Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efe hocam d2 de film kalitesi gercekten tatmin edici mi? Aksiyon sahneleri bol olan bir film izlenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 2 Nisan 2007; 16:30:21 >
  • Gerçekten çok güzel bi alet yapmış cowon...daha iriver u10 u alamazken bu alet aklımı aldı.
  • Cowon d2 ile 50 ses seviyesinde şarkı dinleyebilen bir yetenek var mı bilemiyorum iem kulaklıkla , 35 ten sonra abarıyo cx300 ile fazlası zararlı.Bu arada 2.41den sonra radyoda düzelme var ve yeni özellikler var,tavsiye ederim
  • Quaker dokunmatik ekranda hiç sorun yaşadın mı?Benim en çok korktugun seyi dokunmatik ekranı.Bozulursa burda kim yapıcak panatel dısında
  • Bu arada bu EQ ayarı nasıl yapılır , bende o frekanslar yok

Bende db 80,230,1K,4K,12K var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 2 Nisan 2007; 17:59:39 >
  • Ekranda hiçbir sorun yaşamadım inşallah yaşamamda,şayet yaşarsam panatel bakmazsa bende onların icabına bakarım bir şekilde,şikayet ederim cowona vs. haksızsamda çöpe atar kaderime razı olurum yada yenisini alırız daha sonra aradaki farka 100 ytl daha ekleyince yenisini alabiliyorsun zaten o da kargo dahil , kargo eklemezsen burdan 1 tane alacağına Amerikadan 2 tane alıyosun böyle bir hadise işte .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 2 Nisan 2007; 17:53:29 >
  • Sanırım USA'dan 2GB'liği aldıracağım.Cowon U3 ve A2'den sonra D2'mde olacka iyimi
  • İRİVER, COWON tr'de pek fazla bilinmiyor; ki yurtdışında en cok tercih edilen markalar millet gidip hala ipod, philips, sony falan alıyor
    hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 2 Nisan 2007; 19:31:26 >
  • Bende bu forumda görene kadar Cowon markasının bu kadar kaliteli olduğunu bilmiyorum, muhteşemmiş gerçekten
  • bunlar satış stratejisi sonuçta bu markaların tr distrubitörleri var ama, baska ürünlerini satarak daha fazla kar payı elde ediyorlar
  • Bu gün sennheiser ie4 siparisi verdim..bakalım d2 me dayanabilecek mi :Dbaktim forumda baya yorumu yapılmış.sertap abla da bundan alınca dayanamadım :D 65 ytl kargo dahil aldim..gelince yorumları yaparım size..bakalım d2+ie4= ne olluyor ..gercekten cevabı bende merak ediyorum :D
  • efe bir sorum daha var sesi değiştirmek için illaki ekranda bir işlem mi yapmak gerekiyor yoksa aletin yan taraflarında sesle ilgili tuş varmı yani şarkı aralarında geçiş, ses değiştirmek flm ipod taki gibi kolaymıdır aldırıyorum inşallah cevaplarına göre
  • Arkadaslar Tr garantili Cowon D2 almayı düşünen arkadaslar bana bi mail atsalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 27 Şubat 2010; 22:11:39 >
  • snawor
    video kalitesi seni tatmin eder.30 fps resim yakalama hızı bir film için yeterli.vcd formatında televizyon yada bilgisayarında izlediğin filmler de 30fpsaksiyon sahnelerinde bile renklerde ve çerçeve hızında asla yetersizlik olmuyor.için rahat olsun
    raynox
    sesi ekrandan değiştiremiyoruz zatenaletin üzerindeki + - tuşlarıyla değişiyor.yani gayet fonksiyonel ve basit..
  • ya raikkonen kardeş heryerde deli gibi i e 4 arıyorum.bakma imzamda yazdığına.65 ytl çok iyi almışsın.nereden aldın?bana da söyler misin?hemen alacam accilll.
  • ie4 için baya iyi fiyat o fiyata cx300 satılıyo.Bu arada raikkonen21 ve efee09 eq ile ilgili bilginiz var mı yada kendi ayarlarınız ve dinlediğiniz müzik türü nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efee09

