Bildirim
Cowon D2 Satan Mağaza İstanbul
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkiyenin Hiç Bir Yerinde Hele Hele Mağazalarda Bulamazsın Cowonu Bence Bunun İki Yolu Var...
1 - Panatele Telefon Edip Ellerinde Olup Olmadığını Sorup GFidip Bakabilirsin Ama Bana Göre Zor Bir İhtimal...(Distribütörlüğü Bitirdiler Diye Biliyorum)
2 - Forumdan D2 Kullanıcı Birisinden Rica ederek Başka İhtimal Yok Bence Zaten.... -
doğubank'ta 2.katta bir mp3 çalar satan dükkan var merdivenleri çıkınca 2-3 metre ileride sağda onlar yurt dışından getirebiliyolar güvenilirler dükkanda genelde iriver var ama sen istersen getiriyolar cowon
bide panatel'in yönlendirdiği mono adında bir firma var onlardada bulabilirsin belki -
Getirtiyolarsa bunun ücretini de alıyolardır bunuda unutma. Varsa yurt dışından gelicek tanıdık ona getirttir. -
arkadassım ıstanbulda panatel wardı seyrantepede bu cowonun dist. yapan heralde ıptal ettı dogubanka gelınce sakın gıdıpde zamanını öldurme cunku orada 2 gunum gectı benım :d sormadıgım dukyan kjalmadı arkadasın dedıgı gibi iriver agırlıkta satıslar war ama onlarda pahalı ınt uzerınden bulursan cowonu kacırma aldım cok memnunum 10 gunde 1 sarz edıorum :d tek kötu tarafı gorunus acısından kaba gibi :D -
Dostum ben de yeni öğrendim, esarisoy nickli abimizin birçok siparişi olmuş bu siteden. Sorunsuz temin etmiş.
Gerekli bilgileri aldım; gümrükteki yaklaşık 200 dolar sınırını aşmayacaksın, bu her şey için öncelikli şart. Sitenin adı: www. b h photo video.com (boşlukları silmek sana kalmış )
Şimdilik d2 satışı yok ancak cok yakın zamanda ben de S9 getirtmeyi düşünüyorum. Ve emin ol gg'den çok daha ucuza geliyor; posta ücreti olarak 60 dolar gibi bir rakam ödemene rağmen. (karşılaştırma olarak: amazon türkiyeye kargo yapmasa da kargo hariç amerika içi fiyatına denk geliyor ) Yalnızca 3 gün içinde kapına kadar UPS teslim ediyor.
Kal sağlıcakla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 19 Kasım 2009; 21:56:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X