Şimdi Ara

Cowon D2 Kullananlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ben bu ay yeni bir mp3 calar almaya karar verdim ve en uygun secimin cowon D2 8gb oldugunu dusunuyorum 52 saat muzik guzel bir unsur benim icin kullanan arkadaslara sorum olacak ses kalitesi olarak bu mp3 calari tavsiye edermisiniz? genelde Power Metal&Rock&Jazz dinliyorum birde kulaklik alicam bunun icinde Harman Kardon 730 veya Shure I2C-MP dusunuyorum bana tavsiye edeceginiz iyi bir kulaklik varmi? fakat ben Bostonda yasiyorum Shure I2C-MP icin yorum yok kullanan arkadaslarin yorumlarini beklerim herkeze simdiden tesekkur ederim

• Ses kalitesi süper bütün cihazları solluyor istisnalar var tabi bende hertür müzik dinliyorum ekolayzer ayarları cok geniş caplı o yönünü sevmiorm cünkü yapamıyorum bütçeni bilmediğimden cx400, cx500 yada um1 tavsiye ederim bostona selamlar
  • tesekkur ederim butcem kulaklikda 70$ mp3 playerda ise 150$ bostonda yasiyorum dememin sebebi fiyatlar turkiyeye oranla cok farkli ben 130$ Cowon D2 8gb White buldum birde Shure I2C-MP indirime girmis 120$ dan 40$'a inmis ben hic shure kullanmadim ama yabanci sitelerde yorumlar iyi gibi birde Noise-canceling kulaklik daha once hic kullanmadim bu sence gerekli bir unsurmu acikcasi sessiz bir ortamda yasiyorum
  • Ses ve görüntü kalitesi harika iyi bir kulaklıkla daha da iyi ses kalitesi alınabilir deniyor forumda ama ben kulaklığa para vermek istemiyorum yetiyor bana kendi kulaklıkları bu kulaklıklardan bile bana göre iyi ses çıkıyor. ekran yine ses gibi mükemmel kalitede.
  • tesekkurler birde biliyormusunuz Cowon D2 8gb Kac Gb SDHC kart destekliyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khrone

tesekkurler birde biliyormusunuz Cowon D2 8gb Kac Gb SDHC kart destekliyor??

32 gb a kadar kart desteği var
  • ne güzel fiyatlar yhaaa
  • quote:

32 gb a kadar kart desteği var

wow iste bu super haber! cok tesekkur ederim
    Iriver Clix ile Cowon d2 arasinda kalmistim ama sanirim d2 alicam

quote:

ne güzel fiyatlar yhaaa

evet buraya geldigimden beri parayi elektronige yatiriyorum
    gercekten burda indirim oldugu zaman %30 dan basliyo nerdeyse

• dönüş ne zaman sana sipariş versek
  • quote:

dönüş ne zaman sana sipariş versek

dil+universite+is=Donus yok gibi..
  • arkadaslar size birsey sormak istiyorum benim butcem simdi 220$ oldu bu fiyatada Ipod 6G 120gb var sizce hangisini alayim ses kalitesi acisindan???
  • bence ipod ile d2'yi hiç karşılaştırma, d2'mi satıp ipod aldım ve nekadar pişmanım bilemessin...
  • hadiyaa? sana birsey daha soylemek istiyorum ben orjinal kulaklikla dinlemeyecegim shurele dinleyecegim bunun faydasi olurmu cunku benim harici diskede ihtiyacim var burda 100$ vericem ona birde cowon d2 130 eh 230$ ipod 120gb 224$ yani cok farkmi var ben arkadasimin Ipod Video 5.5th kullanmistim cok guzeldi orta seviye bi kulaklik kullaniyordu? ama sen imzanda Ipod Touch Ben classic 120gb almayi dusunuyorum bide 6thde kullanilan ses cipi Wolfson ama tabi dinlemedim 6thyi 6th kullanan arkadaslar lutfen yorumlarinizi esirgemeyin
  • touch ile klasik arasında nekadar fark var bilmiyorum ama ben de orjinal kulaklıkla değil cx500 ile dinliyorum ona rağmen memnun değilim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.