Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ShalafiTr

Ben de burada gördükten sonra Büroteknikten kargo dahil 189 tl'ye aldım.

Beyaz istedim,beyazı gönderdiler. :))

Gayet orjinale benziyor.İçinden şarj aleti,usb kablosu,kulaklık,cd ve user guide çıktı.

Alır almaz firmware 3.59 yaptım.I-touch theme,i-cowon skin ve birçok da oyun yükledim.
    Toshiba 4Gb shdc kart aldım.Toshiba kartı da 24 tl ye aldım bu arada.Gayet sorunsuz bir şekilde d2'm cillop gibi bir hale geldi hehe.

Bilgi veren herkese teşekkürler.

nasıl yani orjinale benziyor? yani orjinal değil mi??????
  • Burada fiyat ucuz olduğundan orjinal olmayabileceği yönünde yazılar okumuştum da o yüzden bana orjinal alet geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 9 Mart 2009; 11:30:58 >
  • Arkadaşlar, az önce çok saçma bişi oldu. Birşeye bakmak için Cowon'umu açtım ama "low battery" uyarısı verip kapandı. 3 gün önce tamamen şarj edip bırakmıştım, o günden beri de kullanmıyordum.

İlk aldığım zaman da sıfır şarjla gelmişti ama bunu normal karşılamıştım.

Aleti kapattığıma kesinlikle eminim. Acaba on-off tuşunda mı bir sorun var. Çünkü kilit kısmına itince tuş tamamen oturuyor ama açma kapama bölmesine itince ortaya geri geliyor. Başka bir Cowon olmadığı için karşılaştıramıyorum belki olması gereken böyledir. Ama bir sorun olduğuna eminim.
    Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Çünkü bir sorunu varsa vakit kaybetmeden aldığım yere iade edeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShalafiTr

Burada fiyat ucuz olduğundan orjinal olmayabileceği yönünde yazılar okumuştum da o yüzden bana orjinal alet geldi.

saçmalamanın alemi yok cowon d2nin sahtesi yok arkadaşlar türkiyede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: juna

Arkadaşlar, az önce çok saçma bişi oldu. Birşeye bakmak için Cowon'umu açtım ama "low battery" uyarısı verip kapandı. 3 gün önce tamamen şarj edip bırakmıştım, o günden beri de kullanmıyordum.

Aleti kapattığıma kesinlikle eminim. Acaba on-off tuşunda mı bir sorun var. Çünkü kilit kısmına itince tuş tamamen oturuyor ama açma kapama bölmesine itince ortaya geri geliyor. Başka bir Cowon olmadığı için karşılaştıramıyorum belki olması gereken böyledir. Ama bir sorun olduğuna eminim.
    Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Çünkü bir sorunu varsa vakit kaybetmeden aldığım yere iade edeceğim.

zaten ilk alındığında sıfır şarjla geliyor
    zaten on off tuşuna doğru itince geri ortaya geliyor o tuş,sadece kilitleyince yerinde sabit kalıyor
    belki açık kalmıştır alet ondan şarjı önceden bitmiştir ama bunun olması için otomatik uyku modunun kapalı olması lazım ki o da düşük bir ihtimal,siz açmak istediğinizde de low battery uyarısı vermiştir ama sanmıyorum böyle olduğunu.eğer sorun devam ederse garantiye yollayın ürünü.

• quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

Arkadaşlar, az önce çok saçma bişi oldu. Birşeye bakmak için Cowon'umu açtım ama "low battery" uyarısı verip kapandı. 3 gün önce tamamen şarj edip bırakmıştım, o günden beri de kullanmıyordum.

zaten ilk alındığında sıfır şarjla geliyor
    zaten on off tuşuna doğru itince geri ortaya geliyor o tuş,sadece kilitleyince yerinde sabit kalıyor
    belki açık kalmıştır alet ondan şarjı önceden bitmiştir ama bunun olması için otomatik uyku modunun kapalı olması lazım ki o da düşük bir ihtimal,siz açmak istediğinizde de low battery uyarısı vermiştir ama sanmıyorum böyle olduğunu.eğer sorun devam ederse garantiye yollayın ürünü.

