bi ara forumda bu konu geçmişti. türkiye'de cowon bataryaları satan biri vardı. biraz araştırırsanız bulacağınızı tahmin ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Alejàndro
Ya peki küçük bi ayrıntı ama istediğimiz şarkıya puan verip daha sonra puana göre listeleme yapabiliyor muyuz?
bu dediğin özellik iriver spinn'de var...şarkıları puanlayıp o puana gore listeleme yapabılıyorsunuz.
şu an d2 den s9 geçmek mantıklı olur mu s9un fiyatı daha da düşer mi
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
sen şimdi bi beklentilerini yaz bakalım arkadaş. hangi özelliklere ihtiyac duyarsın? çok film izler misin? cihaz küçük mü olsun istersin büyük mü? hafıza kartı ile kullanabilmen önemli midir? ses kalitesi senin için ilk sırada mı gelir? vs. bi anlat bakalım ona göre bişeyler söyleriz. mesela ben D2 den S9 a geçtim, beğenmeyince S9 dan D2+ a dönüş yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: met2505
quote:
sen şimdi bi beklentilerini yaz bakalım arkadaş. hangi özelliklere ihtiyac duyarsın? çok film izler misin? cihaz küçük mü olsun istersin büyük mü? hafıza kartı ile kullanabilmen önemli midir? ses kalitesi senin için ilk sırada mı gelir? vs. bi anlat bakalım ona göre bişeyler söyleriz. mesela ben D2 den S9 a geçtim, beğenmeyince S9 dan D2+ a dönüş yaptım
d2 nin ekranı küçük gelmeye başladı artık biraz daha büyük ekranda film seyretmek istiyorum mesela yolculuk yaparken veya laptop yanımda yokken iyi olur düşüncesindeyim . s9 u deneme fırsatım olmadı ama okuduklarımdan ses kalitesi iyi diye biliyorum o yönde sorun olacağını sanmıyorum hafıza kartı olsun diye bi derdim yok d2yi bile pek yanımda taşımam sürekli müzik dinleyen birisi değilim s9un geçen sene fiyatı çok yüksekti o zamanda alma niyetim vardı param yoktu şimdide biraz daha düşer diye umut ederek bekliyorum eğer imkanlarım uygun olursa fiyatı düşerse almak isterim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: met2505
quote:
d2 nin ekranı küçük gelmeye başladı artık biraz daha büyük ekranda film seyretmek istiyorum mesela yolculuk yaparken veya laptop yanımda yokken iyi olur düşüncesindeyim . s9 u deneme fırsatım olmadı ama okuduklarımdan ses kalitesi iyi diye biliyorum o yönde sorun olacağını sanmıyorum hafıza kartı olsun diye bi derdim yok d2yi bile pek yanımda taşımam sürekli müzik dinleyen birisi değilim s9un geçen sene fiyatı çok yüksekti o zamanda alma niyetim vardı param yoktu şimdide biraz daha düşer diye umut ederek bekliyorum eğer imkanlarım uygun olursa fiyatı düşerse almak isterim
S9 un ses kalitesi D2+'dan ufak bir farkla önde, ama hazır eq ayarlarını karşılaştırırsak S9 bayağı bi önde D2 ekranı küçük gelmeye başladıysa S9 sizi memnun edecektir diye düşünüyorum. bence S9 a terfi etme zamanınız gelmiş
d2 yi ben d2+ yaptım radyosu umarım iyidir onun hakkında bir fikrim yok mesela ikinci el veya sıfır aldık bi arıza oldu burada yapabilecek bir yer var mı fiyatı dahada düşer mi sence
quote:
orjinal deri kılıf arıyorum.satmak isteyenler pm atabilir.
Arkadaşlar D2+ Kullanıcısıyım Kulaklık Olarak Cks90 Kullanıyorum Ve Trance Müzik Dinlerim Hep.. Ancak Şu EQ Ayarlarını Bir Türlü Ayarlayamadım Aramızda Bu Cihazla Trance Dinleyen Varsa Acaba Kullanıdıkları Ayarları Yazabilirler mi?.. Birde Böle Deneyip İstediğim Sese Ulaşırım Diye Düşünüyorum... EKO Ayarlarında Kaybolup Gittim Valla:((
quote:
Orijinalden alıntı: Staylıon2000
Arkadaşlar D2+ Kullanıcısıyım Kulaklık Olarak Cks90 Kullanıyorum Ve Trance Müzik Dinlerim Hep.. Ancak Şu EQ Ayarlarını Bir Türlü Ayarlayamadım Aramızda Bu Cihazla Trance Dinleyen Varsa Acaba Kullanıdıkları Ayarları Yazabilirler mi?.. Birde Böle Deneyip İstediğim Sese Ulaşırım Diye Düşünüyorum... EKO Ayarlarında Kaybolup Gittim Valla:((
bende genelde trance müzik dinlerim ama üşengeçliğimden dolayı bir türlü eq ayarlarıyla uğraşmadım uğraşamadım. Onun yerine hazıra konarak ekolayzırdan POP u seçtim en iyi o geldi