Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1)Desteklediği en büyük resim boyutu nedir?
    2)diğer playerler ve vb aletlerle direkt olarak dosya paylaşım özelliği varmıdır? (Bluetoth değil)
  • 1- Fotoğrafların veya resimlein büyüklüğü önemli değil. Çünkü fotoğraf ve resimleri görüntülerken en fazla 2x zoom yapılabiliyor.

2- Line-in girişi ile başka bir ses kaynağından doğrudan 128 kbps kalitesinde wma biçimli ses kaydı yapılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

1- Fotoğrafların veya resimlein büyüklüğü önemli değil. Çünkü fotoğraf ve resimleri görüntülerken en fazla 2x zoom yapılabiliyor.

2- Line-in girişi ile başka bir ses kaynağından doğrudan 128 kbps kalitesinde wma biçimli ses kaydı yapılabiliyor.

cevabın için teşekkür ederim benim 2.soruda sormak istediğim bu değildi demek istediğim herhangi dosya paylaşımı yapılabiliyormu resim world belgesi vb. gibi cevabın için şimdiden sağol.
  • F2 kullanan arkadaşlar...
    F2 yeni bir ürün olduğu için fazla bir geçmişi yok
    Şu ana kadar kullandığınız dönemde en sık yaşadığıız sorun neydi ?
    ya da sorunlarla karşılaşıyor musunuz ?
    Mesela elinize alıştıktan sonra dahi tuşları kullanmada zorluk (küçük olduğundan)
    veya yazılımsal problemler
    çizilme (ki bebek çorabı veya evdeki bayanlara ördürülecek bir kılıf da en iyi çözüm galiba)
    vs vs...
  • Arkadaşlar 3 gündür bende F2 kullanıcısıyım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sesi tek kelime ile "şahane" ilk kez dileyen birini attan düşmüse çevirebilir özellikle basları ile F2 EP630'mun canını çikarıyor
  • Yaw ses konusunda herkes attan ,eşşekten düşmüşe dönüyorsunuz diyor.
    Eh bende sony walkman vardı.7-8 yıl kahrımı çekti garip hala da çekiyor yani
    Biraderin ipod suffle ve kendi kulaklığı bile benim hoşuma gidiyorsa cowonu dinlediğimde eşşekten düşmüşe değil eşşek benim üzerime düşmüş gibi olacak sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammerusta

Yaw ses konusunda herkes attan ,eşşekten düşmüşe dönüyorsunuz diyor.
    Eh bende sony walkman vardı.7-8 yıl kahrımı çekti garip hala da çekiyor yani
    Biraderin ipod suffle ve kendi kulaklığı bile benim hoşuma gidiyorsa cowonu dinlediğimde eşşekten düşmüşe değil eşşek benim üzerime düşmüş gibi olacak sanırım

• Attan değil, eşekten düşmüşe...
  • Orjinalden alıntı: AlricDoRei

arkadaşlar f2 hakkında

1)diğer playerler ve vb aletlerle direkt olarak dosya paylaşım özelliği varmıdır? world resim vb. gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 10 Nisan 2007; 17:40:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

arkadaşlar f2 hakkında

1)diğer playerler ve vb aletlerle direkt olarak dosya paylaşım özelliği varmıdır? world resim vb. gibi

Mesela bluetooth üzerinden mi? (Crea'larda olduğu gibi...)

O tarz bir bağlantı biçimi yok. Sadece USB bağlantısı ile bilgisayarlara bağlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 10 Nisan 2007; 18:44:06 >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar f2 hakkında

O tarz bir bağlantı biçimi yok. Sadece USB bağlantısı ile bilgisayarlara bağlanabiliyor.

bluetooth ile deyil. söylediğim bir kablo var iki player birbirine bu kablo ile bağlanıyor ve transfer gerçekleşiyordu. hatta samsung'un bir ara çok satan 20gblık playerinde vardı bu özellik demekki cowonda bu yok ilgilendiğin için teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar f2 hakkında

bluetooth ile deyil. söylediğim bir kablo var iki player birbirine bu kablo ile bağlanıyor ve transfer gerçekleşiyordu. hatta samsung'un bir ara çok satan 20gblık playerinde vardı bu özellik demekki cowonda bu yok ilgilendiğin için teşekkür ederim

Daha öncede söylediğim gibi sadece line-iin kablosu ile cihazlar arası bağlantı kurulabiliyor. O da doğrudan kayıt için.

• Arkadaşlar, inceleme yazımda birkaç tane ufak değişiklik ve ekleme yaptım. Yakında da bana sıkça sorulan sorulardan birisi olan, radyo kalitesi ve ses kayıt kalitesi ile ilgili sorulara cevap niteliğinde, örenk ses dosyası koyacağım.
  • Benim de bir sorum var.
    İlk defa kullanmaya başlıyorum şu an f2'mi çok sevimli
    Yalnız şarjı bitmek üzere..Ben de usb bağlantısıyla pc.ye bağladım.
    Önce usb connected yazdı.
    Biraz uğraşıdan sonra donanımı güvenli kaldır işaretini tıklayınca charcing demeye başladı.
    Şu an şarj oluyor de mi arkadaşlar.
    Yaklaşık 3 saat diyor şarj iin.
    Şarj olup olmadığını nasıl anlayacağım.
    Yani yeterli mi değl mi şarjı nasıl öğreneceğim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammerusta

Benim de bir sorum var.
    İlk defa kullanmaya başlıyorum şu an f2'mi çok sevimli
    Yalnız şarjı bitmek üzere..Ben de usb bağlantısıyla pc.ye bağladım.
    Önce usb connected yazdı.
    Biraz uğraşıdan sonra donanımı güvenli kaldır işaretini tıklayınca charcing demeye başladı.
    Şu an şarj oluyor de mi arkadaşlar.
    Yaklaşık 3 saat diyor şarj iin.
    Şarj olup olmadığını nasıl anlayacağım.
    Yani yeterli mi değl mi şarjı nasıl öğreneceğim ?