Tamam tuş konusunda içim rahatladı. Kapatmayı mı beceremiyorum acaba :) On-off yönüne itip bir süre bekleyerek kapatıyorum, görüntü kayboluyor, ses kapanıyor. Normal olarak kapandığını düşünüyorum :)
    Uyku moduna gelince o da 120 dk sanırım. 2 saatte şarjının bitmemesi lazım.
    Umarım bir sorun yoktur, kargoyu gönder, alet yok yere açılsın, sonucu bekle...eh, Panatel'in hımbıllığını düşünecek olursak en az 3 hafta :(

• dostum kaç liraya aldın yani bu cihaz en fazla kaça alınır??
  • quote:

muhahha aynısı bana da olmuştu ben sadece sürükleyip bırakıyordum ekran kararınca kapandı sanıyordum bi kere öyle yaptım sabah kalktım low battery dedim alla alla daha yeni şarj ettik hani uzun gidiyodu filan meğerse beklemek lazımmış biraz tuşu çekerken :D

arkadaşlar bir de bu cowon un siteden indirdiğimiz versiyon dosyaları oluyo ya hani .bin uzantılı bunları editleme şansımız var mı yawf acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 15 Mart 2009; 17:52:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

arkadaşlar bu d2 de menüdeki simgeleri ekleme/çıkarma gibi bi olasılığımız var mı acaba ? ana menüden kayıt simgesini yok etmem lazım çok önemli benim için bi yardım edin lütfen.

biraz araştırdım ve cowon d2 için tema yapan bi site buldum ve onlardan içinde record yazısı ve simgesi olmayan bir tema yapmalarını istedim. site ingilizceydi yarım yamalak ingilizcemle bi şeyler yazdım ama inşallah anlamışlardır. yazdığım yazı :

quote:

there is very good themes but i want different one. the "record" symbol and word musn't be in theme. it's forbidden for mine. if you make this theme for me i will be very happy. "record" may be "reset" and the symbol musn't be connection with record. different symbol whoever one. it doesn't matter. i am waiting with hope. please make it. it's very important for me. my english is not good. excuse me.

inşallah derdimi anlalar. :D

• @MissYou
    Yok ya, ben tamamen kapatmıştım. Sonra anladım gerçi sorunu.
    Şarj esnasında menüye girip bir ayar yapmıştım, kapatmadan bıraktım. Uyku modu da kapalıymış. Şarjdan çıkarınca kendini kapatmaması ilginç geldi tabi.
    Ya da biri gizlice kaçırıp kullandı, bu da mümkün
  • Arkadaşlar,sadece hafıza kartından müzik dinleyenler şarj gidiş süresi hakkında bilgi verebilir mi?Burada bi arkadaşımız karttan dinlendiğinde şarjın daha çabuk bittiğini belirtmişti...
  • D2'lerine kılıf arayan var mı arkadaşlar hala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bapsteba

Arkadaşlar,sadece hafıza kartından müzik dinleyenler şarj gidiş süresi hakkında bilgi verebilir mi?Burada bi arkadaşımız karttan dinlendiğinde şarjın daha çabuk bittiğini belirtmişti...

yok öyle birşey en fazla yüzde 7 8 kısalıyor...
  • quote:

D2'lerine kılıf arayan var mı arkadaşlar hala?

aşağıdaki üründen ise fiyat alabiliriz.

http://www.noreve.com/brand/Cowon/product/Housse_cuir_Cowon_iAudio_D2_Tradition.html
  • Noreve mi? Ona bir ara ben de kafayı takmıştım ama 35 € yav, kargo margo nerden baksan gelecek 80-90'a. Fiyat alsak da 75'e anca düşerler.
    Ben 18 gblık hafıza kartımı neredeyse o fiyata aldım. :/

Ama benim başka bir önerim var:

http://www.golla.fi/

Golla'dan 3 tane kılıf aldım; birini telefon, diğerini fotoğraf makinesi, öbürünü de Cowon için kullanıyorum. Türkiye'de olan modelleri sitede olanlardan daha güzel. En ucuzu MediaMarkt'ta satılıyor. En son 3 ay önce bakmıştım 12,9'dı. Dolar artışıyla birlikte en fazla 15 olmuştur.

Bendekilerin fotoğrafları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna -- 17 Mart 2009; 22:05:21 >

• quote:

Noreve mi? Ona bir ara ben de kafayı takmıştım ama 35 � yav, kargo margo nerden baksan gelecek 80-90'a. Fiyat alsak da 75'e anca düşerler.
    Ben 18 gblık hafıza kartımı neredeyse o fiyata aldım. :/

Ama benim başka bir önerim var:

http://www.golla.fi/

Golla'dan 3 tane kılıf aldım; birini telefon, diğerini fotoğraf makinesi, öbürünü de Cowon için kullanıyorum. Türkiye'de olan modelleri sitede olanlardan daha güzel. En ucuzu MediaMarkt'ta satılıyor. En son 3 ay önce bakmıştım 12,9'dı. Dolar artışıyla birlikte en fazla 15 olmuştur.

