Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tech_turk peki f2 de şarkıları sadece id3tag' e göre mi görüp sıralayabiliyoruz yoksa klasör isimlerini de görebiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adenizi

ses kalitesi hoşuma gitmedi arkadaşlar bence bunu bu fiyatlara alana kadar

Sandisk Sansa e250R Rhapsody 2GB MP3 Player alın daha iyidir derim. Veri aktarımına hayran kalırsınız. Bi'arkadaşta var benem ipod tan daha hızlı bir veri aktarımına sahip..

# Cowon iAudio F2 İncelemesi #

COWON= 95 dB SNR 60 mW ses çıkış gücü
    SANDISK= 95 dB SNR 60 mW ses çıkış gücü

sandiskin fiyatıda özellikleride görünümüde cowondan daha iyi size tavsiyem farklı markalar arayışındaysanız eger sandiski alın derim.

sansa e200

Özellikler
    Şık ve ince dizaynıyla ve geniş 1.8 TFT renkli ekranıyla kolayca görüntüleme
    Güçlü Sıvımetal® kasası darbelere ve çizilmelere karşı mükemmel dayanıklılık ve uzun ömürlülük sağlar
    Arkadan aydınlatmalı tuşlarıyla cihaz arayüzünde hızlı gezinme
    Şarj edilebilir lityum lion batarya ile 20 saate kadar pil ömrü. (Pil ömründe standart çalma modu ve 128 Kbps ile MP3 dinlemek baz alınmıştır.)
    Dahili MicroSD� slotuyla yükseltilebilir hafıza özelliği
    SanDisk TrustedFlash ve Gruvi hafıza kartları desteği
    Ses Kaydedici (4 Metre)
    2 yıl garanti
    Minimum sistem Gereksinimleri
    Windows XP
    Intel Pentium PC veya daha yükseği
    CD-ROM sürücü
    Windows Media Player 10 veya üzeri
    Yüksek hızda veri transferi için USB 2.0 port gerektirir.
    Paket İçeriği
    Sansa e200 Series Player
    Kol bantlı taşıma kılıfı
    Stereo kulaklık
    Lityum lion şarj edilebilir batarya
    USB 2.0 Bağlantı kablosu
    Hızlı başlangıç rehberi
    Kullanım kılavuzu içeren CD

"SANDISK= 95 dB SNR 60 mW ses çıkış gücü"

bununla ilgili gecerli bir kaynak gosterebilir misin?

• bende ona takıldım.. nereye baktıysam o çıkışları bulamadım.. o alet kanımca o çıkışlara sahip değil.. hiç bir yerde teknik verilerinde yazmıyor çünkü çıkışları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anild

tech_turk peki f2 de şarkıları sadece id3tag' e göre mi görüp sıralayabiliyoruz yoksa klasör isimlerini de görebiliyor muyuz?

Dizin şeklinde ve taglere göre listeleme seçeneği var.

Ayarlar menüsünden 'file browser' seçeneğini; 'file' yapınca klasör klasör, 'music' yapınca da taglere göre sıralıyor.
  • ses çıkışının düşük olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem.Q

quote:

Sandisk Sansa e250R Rhapsody 2GB MP3 Player alın daha iyidir derim. Veri aktarımına hayran kalırsınız. Bi'arkadaşta var benem ipod tan daha hızlı bir veri aktarımına sahip..

sandiskin fiyatıda özellikleride görünümüde cowondan daha iyi size tavsiyem farklı markalar arayışındaysanız eger sandiski alın derim.

