2 gb beyaz d2 var.. tertemiz hiçbir sorunu yok pil durumu da gayet iyi.. yanında 4 gb hafıza kartı var (toshiba).. kutusu ve tüm aksesuarları mevcut.. 150 lira istiyorum.. isteyen olursa pm atabilir..

• quote:

quote:

ARKADSLAR ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

sorunu çözdüm pm den bana ulaşan arkadslara burdan teşekkür etmek istedim
    arıza yokmuş benim pc nin ayarı bozulmuş

• Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir COWON + Sennheiser kullanıcısıyım..ilk önce COWON f2 im vardı çaldırdım...Bende inadına gittim COWON D2 aldım sonra bu konu açılır açılmaz D2+ yapmıştım..Şimdi bir sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim..

Bu SD kartı taktığımızda içindeki şarkıları veya resimleri makinanın içine atabiliyor muyuz? Eğer atabiliyorsak nasıl olduğunu gösterirseniz çok sevinirim..

Birde COWON D2+ firmware'lerini mi kullanacağız..Sonuçta yazılım olduğu için makinaya herhangi bişy olacak diye korkanzi!! yani demek istediğim D2+ firmware'lerini yükleyebiliriz dimi
  • demek istedigin hafıza kartındakini cowon un kendi hafızasına taşımak sa hayır bu mümkün dgil ..en azından ben ugrastım ama yapamadım.
    ikinci sorunu anlamadım neden bahsediyorsun d2+ yazılımlarından kastın nedir
  • quote:

demek istedigin hafıza kartındakini cowon un kendi hafızasına taşımak sa hayır bu mümkün dgil ..en azından ben ugrastım ama yapamadım.

demek istediğim dostum şimdi alet D2 ama biz bunu D2+ yaptık şimdi buna yükleyeceğimiz firmware'ler D2+ için çıkanları yükleyeceğiz dimi?

birde en son çıkan firmware biliyorsan söyleyebilir misin? yada hangi sürüm daha iyi onu yüklüüm..

bu arada ilgin için teşekkürler dostum..
  • cihazını d2 den d2+ a çevirirken kök dosyaları ile oynadın ve bu yüzden cihazın artık d2+ d2+ firmware lerini rahatlıkla kullanabilirsin. benim bildiğim son sürüm 3.13
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuqumeL

quote:

demek istedigin hafıza kartındakini cowon un kendi hafızasına taşımak sa hayır bu mümkün dgil ..en azından ben ugrastım ama yapamadım.

demek istediğim dostum şimdi alet D2 ama biz bunu D2+ yaptık şimdi buna yükleyeceğimiz firmware'ler D2+ için çıkanları yükleyeceğiz dimi?

birde en son çıkan firmware biliyorsan söyleyebilir misin? yada hangi sürüm daha iyi onu yüklüüm..

bu arada ilgin için teşekkürler dostum..

http://forum.donanimhaber.com/m_32679512/tm.htm
    bu linkten indirebilirsin 3,13 ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 6 Mayıs 2010; 21:00:29 >

• çok çok çok teşekkürler arkadaşlar..bu forumu seviyorum yav
  • birde şey sorucam arkadaşlar bu firmware'lerde "Cowon D2+ için firmware 1.13 (DMB)" gibi firmwarelerde var bu (dmb) ne anlama geliyor..bu sürüm tam olarak nedir? tekrar teşekkürler saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuqumeL

birde şey sorucam arkadaşlar bu firmware'lerde "Cowon D2+ için firmware 1.13 (DMB)" gibi firmwarelerde var bu (dmb) ne anlama geliyor..bu sürüm tam olarak nedir? tekrar teşekkürler saygılar

cok fazla karıştırma işte be yükle en son sürümü geç işte
    bende bilmiyorum o dedigini
  • Digital Music Blayer

arkadaşın da dediği gibi sen 3.13 ü yükle gerisini boşver, şuan için en yeni ve en sağlam sürüm odur
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.