Bendekilerin fotoğrafları:

kardeş bu kılıf değil resmen çanta yaw

• Çok kullanışlı ama görmedin tabi daha sen

Büyük göründüğüne bakma, boyutları 85x150.
    Ben Cowon için 3.yü kullanıyorum. Taşıma kancası ve boyun askılığıyla geliyor. İstersen çantana/pantolonuna asıyorsun, istersen boynunda taşıyorsun. Kumaş olduğu için ekranın çizilme gibi bir sorun da olmadığı gibi, darbelere karşı da koruyor. Üç tane de gözü var. Ben fermuarlı olana hafıza kartını ve boyun askısını koyuyorum.

Golla iyidir ya, orjinal kılıf diye 80 lira bayılacağıma bunlardan 3'er tane daha alırım daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem444

Merhabalar,
    Oynatma listesi hazırlamak için taşınabilir müzik aygıtı olarak ayarlıyoruz ya seçeneklerden, bu şekilde bazı dosyaları silmeme izin vermiyor D2. . . Normal şekilde bağlantı yapıp da liste oluşturabileceğim bir yazılım yok mu ?

Aslında direk göstermiş olduğumuz bir dizin içerisindeki tüm parçaları sıralasa ve çalsa ne de güzel olurdu, liste oluşturmaya gerek olmazdı. :(

quote:

Orjinalden alıntı: erdem444

@snowor,
    Cevap için teşekkürler ancak ya elinizde külliyat(diskografi) varsa ? Bir parçaya ulaşabilmek için bazen 3-4 klasör ilerlemeniz gerekebiliyor :) Varsa seçtiğim en üst klasörün içerisindeki tüm klasörlerin içindeki parçaları çalabilecek bir özellik, zaten liste yapmaya gerek kalmaz :)

Kendi iki mesajım için bir açıklama yapayım :)

Browser kısmından Music List bölümüne geçiyoruz. En alttaki "Folder" bölümüne girip kendi içeriğindeki ve kendisinin tüm alt klasörlerindeki parçaların çalınmasını istediğiniz dizini seçiyoruz(içine girmiyoruz). Alttan Settings bölümüne girip "Add to dpl" seçeneğini seçiyoruz. Bu şekilde yukarıda alıntıladığım mesajdaki gibi elinizde külliyat ve benzeri arşivler var ise dpl listesine ekleyebilirsiniz.

Ancak bu dpl listesi bir tane olduğu için ve yeni külliyatlar için yeni dpl oluşturmak için eski dpl'yi silmek zorunda kaldığımız için kesinlikle bilindik oynatma listelerinin yerini tutmuyor. . . Dua edelim de yeni yazılımlarla beraber diğer oynatma listesi formatlarına destek gelsin

• @erdem444,

quote:

Orjinalden alıntı: snowor

Evet sıra merakla beklenen açıklamaya geldi Başlıyoruz.

1. Önce D2'mizi acıp Settings > System > Usb Connection'dan Msc'yi Mtp secenegi ile değistiriyoruz. Böylelikle windows d2 yi tasınabilir muzik oynatıcı olarak tanıyacak. Mtp sectikten sonra d2 yi baglıyoruz.

2.Şimdi normal olarak dosyalarımız içinde gezerken herhangi bir muzik klasorumuze sag tıklayıp çalma listesi oluştur diyoruz

3.Şimdi bulundugumuz klasorde yeni bir calma listesi olustu.

4.Çalma listesinin ustune çift tıkladıgımızda karsımıza yukarda 3 tab buluncak sekilde bir pencere cıkıcak; burdan başvuralar kısmına geliyoruz. Ve karsımıza listemiz cıkıyor sonunda.

5.Herhangi bir klasorden liste olusturdugumuz icin o klasordeki parcalar listeye dahil olmus durumda. Onların hepsini secip siliyoruz.

6.Son olarak istedigimiz parcaları surukle bırak yontemi ile listemize atıyoruz.

7.Artık listemiz hazır tamam deyip cıkıyoruz.
    Usb baglantımızı kestikten sonra D2yi tekrar acıp Mtp'yi Msc'ye getiriyoruz eskisi gibi kullanabilmek icin. Music seceneginden Browser > Music List > Music Library'e kadar > Playlist > Yeni Çalma Listesi

Hadi hayırlı olsun. Bu arada Nihat Amca (Hatipoğlu) yine döktürüyor dinlemenizi tavsiye ederim.

• merhaba, d2+ yapıp son güncellemeyide yaptım, henüz mp3leri atıp test etmedim ancak teşekkürler rehber için.
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.