sansa e200

Özellikler
    Güçlü Sıvımetal® kasası darbelere ve çizilmelere karşı mükemmel dayanıklılık ve uzun ömürlülük sağlar
    Şarj edilebilir lityum lion batarya ile 20 saate kadar pil ömrü. (Pil ömründe standart çalma modu ve 128 Kbps ile MP3 dinlemek baz alınmıştır.)
    Ses Kaydedici (4 Metre)
    2 yıl garanti
    Windows XP
    CD-ROM sürücü
    Paket İçeriği
    Sansa e200 Series Player
    Kol bantlı taşıma kılıfı
    Stereo kulaklık
    USB 2.0 Bağlantı kablosu
    Hızlı başlangıç rehberi

kutusunun üstünde yazıor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kerem.Q

quote:

sansa e200

Özellikler
    Ses Kaydedici (4 Metre)
    2 yıl garanti
    Windows XP
    CD-ROM sürücü
    Paket İçeriği
    Sansa e200 Series Player
    Kol bantlı taşıma kılıfı
    Stereo kulaklık
    USB 2.0 Bağlantı kablosu
    Hızlı başlangıç rehberi

kutusunun üstünde yazıor

mumkunse o kutunun bir tane yakindan birtane de genis acili fotografini cekip burada yayinlayabilir misin?
    forumda en cok merak edilen konulardan biri sansa'nin ses cikisi cunku.
    bircok kisi satin aldi e200 serisi ama kendi forum basligi altinda satin alanlar bile merak ediyor ses cikisinin ne kadar oldugunu

• 60 mW çıkış gücü varsa elbette kutu üzerine yazar bunu öne çıkarırım, (benim F2den biliyorum) tamam bunda sorun yok da ben olsam ürünü zaten satın almış olan birinin göreceği kutudan önce potansiyel müşterilerin görebileceği şekilde internet sitesine cihazın bu özelliğini belirtirim..
    Sandisk'in official sitesinde ürünün sayfasında bu özelliği göremedim, ya ben kaçırdım, ya da adamlar unuttu(!) ya da senin cihazı bi cowon kutusuna koymuş da olabilirler

http://www.sandisk.com/Products/Item(2210)-SDMX4-2048-Sansa_e250R_Rhapsody_2GB_MP3_Player.aspx

• Merhabalar yeni üye oldum ben de,
    Cowon iaudio F2 4gb aldım geçen hafta ve çok memnunum.Mp3 player araştırması yaparken,herkes tarafından bilinen bir model mesela ipod ya da creative olsun istemedim zaten bir ipod gıcıklığı var ben de,neden bilmiyorum.Youtube da sansa hakkında tanıtım videolarınıda başka platformlarda sansa hakkındaki yazışmaları da okudum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama sansa Türkiyeye giriş sırasında ses seviyesinde bazı sınırlamalar yapılıyormuş,trt bandrolu yapıştırılırken sanırım.sesin çok doyurucu olmadığını forum köşelerinden okudum.sansa nın Cowon f2 ses kalitesini verebileceğini sanmıyorum.

Bir de şu var,mesela 5,0 megapiksel web cam yazıyor pekçok web kamerasında ama alakası yok,5 megapiksellik bir dijital fotoğraf makinesinin sonucuyla 5 megapiksellik uyduruk web cam ın sonuçları birbirini turmuyor.

İriver ın da çok methedenini duydum bence Cowon da çok iyi,kafa kafaya giderler diye düşünüyorum.

Cowon F2 + Sennheiser cx-300 kulaklık

• Arkadaşlar Cowon un tüm modellerindeki ekolayzır sistemleri ufak farklılıklar dışında aynı gibi.
    Cowon un resmi sitesine girdiğiniz zaman dünyanın dört bir yanındaki cowon kullanıcılarının kendi ekolayzır ayarlarına ulaşabilir ve kendi cowonunuzda deneyebilirsiniz.kendi ekolayzır ayarınızı da yayınlayabilirsiniz sitede

http://www.cowonglobal.com/ adresinden forum köşesine girip İAUDİO EQ Baslığına tıklayın

• @Yamanson

COWON'un hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ons

60 mW çıkış gücü varsa elbette kutu üzerine yazar bunu öne çıkarırım, (benim F2den biliyorum) tamam bunda sorun yok da ben olsam ürünü zaten satın almış olan birinin göreceği kutudan önce potansiyel müşterilerin görebileceği şekilde internet sitesine cihazın bu özelliğini belirtirim..
    Sandisk'in official sitesinde ürünün sayfasında bu özelliği göremedim, ya ben kaçırdım, ya da adamlar unuttu(!) ya da senin cihazı bi cowon kutusuna koymuş da olabilirler

http://www.sandisk.com/Products/Item(2210)-SDMX4-2048-Sansa_e250R_Rhapsody_2GB_MP3_Player.aspx

arkadaşım bende zaten ipod nano var kendi malımı reklam etmiyorum ama size dediğim gibi sansa iyidir... denedim biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Yamanson

