Bildirim
cowon d2 kılıf
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun..keşke topic açmadan d2 nin ana topic ine baksaydın aradığın herşey orada mevcut. -
d2 nin topice baktım noreve kılıf 80 ytl geliyor webdenaldaki kılıfta güzel değil panatelin sattığı kılıfların nasıl olduğu hakkında bilgi yok o yüzden yeni topic açtım -
arkadaşlar şu noreve kılıf çok hoşuma gitti eğer forumda satılıyorsa fiyatta uygunsa alabilirim -
Ben panatelden alıcam sanırım. Sonucda orjinal kendi kılıfıdır ama nasıldır kullanıslı mı bilemiyorum. Aldıysan bi yorum yazsan da incelesek :) -
biraz hort olacak ama webdenal dan alabilir orjinal kılıf almak isteyenler bugün ben bir tane deri olanından sipariş verdim ee 4 gb beyaz ı korumak gerek -
esas bu hort olacak kılıfta son durum nedir. bende bi 8 gb d2 aldım kılıf almk istiyorum. nerden bulabilriz -
Banada d2 deri kılıf lazım. 2. el de olsa alacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Psydelic
Banada d2 deri kılıf lazım. 2. el de olsa alacağım.
Bende var. Almak istersen PM. -
Pm'ler geliyor. Arkadaşlar yanlış anlamasın. 2 tane D2'im vardı, onlar için zamanında Sanalmarketten deri kılıf almıştım. D2'lerden birisini kılfısız sattım. O yüzden kılıf açıkta kaldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X