Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e o zaten öyle olacak 40tan sonra zaten bozuluyor ses mp enhancei açmassanız,onu açınca 50de cızırtı olmaz çok,50ye çıkıp ne yapacaksınız ki anlamadım,çok riskli hem size söylüyorum kulakarınız hiç bir şekilde dayanmaz sonradan çok sorunlar yaşarsınız,en çok 40a çıkın cx300le gerçi o da fazla ama neyse ben en çok 37e çıkıyordum cx300 ile ki bana yüksek geliyordu o ses.bence eq ayarlarını kendiniz yapın çünkü kulaklıklar farklı olursa ayarlar da farklılaşır normaldir;kimsenin tavsiyesine uymayın eq ayarlarını kendiniz yapın;ama kulaklığa göre tavsiye vereyim tizleri açın bassları kısın midleri de arttırın,3d efektlerine de dokunmayın ...
  • cowon d2 kac gb ye kadar sd kart takabiliriz
  • evetben@

En son firmware ile 32 gb kartı destekliyordu. Ama 32 gb kart bulman zor Türkiye'de, çok da pahalı.
    Hızını soracak olursan ben Toshiba 16GB SDHC Class-4 kullanıyorum. Alet kart takılıyken 4-5 sn'de açılıyor, parça geçişlerinde sorun yaşamıyorum, oldukça memnunum.
  • Merhabalar bende cowon almayı düşünüyorum fakat radyo performansından memnun kalmadım acaba d2, d2+ haline gelince radyo performansında bi değişiklik oluyo mu yada yeni firmwareler yüklenince radyodaki problem halloluyo mu 65 sayfa olduu için bu konu hepsini okuyamadım kusura bakmayın ama bana bu konuda yardımcı olursanız bende bi cowon d2 sahibi olucam şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim
  • 8 gb kullanan arkasdalar flash belleğinizin dosya sistemi FAT32 mi NTFS mi hangisini kullanıyorsunuz ? ben karta iki şekildede format attım fakat FAT32 de bazı dosyaları cowon açmadı bazılarını açtı , NTFS ile biçimlendirdim bu sefer kartı görmedi böyle bi sorunla karsılasan varmı ?
  • douch arkadaşım d2+ olunca radyoda değişiklik olmuyor ben kullandım. ama radyo okadarda kötü değil bulunduğun yere görede değişir.ben radyo dinlerken sadece power fm i biraz zayıf çekiyor diğerleri iyi
  • iglesias arkadaşım bilgi için çok teşekkür şimdi sırada d2 yi satın alıcak bi yer bulmak kalıyo o zaman
  • douasch ben d2 yi büroteknikten aldım .büroteknik.comdan bide wenden al.com var. ikisindede fiyat 190 civarı.bürotekniki tavsiye edrim. akşam sipariş verdim sabah elime ulaştı sorunsuz. bu arada alırsan garanti belgesi bulmazsan şasşırma çıkan kartlardan ya yeşil yada turuncu gibi bir renkli kart garanti yerine geçiyor .faturayıda kaybetme
  • Tamamdır çok teşekkür ederim yardımların için bende alayım hayırlısı ile
  • Uzun süredir katılmıyordum arkadaşlar aranıza bugun bi bakayım dedim. Onca emekle hazırladıgım konunun silinmiş oldugunu gördüm ve çok üzüldüm. Neden silindi acaba bi bilgisi olan var mı?
  • @juna,(arka sayfadaki mesajınız için)
    Bu söylediğinizi zaten hepimiz biliyoruz :) Lütfen mesajımı tekrar okuyunuz. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 4 Nisan 2009; 3:18:21 >
  • merhabalar arkadaşlar,
    daha öncelerden takip ediyordum bu bölümü..sonra uzun bir süre takip edemedim...yaklaşık 3 sene önce cowon F1 almıştım..ki hala kullanıyorum sennheiser ie4 ile..yalnız artık çok eskidi..yeni bir cowon a geçmeyi düşünüyorum..d2 nin kalitesini biliyorum..abim kullanıyor...cowon iaudio 7 nasıl bir alettir..ses kalitesi nasıldır..d2 ile arasında ses kalitesi olarak eksi veya artı fark varmıdır?..sizce hangisini tercih etmeliyim..? buraya yazarsanız veya bir link verirseniz sevinirim..teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.tetik -- 4 Nisan 2009; 14:23:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snowor

Uzun süredir katılmıyordum arkadaşlar aranıza bugun bi bakayım dedim. Onca emekle hazırladıgım konunun silinmiş oldugunu gördüm ve çok üzüldüm. Neden silindi acaba bi bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Uzun süredir katılmıyordum arkadaşlar aranıza bugun bi bakayım dedim. Onca emekle hazırladıgım konunun silinmiş oldugunu gördüm ve çok üzüldüm. Neden silindi acaba bi bilgisi olan var mı?

hocam ben de link veriyordum yardımcı amacaıyla çok güzel o yardım toplanmış emek harcanmış topicten,gelen spesifik sorular için çok yardımcı oluyordu;şimdi de burada gayet temel basit sorular geliyor hepsinin cevapları vardı o topicte.googleda aratıyorum yine çıkmıyor ben de sinir oldum bu duruma,el emeği göz nuru insaf diyorum yönetime

• quote:

emege saygı lütfen
  • quote:

snowor, ben de senin hazırladıklarından linkler veriyordum ama arkadaşlar konuya zaten vakıfmış!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna -- 6 Nisan 2009; 16:16:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: juna

quote:

snowor, ben de senin hazırladıklarından linkler veriyordum ama arkadaşlar konuya zaten vakıfmış!

biz bütün dökümanları bir araya getirmiştik hocam ayrı gayrı olmasın diye keşke silinmeseymiş
  • Sorma...
    Cowon'u ilk aldığımda forumu baştan sona yalayıp yutmuştum. Hatta bana lazım olabilecek bilgileri Word'e aktarıp saklamıştım. Forumu baştan sona aramaktansa öyle daha kolay oluyordu. Geçen gün birşeye bakmak için belgeyi aradım ama bulamadım bir türlü. Şimdi de konuyu tekrar okumaya üşeniyorum. Keşke biraz daha özenli davransalarmış... :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: juna

Sorma...
    Cowon'u ilk aldığımda forumu baştan sona yalayıp yutmuştum. Hatta bana lazım olabilecek bilgileri Word'e aktarıp saklamıştım. Forumu baştan sona aramaktansa öyle daha kolay oluyordu. Geçen gün birşeye bakmak için belgeyi aradım ama bulamadım bir türlü. Şimdi de konuyu tekrar okumaya üşeniyorum. Keşke biraz daha özenli davransalarmış... :/

Neden silindiğini bir anlasam
  • arkadaşlar merhaba...bende cowon d2 aldım. daha sonra yerimde duramayıp d2+ yaptım. ama birkaç problemim var...kısacası şunlar...d2+ yapmadan önce tüm flash skinlerin bulunduğu müzik.swf dosyamı d2+ da birtürlü yapamadım. daha doğrusu nasıl yaptığımıda unuttum...bana yardımcı olurmusunuz..(d2+ bu flash skinleri tanıyormuş onu biliyorum)...

diğer bir konu d2+ da fontları büyüten bir dosya var. o dosyayı nereden bulurum ve nasıl atarım...ben biraz cahilim heralde..öyle hissettim kendimi...yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.