Bildirim
COWON D2+ EKONOMİK KULAKLIK TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer D2'nin orijinal kulaklığı tarzındaki "earbud" diye tabir edilen kulaklıkları seviyorsan, bütçeni biraz daha zorla ve o fiyat aralığında Türkiye'den -hatta DH'den - alabileceğin en iyi kulaklık, PK3'tür. 2.el mp3 playerlar kısmı, Kulaklık dükkanı - satıcı thetrooper00.
Yok eğer kulakiçi diye tabir edilen dışarıdan (dışarıya) ses almayan (vermeyen) bir şey istersen de V-Moda Vibe veya Sony Mdr-Ex082 senin için en iyi seçim olur. Sen bir araştır bunları. Yine devamında fikirlerini belirtirsen ben ve diğer arkadaşlar yardım etmeye çalışırız. -
Sony Mdr-Ex082 kardeş bunu arastırdım forumda satan arkadaş nasıl netten satış yapacaz güvenilir mi nasıl bılcez.. -
2. el forumunda EASTWOOD1981 isimli arkadaş satıyor bu kulaklığı. Kendisi ilgili ve güvenilir birisi. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin -
sen onu arama o seni bulur
güvenilirdir bu arada arkadas gönül rahatlıgıyla alabilirsin . -
arkadaşlar bu kulaklık hakkında bılgısı olan var mı?sizce nasıl
http://urun.gittigidiyor.com/SONY-MDR-NC22-Kulak-Ici-Kulaklik-KDV-DAHIL_W0QQidZZ23526399 -
silikon kılıf lazımsa yardımcı olabilirim...
sticker hediyeli... kargo dahil 20tl.
GG deyada başka yerde yok.
Deneme amaçlı ABD den gelmiştir... -
arkadaşlar bende 2.el de olabilir cowon kulaklığı arıyorum yardım edebilirmisiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X