Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: snowor

D2 gün geçtikce ucuzluyor arkadaşlar iyi haberler gelmeye devam ediyor alışveriş sitelerinden Şu an Amerika için D2 4 Gb kargo dahil 267,837033 YTL. Ondalık kısmını biraz abarttım galiba
    Bu arada arkadaşlar D2'm gelince kılıf yaptırtcam isteyen arkadaşlarada yaptırtabilirim.Böylece D2'lerimizin kılıf sorununuda çözmüş oluruz. Kılıf Zenus kılıflara benzeyecek o zamana kadar başka bir kılıf hoşuma gitmezse tabi
    Kılıfa böyle arkadaşlar:
     ---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..)

Ama bu kılıfa birazda kendim birşeyler ekliyecegim mesela ekrana kapatan kapağı biraz daha dolgun yaptıracağımki Allah korusun cebimde iken bir yere çarparsa ekrana birşey olmasın.

HANGİ SİTEDE BU FİYAT ARKADAŞIM LİNK VERİRMİSİN

• Veriyim arkadaşlar niye bu kadar heyecan yaptınız Ufak bir araştırmayla sizde bulabilirsiniz
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855228007
    189,99$ + 5,64$ kargo
    Dolar kuru : 1.3658 olmuş şu an.
    Son tutar : 267,191454 YTL gittikçe ucuzluyor demiştim 0,645579 YTL ucuzlamış bir kaç saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 6 Nisan 2007; 16:45:47 >

• Newegg malesef Türkiyeye yollamıyor . Türkiye için en azından başka sitelerden yollatırken 40 50 $ arası kargo ekleyin en ucuz 200 210 dolara 2 gblik alırsınız ve gümrükte sorun yaşarsınız.Tek şans ebay gibi şu durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Newegg malesef Türkiyeye yollamıyor . Türkiye için en azından başka sitelerden yollatırken 40 50 $ arası kargo ekleyin en ucuz 200 210 dolara 2 gblik alırsınız ve gümrükte sorun yaşarsınız.Tek şans ebay gibi şu durumda.

Hocam yazımı tekrar okursan Amerikan için yazdım zaten Bana bir akrabam getiricek inşallah. Böyle bir imkanı olanlar için söyledim.
    Kılıf üzerinde sizinde önerileriniz olursa beklerim.En mükemmelini tasarlıyorum çünkü D2'mede en iyisi yakışır

• Çelikten yaptır abi:) En iyisi:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Çelikten yaptır abi:) En iyisi:)

Değerlendirmeye aldım abi.Hatta acaba 316L paslanmaz çelikten mi yaptırsam mı düşünmeye başladım

Biz her türlü öneriye açığız. Her zaman söylemişimdir. "Neden Olmasın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 6 Nisan 2007; 18:04:00 >
  • Yaa kusura bakmayin sizi de cok beklettik..Ama dersler sınavlar işler güçler bitmiyor arkadaşlar.Ürünü sipariş ettiğim günden bir gün sonra parayı yatırdım mail attım..Satıcı görmediğini söylerek bir gün sonra kargoya verdi.Daha sonra kargo geldiği haldebeni aramadılar..bir gün de oyle geçti..Bu gün 1 saat önce falan gecti elime..konyada oturuyorum kargoya gittim aldım..Aslında satıcıda bi sorun yok..kargo getireceğim dedi sonradan yan çizdi.. Neyse siz daha başında sadede gel lan demişsinizdir :D bende biraz sabırsızlandırayım dedım :D

Efe gitti gidiyorda Sennheiser cx300 diye arattırdım gecen sonra iki ürün çıktı..ıkısıde cx300 sonra satıcının yorumlarına bakıyım dedım..iki tane ie4 sattıgını gordum..Git bak inanırmısın bi tane olumsuz yorumu yok ve sattıgı kulaklık sayısı 10 un üstünde artı hepsi sennheiser :D ben mesela elden aldım onları saymıyor bile.çok ilgili bir satıcı. mail adresi erdurserkan@hotmail.com bu elinde bir tane kaldigini soylemisti bana ama sen
    yinede sansini dene..

metabax
    ikisini birlikte dinledin mi bilmiyorum ama bence sen yaniliyorsun..baslar 46 ya kadar bozulmuyor..ama o seste dinlşeyeceginizi hic sanmmiyorum kulaklar emme basma tulumbaya donuyor :D bence ses kaliitesi oldukca iyi.dişardaki sesleri nereyse tamamen kesiyor. ben trafiğin cok yoğun oldugu bir yerden gecerken dinledim.. sesi kapattigimda cok az bir ses duyuyorum dışardan.fakat muzık acıkken 15 lerde falan dışardaki sesi duymanız imkansız..basslar cok kalite.tizler kullağı tırmalamıyor..ben daha burn in yapmadan bu baslar geliyorsa yaptıktan sonra ne olur bilmiyorum..ç ve s lerde patlama olmuyor..gercekten cok keyıf verıcı bır kulaklık rahatsız edici bir tarafı yok kulaga taktıgınızda.yeni aldıgım için aklıma başka birsey gelmiyor sımdılık bu kadar..ben bıraz daha dınleyım. :D
    ha su d2 + ie4 = ? sorusunun cevabı --kusursuz bir ikili ama 45 e kadar :D ordan sonra cowon hadi len diyor :D