Ekranda 'Battery Full' yazısımı görünce dolduğunu anlarsın.

Ayrıca hızlı şarj olması için, şarf sırasında power butonunu yukarı doğru çekip bırakın. Böylece ekran kapanır ve cihaz biraz daha kısa bir sürede şarj olur.

• çok uğraşmışsın galiba incelemen güzel işe yarar olmuş eline sağlık

black metal
  • quote:

Orjinalden alıntı: q0p

çok uğraşmışsın galiba incelemen güzel işe yarar olmuş eline sağlık

black metal

Sağol, teşekkür ederim.

• Ben de bir kaç gün önce panatel showroom'dan 2gb lik aldım ,gg den alıcaktım ama garanti bakımından riske girmek istemedim hem de çok büyük bi fiyat farkı yoktu,öncelikle cihaz beklediğimden de küçük çıktı birazcık daha büyük olabilirdi ,ses kalitesi kendi kulaklığıylada gayet mükemmel ,ep-630 la çok daha mükemmel tabiki,kulaklığını daha kalitesiz bekliyordum yorumlardan ama o kadar değil ve en çok merak ettiğim radyo meselesiydi kendimi şartlandırmıştım kötü olacağına ama beni şaşırttı bana göre radyosu kesinlikle kalitesiz değil ses kalitesi olarak da çekiş olarak da tatminkar.Ses kaydı kullandığım mp3 çalarlar içinde en iyisi kesinlikle.Beni tek rahatsız eden nokta cihazın küçük olmasından dolayı tuşlara alışmanın zaman alacak olması şu an için.Sonuç olarak iyiki almışım diyebiliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Ben de bir kaç gün önce panatel showroom'dan 2gb lik aldım ,gg den alıcaktım ama garanti bakımından riske girmek istemedim hem de çok büyük bi fiyat farkı yoktu,öncelikle cihaz beklediğimden de küçük çıktı birazcık daha büyük olabilirdi ,ses kalitesi kendi kulaklığıylada gayet mükemmel ,ep-630 la çok daha mükemmel tabiki,kulaklığını daha kalitesiz bekliyordum yorumlardan ama o kadar değil ve en çok merak ettiğim radyo meselesiydi kendimi şartlandırmıştım kötü olacağına ama beni şaşırttı bana göre radyosu kesinlikle kalitesiz değil ses kalitesi olarak da çekiş olarak da tatminkar.Ses kaydı kullandığım mp3 çalarlar içinde en iyisi kesinlikle.Beni tek rahatsız eden nokta cihazın küçük olmasından dolayı tuşlara alışmanın zaman alacak olması şu an için.Sonuç olarak iyiki almışım diyebiliyorum

Hayırlı olsun @*GökCell*. Aramıza hoşgeldin.

Radyosuna kötü denme sebebinin; kullananların müzik çalmadaki mükemmeliğine alışıp, radyoya geçince ses kalitesinin düşmesini görmelerinden kaynaklanıyor olabilir (benim gibi).

• Tamam arkadaşlar , şarj ile ilgili sıkıntım kalmadı.Yalnız dün şarj olma süresi yaklaşık 2 saatti.Umarım bataryasında problem yoktur.(kitapçıkta 3 saat civarı yazıyor)
    Şarj ettikten sonra min. 160 bitrate ile indirdiğim 55 parçayı mp3 gain ile elden geçirdim.
    Daha sonra f2'ye yükleme yaptım.
    Şimdi izlenimlerimi aktarayım sizlere arkadaşlar.
    +'ları :
    1- Söylendiği gibi ses kalitesi bu tarz cihazlar için en üst düzeyde.OUTSTANDING
    2- Cihaz çok fonksiyonel.Kişiselleştirme had safhada.
    3- Ekran küçük olmasına karşı çok net ve canlı.
    4- Radyosu konusunda endişelerim vardı ki radyo benim için çok önemliydi.Çekmiyor , yetersiz kalıyor vb. eleştiriler okumuştum ama bir radyodan ne bekleniyorsa o görevi yerine getiriyor.Çekim gayet başarılı bence.Artı 24 kanal hafızası da radyosunun elini kuvvetlendiriyor.
    5- Beklentiler kişiye göre değişebilir ama bir çok fonksiyonu olması(radyo , picture ve text viewer , recording ect.)
    -'leri :
    1- Tuş takımı , ufak elleri olmayanlar için sıkıntı yaratacak kadar küçük.Kumanda ediliyor ama joystick'in verdiği kullanım rahatlığı yok.Tabii benim için sıkıntı yok , ben kumandasında zorlanmıyorum.
    2- Kulaklık bence çok adi.Sesler boğuk , kulaklık kulağı yoruyor.Bu kadar kaliteli cihazlar üreten firmalar bu kulaklıklarla bence kendi bacaklarına kurşun sıkıyorlar.
    3- Yeni kullanıcılar veya mp3 çaları bas dinle mantığıyla kullananlar için fazla karışık.Bunu istemeyen bir çok kullanıcı vardır eminim.
    Sonuç olarak bir mp3 çalarda en önemli amaç müzik dinlemek ise cowon f2 bunu zevk haline getiriyor.
    Beklentileri fazlasıyla karşılıyor.Ama dediğim gibi parmakları kalın veya eli büyük olanlar F2 yerine U3 modelini tercih edebilirler.
    Buradan Cowon marka mp3 player tercihimde yol gösteren arkadaşlara da teşekkür ederim...
    Cowon düşünen arkadaşlara da , ben de yol gösterebilirim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.