Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cowon d2 için 16 gb sdhc kart arıyorum. satmak isteyen varsa haber versin.
  • ....
    sözünü ettiğim fırsat sona erdi
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 17 Mayıs 2009; 21:07:33 >
  • bnde bürotekniği arayıp d2 soruyorm bgünbaşka satan yer warmı acep.panateli de aradım yanıt wermiyolar.
  • Bu cowonun distributor olayı iyice sarpa sardı ya hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 26 Mayıs 2009; 1:41:27 >
  • Bu cowon d2 yi istanbulda elden nerden alabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

TTnet müzikten indirilen mp3 lerin d2 de nasıl çalınabildiğine dair bilgisi olan var mı?

TTnet müzik den indirmiş olduğunuz parçaları D2'lerde dinlemek için Tunebite proğramını kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Bu cowon d2 yi istanbulda elden nerden alabiliriz?

Aynen arkadaşlar istanbulda güvenilir elden alınabilecek bir yer varmı acaba?
  • Arkadaşlar Gittigidiyor'a yönelin derim ben. D2+ 16GB 400 TL civarında bir fiyattan satılıyor. Piyasada satılıyor olsaydı 500'den aşağı olmazdı. Fiyatlar yeterince uygun. Yurtdışından geliyor ürünler fakat sıkıntı yapmayın derim. Temiz kullandıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsınız. Bendeki aleti D2+'ya çevirdim cesaret edip garantisiz olmasına rağmen. Tık demedi sorunsuz çalışıyor hala. Zaten garantili olsa dahi Panatel denen ne idüğü belirsiz firma sizin için fazla bir şey yapamayacaktır emin olun.

Kırmızı renk konusunda ise şunu söyleyebilirim; bu alet konusundaki tek üzüntüm kırmızısını bulamamış olmam. Aradım, taradım, 16GB'lik kırmızı modelini bulamadım. Her şey harika ama o harika renk yok :) Emin olun kırmızısı için yanıp tutuşan çok kişi var. Değerini bilin Paranızın kıymetini biliyorsanız, ömürlük alet arıyorsanız D2 bulunabilecek en hoş taşınabilir medya oynatıcılarından biri. Yardıma ihtiyacı olanlar bana özel mesajla ulaşabilirler.

• Arkadaşlar d2 de şarkı sözlerini bir türlü yapamadım...Ayarlar bölümünden işaretledim...jetaudıo proğramı ilede sözleri attım..ama bir türlü ekranda sözler çıkmıyor...Ne yapabilirim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat010

Arkadaşlar d2 de şarkı sözlerini bir türlü yapamadım...Ayarlar bölümünden işaretledim...jetaudıo proğramı ilede sözleri attım..ama bir türlü ekranda sözler çıkmıyor...Ne yapabilirim acaba?

Şarkı sözleri şarkı adının yazdıgı tek satırlık yerde geçiyor tam ekran çıkmıyor maalesef orada cıkıyor olması lazım arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: snowor

quote:

Orjinalden alıntı: murat010

Arkadaşlar d2 de şarkı sözlerini bir türlü yapamadım...Ayarlar bölümünden işaretledim...jetaudıo proğramı ilede sözleri attım..ama bir türlü ekranda sözler çıkmıyor...Ne yapabilirim acaba?

Şarkı sözleri şarkı adının yazdıgı tek satırlık yerde geçiyor tam ekran çıkmıyor maalesef orada cıkıyor olması lazım arkadaşım

Evet teşekkür ederim..
  • Yo hayır iaudio ldb manager sayesinde eğer tema kullanmassanız bir çok şarkının(yabancı ama)d2de 3 satır senkronlu bir şekilde sözlerini görebilirsiniz.Zaman bulabilirsem eğer resimli bir anlatım konusu açacağım;hatta hece hece üstünü tarıyor farklı renklerle d2 çoğu şarkıda ;karaoke misali...
  • merak ettiğim bir konu bu üründe Türkçe menü varmı yoksa da sonradan yüklenebiliyor mu?Benim için sorun değil ama kardeşime alacağım için türkçe olması önemli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: terabyte_

merak ettiğim bir konu bu üründe Türkçe menü varmı yoksa da sonradan yüklenebiliyor mu?Benim için sorun değil ama kardeşime alacağım için türkçe olması önemli...

Cihazda türkçe menü var.
  • öncelikle herkese iyi günler dilerim. Cowon D2 2gb ürününü bugün almış bulunmaktayım, gerçekten çok kalite bir ürün çok hoşuma gitti. daha video olayını denemedim. yarın onu deneyeceğim malesef dahili hafıza az olduğu için sd kart alacağım. bu konuda çok yararlı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 16 Haziran 2009; 3:11:06 >
  • eline sağlık güzel inceleme
  • Cowon d2 almayı düşünen ve piyasada bulamayan varsa.2 gb siyah cowon d2 mi satıyorum.8 gb class 6 sd kartı ile 230 den.15 aylık garantisi kaldı.Faturası,kutusu ve full kutu içeriği ile verilecektir.Ekran koruyucusu üzerinde.Temiz,çiziksiz.2+8=10 gb film,müzik,klip arşivi ile birlikte.İlgilenen pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 16 Temmuz 2009; 23:42:30 >
  • kadıköyde nerede buluruz bu cihazı?
  • ses kalitesini m6 ya gore oranlarsak ? sonuç nedir?
  • Aranıda d2 ile birlikte ep-830 kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 25 Eylül 2009; 20:16:38 >
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.