• bir sey daha eklemek istiyorum..benim aldığım kulaklıkta..kutusundan başka hic bir yerinde sennheiser yazmıyor..bu beni hala düşündürüyor..ama diğerleri de öyle..cx300 gibi logosu yok yani
  • Hayırlı olsun raikkonen dostum.Allah gülerek kullanmanı nasip etsin.
    Bu arada seninde önerilerini bekliyorum kılıf için
  •  ---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..)

bunlarda cam da cekılmıs resımlerı..bı daha gonderemeyecegım cunku cekerken sınırımden camı kırdım :D

snowor
    saol kardes allah sana da nasıp etsın.
    kılıf konusunda pek bır bılgım yok ama o ıcı mesela ınce tuylu bırsey olabılır..resımdekının ıcı cok sert gıbı..bu da zamanla belırgın ızler yapabılır..demır olan tarafı mıknatıs olabılır mesela..bastırma gıbı bır sorun olmas ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: efee09

raynox
    valla kardeş elimden pek düşürmediğim için 1 hafta falan kullanmama şansım olmuyor2 saat ayrı kalsam özlüyorum mereti

hadi ya neyse eyvallah araştırmalarla bir çok sorunun da cevabını buldum, ben de aranıza katılacağım Allah kısmet ederse, artık 10 gün mü olur 2 ay mı olur bilemem ama d2 benimdir

• raikkonen ie4 lerin hepsi öyle.hatta kulaklıkta sennheser logosu bile yokiçin rahat olsun.zaten ie4 ün sahtesi pek yok.bu erdurserkan denen elemanın gg deki nicki ne?bende bi temasa geçeyim.belki elinde vardır.
  • efee arkadaşım incelemen için çok teşekkürler çok güzel olmuş.forumada böyle bişey gerekliydi zaten.bende d2 almayı düşünorum da.sen hangi siteden aldın,kaç günde eline geçti,türkiye garantisi varmı ve kargo ücreti kime ait bunları merak ettimde yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

snowor
    saol kardes allah sana da nasıp etsın.
    kılıf konusunda pek bır bılgım yok ama o ıcı mesela ınce tuylu bırsey olabılır..resımdekının ıcı cok sert gıbı..bu da zamanla belırgın ızler yapabılır..demır olan tarafı mıknatıs olabılır mesela..bastırma gıbı bır sorun olmas ;)

Bunu atlamışım.Mıknatıs gerçekten güzel olur oraya.Bu istediklerimin hepsini yapabilirim inşallah.Bugun teknosada iPod Video için bir kılıf gördüm güzeldi baya ama sanırım bizim d2'lere olmaz.
  • ya bu mıknatıs olayı pili boşaltmaz dimi veya gerçek gücünden azar azar yer mi ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

ya bu mıknatıs olayı pili boşaltmaz dimi veya gerçek gücünden azar azar yer mi ki ?

Olmaz herhalde hocam.Çünkü başka bir kılıfdada oyleydi bu adamlar baya bir satış yaptı yani oyle bir sorun olsa herhalde durdururlardı

Ama yinede hiç belli olmaz

Hocam sen nasıl taşıyorsun cihazını? Korumasını nasıl yapıyorsun. Ben korkuyorum biryere çarparım ekran kırılır diye. Sakınılan göze çöp batarmış.Öyle birşey olursa yapılcak tek şey çöpe atmak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 7 Nisan 2007; 17:17:38 >

• cihaza kavuşsam sakınacam da kavuşamadım daha
    paketinden normal prizden şarj olması için adaptör çıkıyormu? youtube daki videosunda kutunun içinde var fakat box included kısmında sitelerde yazmıyor şarj aleti?
    çıktımı sizinkilerden??
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

cihaza kavuşsam sakınacam da kavuşamadım daha
    paketinden normal prizden şarj olması için adaptör çıkıyormu? youtube daki videosunda kutunun içinde var fakat box included kısmında sitelerde yazmıyor şarj aleti?
    çıktımı sizinkilerden??

Her site yollamıyor hocam adaptorü
  • İçinde şarj adaptörü geliyor fakat çevirici takmanız lazım elektrikçilerden 1 ytl ye falan alırsınız onuda.Neweggdekinde yok heralde retail falan dediğine göre ama resimlerde gösteriyor adaptörüde,diğer sitelerde görmedim öyle bir hadise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 7 Nisan 2007; 20:31:38 >
  • Retail nasıl oluyor hocam bu konuda biraz bilgilendirirseniz sevinirim

quote:

İçinde şarj adaptörü geliyor fakat çevirici takmanız lazım elektrikçilerden 1 ytl ye falan alırsınız onuda.Neweggdekinde yok heralde retail falan dediğine göre ama resimlerde gösteriyor adaptörüde,diğer sitelerde görmedim öyle bir hadise.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.