snawor
    video kalitesi seni tatmin eder.30 fps resim yakalama hızı bir film için yeterli.vcd formatında televizyon yada bilgisayarında izlediğin filmler de 30fpsaksiyon sahnelerinde bile renklerde ve çerçeve hızında asla yetersizlik olmuyor.için rahat olsun
    raynox
    sesi ekrandan değiştiremiyoruz zatenaletin üzerindeki + - tuşlarıyla değişiyor.yani gayet fonksiyonel ve basit..

O iyi gerçekten efe hocam çünkü yurtta sürekli film izliyorum.Yatağımda film izlemek daha bir keyifli olucak inşallah . Ses tuşu gibi parça değistirme fonksiyonu olan bir tuş var mı acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Ekranda hiçbir sorun yaşamadım inşallah yaşamamda,şayet yaşarsam panatel bakmazsa bende onların icabına bakarım bir şekilde,şikayet ederim cowona vs. haksızsamda çöpe atar kaderime razı olurum yada yenisini alırız daha sonra aradaki farka 100 ytl daha ekleyince yenisini alabiliyorsun zaten o da kargo dahil , kargo eklemezsen burdan 1 tane alacağına Amerikadan 2 tane alıyosun böyle bir hadise işte .

Valla ilginç bir hadise Bakalım bende bir tane alıp riske girmiş olucam ama tedirginim hala. Hakkımızda hayırlısı valla.Panatel bir çözüm getirsede rahatlasak.

• quote:

Orjinalden alıntı: snowor

O iyi gerçekten efe hocam çünkü yurtta sürekli film izliyorum.Yatağımda film izlemek daha bir keyifli olucak inşallah . Ses tuşu gibi parça değistirme fonksiyonu olan bir tuş var mı acaba?

normalde öyle bir tuş yok.ekrana dokunarak parça değiştiriyorsun.ancak m(menü)tuşunu 3 farklı şekilde ayarlayabiliyorsun.önceki parça, sonraki parça,play pause.bunladan birini ayarladğında m ye basılı tutarak ayarladığın komuta girebiliyorsun.ben play pause olarak kullanıyorum.
    raikkonen kardeş ie4 ile ilgili sorumun cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 3 Nisan 2007; 16:41:55 >

• snowor : Ben cowon a2 almanı öneririm film izlemek için alıcaksan 30 gb ve ekranı 4" , altyazı desteği falanda var ama dersenki yanımda taşımak için sokakta dinlemek için alıyorum o zaman d2 daha uygun gibi.Bu arada benim ürünle birlikte fatura gönderilmedi sadece yollanırken yapılan bildirimde 100 dolar olarak bildirilmiş o yüzden sorunsuz geçmiş fatura gelseymiş takılabilirmiş bende anlamadım ya neyse . Ayrıca 2.41 firmware yüklediğinizde tuşlar kilitliyken + :Ses açma , M:Oynatma/Durdurma , - :Ses kısma veya + :Önceki şarkı , M :Oynatma/Durdurma , - :Sonraki şarkı şeklinde 2 seçenek olarak ayarlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 3 Nisan 2007; 16:52:12 >
  • Arkadaşlar benim D2 de geldi. Herkese tavsiye ederim. Dokunmatik ekranın bozulacağını zannetmiyorum çok kaliteli duruyor. Bu alet insana ayrıcalığını hissettiriyor.

Benim bi sorum var arkadaşlar: Benim ana menü korece yazıyo ve menüdeki sağ alt köşedeki seçenek(sanırım ayarlar kısmıdır) içindeki bütün menülerde korece. Bunu nasıl düzeltiriz bilen var mı. Sizinkilerde öylemi? Lütfen yardım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.