Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.227
Cevap
4
Favori
241.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun metalmen80 Benimki ingilizce ama yardımcı olmaya çalışayım. 2.21 firmwarede menüde dil ayarı vardı sanırım settings>general bölümünde fakat 2.41 yükledim ben açılışta ülke soruyor.Halledemezsen firmware upgrade et bir önceki sayfada linki vermiştim ben. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Nisan 2007; 11:29:02 >
  • metalmen80

hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

Bu gün sennheiser ie4 siparisi verdim..bakalım d2 me dayanabilecek mi :Dbaktim forumda baya yorumu yapılmış.sertap abla da bundan alınca dayanamadım :D 65 ytl kargo dahil aldim..gelince yorumları yaparım size..bakalım d2+ie4= ne olluyor ..gercekten cevabı bende merak ediyorum :D

Üzgünüm dostum, ie4 cowona dayanamaz, yani yine mevcut kulaklığında olduğu gibi volume 35 ten sonra basslar patlayacaktır.. Ama 35 e kadar olan dinlemelerinde ses kalitesi daha iyi olacaktır tabi.. Son ses dinleyemeyeceğini ben şimdiden söyliim de sonra hayal kırıklığı yaşama hayırlı olsun
  • quote:

snowor : Ben cowon a2 almanı öneririm film izlemek için alıcaksan 30 gb ve ekranı 4" , altyazı desteği falanda var ama dersenki yanımda taşımak için sokakta dinlemek için alıyorum o zaman d2 daha uygun gibi.Bu arada benim ürünle birlikte fatura gönderilmedi sadece yollanırken yapılan bildirimde 100 dolar olarak bildirilmiş o yüzden sorunsuz geçmiş fatura gelseymiş takılabilirmiş bende anlamadım ya neyse . Ayrıca 2.41 firmware yüklediğinizde tuşlar kilitliyken + :Ses açma , M:Oynatma/Durdurma , - :Ses kısma veya + :Önceki şarkı , M :Oynatma/Durdurma , - :Sonraki şarkı şeklinde 2 seçenek olarak ayarlanabiliyor.

Yeni firmwarela değiştirme özelliği gelmesi güzel olmuş Quaker.A2 benim için çok büyük geliyor bana; D2 için bile büyüklüğü açısından çok tereddüt ettim o derece yani
    Metalmen sanada hayırlı olsun dostum inşallah bende bir tane alıcam yakında ama ancak haziranın 11inde elimde olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

eq ile ilgili bilginiz var mı yada kendi ayarlarınız ve dinlediğiniz müzik türü nedir ?

ben genellikle rock ve heavy metal dinliyorum.arasıra da halk müziği ve klasik.eq ayarlarına gelince bass ları çok sevdiğim için benimki bass ağırlıklı.işte ayarlarım.
    mach3bass:9
    bbe:3
    3d surround:4
    mp enhance:açık
    stereo enhance:3
    eq ise sırasıyla:10,8,-1,7,5isterseniz deneyin.yüksek bass için biçilmiş kaftan
  • Sağolun arkadaşlar , darısı herkesin başına. Dil problemini hallettim , yeni versiyonuda yükledim. Buz devri 2 yide convert edip cihaza attım. Harika bişey bu ya, çok hızlı, mesela film seyrederken slider üzerinde herhangi bir yere dokunuyorsunuz ve film hemen o saniyeye atlıyor hiç beklemeden. O kadar para veripte pişman olmadığım ürünlerden birisi. 4 gb üstelik. Mükemmel bi görüntü kalitesi var.
    Birde cx 300 almayı düşünüyorum ama kendi kulaklığı da gayet iyi. Daha doğrusu aradaki farkı kıyaslayamadığım için bişey diyemiyeceğim ama gene de alayım ben ya...
  • metalmen80 ben cx300 kullanıyorum d2 ile gayet iyi tavsiye ederim.Bu arada efe009 dbx2 yazıyor o kullanıcıların eq ayarlarında ve frekanslar değişik bende o frekanslar yok tahminen sizlerde de yoktur nerden nasıl ayarlanıyor o olay anlayamadım.Örnek EQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Nisan 2007; 22:34:47 >
  • quaker kardeş bende dbx2 gibi birşey yok anlayamadım.direk eq modundan user seçip kendime göre ayarladım o kadar
  • Saol efe009.Ben cowon forumlarından buldum bu ayarları fakat anlamadım nasıl yaptıklarını neyse denk geliriz bir şekilde
  • Bende D2 siparişi verdim USA'dan. Bakalım alabilecekmiyim
  • theraptorx

nerden verdin? kimden aldın?
    ebayden mi aldın?
    fatura kestirdinmi?
    hediye mi yazdırdın?
  • efe son bir soru hiç pil boşalma sorunu ile karşılaştınmı? yani 1 hafta kadar kullanma pil yarıya iniyor gibi bir olay? çok sağol
  • cowon modelleri için fiyat alabilirsiniz.05555515605./////3-5 günde teslim.
  • altunok74
    fiyatları buraya yazabilirmisin?
    d2 ne kadar? 2gb-4gb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 5 Nisan 2007; 17:47:48 >
  • 2gb modelini getirtebilirim.360 ytl olur.ben çıkıyorum.05555515605 ten irtibat kurabilirsiniz.
  • COWON ÜRÜNLERİ GETİRTEBİLECİĞİM FİYATLAR:

İAUDİO U3 1GB:170 YTL(HEMEN TESLİM)

İAUDİO F2,2GB:240 YTL

COWON D2,2GB:360 YTL

İAUDİO U3,4GB:310 YTL

İAUDİO6,4GB:325 YTL

İAUDİOU2,2GB:210 YTL

ayrıca diğer mp3 player modelleri içinde fiyat isteyebilirsiniz.

İRTİBAT İÇİN:05555515605
    baris.altunok@arkasdenizcilik.com.tr
  • D2 gün geçtikce ucuzluyor arkadaşlar iyi haberler gelmeye devam ediyor alışveriş sitelerinden Şu an Amerika için D2 4 Gb kargo dahil 267,837033 YTL. Ondalık kısmını biraz abarttım galiba
    Bu arada arkadaşlar D2'm gelince kılıf yaptırtcam isteyen arkadaşlarada yaptırtabilirim.Böylece D2'lerimizin kılıf sorununuda çözmüş oluruz. Kılıf Zenus kılıflara benzeyecek o zamana kadar başka bir kılıf hoşuma gitmezse tabi
    Kılıfa böyle arkadaşlar:
     ---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..)

Ama bu kılıfa birazda kendim birşeyler ekliyecegim mesela ekrana kapatan kapağı biraz daha dolgun yaptıracağımki Allah korusun cebimde iken bir yere çarparsa ekrana birşey olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 6 Nisan 2007; 11:08:36 >

• raynox
    valla kardeş elimden pek düşürmediğim için 1 hafta falan kullanmama şansım olmuyor2 saat ayrı kalsam özlüyorum mereti
  • snowor hangi sitede kargo dahil o fiyata geliyo abi ya:)
  • Beyler bu arada bir şey göstereceğim:):)
    idefixe.com'a idefiks.com yazarak girilebilmeyi cowon'dan öğrendim:)

Bu fiyatlarla türkiye'yi hangi yüzle yazmışlar merak ettim:)
    Bir de en ucuza satan yer mavibilgisayar.com onun da ismi yok:)

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.