Evet, almak üzereyim iki aletten birini.Ses kalitesi birinci öncelik, ama MEiZU YE-M6 gibi bir ekranda olsa fena olmaz hani.
Cowon iAudio F2 - 2GB - ;
• BBE Patentine sahip tek Mp3 Player Markası • MP Enhance ve 3D Surround • 128x160 çözünürlüklü ve 260K renkli 1.3 inç TFT LCD • Ses MP3, OGG, WMA,ASF, FLAC, WAV desteği • İmaj(JPEG) ,Yazı(TXT) desteği • Video AVI desteği • FM Radyo • FM Radyodan Yüksek Kalitede Kayıt • Mikrofon, Hi-Fi Ses Kaydı • Şarkı Sözü gösterebilme • Saat fonksiyonu • Line-in bağlantısı ve line-in kayıt • Dinamik Playlist • 22 saat pil ömrü • Lityum Polimer Pil • Veri Depolama • 95 dB SNR 60 mW çıkış gücü • 38.9 gr ağırlık • ID3, Dosya ismi desteği • Mac ,Linux Desteği(Veri transferinde)
Fiyat: 230 Lira
NEXT&MEiZU YE-M6 - 2GB -
# 2 GB Dahili Hafıza # Taşınabilir mükemmel zarif dizayn # Alüminyum kaplama zarif dizaynı ve mükemmel ölçüleri ile yanınızda rahatça dolaştırabileceğiniz taşınabilir üstün yol arkadaşınız # Ergonomik dokunmatik Navigasyon # Dinamik arayüz ile büyük ve canlı TFT-LCD ekran ; 2,4 İnç 260.000 Renk QVGA 320*240 # Profesyonel saptialzer ses efektleri ,ayarlanabilir EQ modes :POP,Klasik,Rock,Caz,Canlı # WMA,WMA VBR,KAYIPSIZ WMA,OGG,WAV,FLAC,MP3 formatında ses dosyası çalabilme. # Video oynatıcı ( AVI formatına çevirerek ) # Oyunlar,Hesap Makinesi,Ajanda ve Kronometre,Saat ayarlama # Resim albümü + Slayt gösterisi : JPEG,BMP,GIF formatlarında # Müzik kütüphanesi,Listeleme ayarları,MTP ve MSC Modları # DRM 10 desteği # 36 Saate kadar Pil ömrü ( bu bilgi fabrikada yapılan testlere dayanılarak verilmiştir ) # USB 2.0 bağlantı ile çok hızlı müzik,video ve dosya aktarımı # Yüksek kapasite USB hafıza seçenekleri ile ekstra yedek depolama # FM Radyo EQ ve FM kayıt özellikleri # Yüksek kalitede Ses kayıt özelliğine sahip gömülü mikrofon # ID3 desteği ile şarkılarla senkronize şekilde lirik gösterimi # Yazı dosyalarını okuyabilme (TXT) # Çoklu Dil seçeneği # Kaldığı yerden devam etme özelliği # Enerji tasarrufu özelliği : Otomatik kendiliğinden kapanma ve uyku modu # Kilitleme fonksiyonu # İşletim sistemi güncellemeleri # 2 Yıl Garanti PAKET İÇERİĞİ # Next&Meizu Mini Player # Koruyucu taşıma torbası # Temizleme Bezi # El askılığı # Kulaklık # USB Kablo # Kurulum CD’si # Kullanım Kılavuzu TÜRKÇE # Garanti belgesi
Fiyat: 230 Lira
Söylediğim gibi, ses kalitesi en önemli özellik.Eğer M6 aynı ses kalitesine sahipse, neden daha iyi ekranlı olanı almayayım ? F2'nin miliwatt değeri yazıyor, ama M6'da yazmıyor.Aradım ama bulamadım.Dinlediğim müzik türleri ;
Dinlediğim müzik türleri : Progressive Rock,Thrash Metal,Power Metal,Death Metal,Black Metal,Heavy Metal,Gothic Rock.
Bir ay sonra da, SENNHEISER CX-300 düşünüyorum.
Teşekkürler.
ben de senin gibi rock ağırlıklı müzik dinliyorum ve f2 den çok memnunum kulaklık olarak şu an ep630 var bende ama kendisi gidici.f2 seni pişman etmez
Valla olmadı kafayı bozup D2 alıcam. Çok kararsız kaldım.Teşekkürler yinede.
quote:
Orjinalden alıntı: DeWe_07
Valla olmadı kafayı bozup D2 alıcam. Çok kararsız kaldım.Teşekkürler yinede.
Arkadaşım D2 vereceğin paraya değecekmi?çok pahalı.Cretive yeni Zen'i beklemeni tavsiye ederim.Süper bir ürün.
ya bn de bu ikisi arasında gidip geliyorum yok mu bu ikisini karşılaştırma imkanı olan bi cengaver