Merhabalar yeni üye oldum ben de,
    Cowon iaudio F2 4gb aldım geçen hafta ve çok memnunum**** player araştırması yaparken,herkes tarafından bilinen bir model mesela ipod ya da creative olsun istemedim zaten bir ipod gıcıklığı var ben de,neden bilmiyorum.Youtube da sansa hakkında tanıtım videolarınıda başka platformlarda sansa hakkındaki yazışmaları da okudum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama sansa Türkiyeye giriş sırasında ses seviyesinde bazı sınırlamalar yapılıyormuş,trt bandrolu yapıştırılırken sanırım.sesin çok doyurucu olmadığını forum köşelerinden okudum.sansa nın Cowon f2 ses kalitesini verebileceğini sanmıyorum.

Bir de şu var,mesela 5,0 megapiksel web cam yazıyor pekçok web kamerasında ama alakası yok,5 megapiksellik bir dijital fotoğraf makinesinin sonucuyla 5 megapiksellik uyduruk web cam ın sonuçları birbirini turmuyor.

İriver ın da çok methedenini duydum bence Cowon da çok iyi,kafa kafaya giderler diye düşünüyorum.

Cowon F2 + Sennheiser cx-300 kulaklık

arkadaşım bende senin gibi bir ipod gıcığı biriydim... fakat gel görki piyasada ipod gibi bir alet yok creative bile yanından gecemez. ipod un verdiği kalitedeki kulaklığı hiç bir fgirma kullanıcısına vermiyor, ve ipod un ses çıkışı kadar güçlü bir player da yok... ne dersen de IPOD

• @adenizi
    rezil bi espri ama yapacağım ne yapayım yeri geldi; sana katılıyorum evet gülmekten katılıyorum
    Yaa söylediklerine yorum yapmayacağım, hangi birine yapayım zaten bunları gelip neden bizim F2 sayfasına yazıyorsun anlamadım.. Yalnız bu "Ben böyle diyorum o kadar, var mı itirazın?" tarzı bence burada pek sökmez..
    Ama şu sansa'nın kutuyu merak eden bir sürü insan var bir fotoğrafını yollasan da merakımızı gidersek? Attın ortaya birşey hadi bakalım sonu hayır olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ons -- 28 Nisan 2007; 21:55:45 >
  • adenizi zannedersem hayatında sadece ipoddan müzik dinledin.. yada senin kulağında bi sorun var.. arkadaşımın ipodunda sennheiser ie4de bi kaç saat müzik dinledim hmm iyi dedim.. sonrada başka bir arkadaşımda u3de ie4de dinlediğimde ipodun ne kadar rezil bir ses rengine sahip olduğunu keşfettim.. demek istediğimi anlamıycaksın mutlaka.. anlamınıda beklemiyorum :)
  • quote:

arkadaşım bende senin gibi bir ipod gıcığı biriydim... fakat gel görki piyasada ipod gibi bir alet yok creative bile yanından gecemez. ipod un verdiği kalitedeki kulaklığı hiç bir firma kullanıcısına vermiyor, ve ipod un ses çıkışı kadar güçlü bir player da yok... ne dersen de IPOD

iPod neymiş de, haberimiz yokmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmtG

adenizi zannedersem hayatında sadece ipoddan müzik dinledin.. yada senin kulağında bi sorun var.. arkadaşımın ipodunda sennheiser ie4de bi kaç saat müzik dinledim hmm iyi dedim.. sonrada başka bir arkadaşımda u3de ie4de dinlediğimde ipodun ne kadar rezil bir ses rengine sahip olduğunu keşfettim.. demek istediğimi anlamıycaksın mutlaka.. anlamınıda beklemiyorum :)

sende mavi ekran sorunu mu var???

bi'baytara görün istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

arkadaşım bende senin gibi bir ipod gıcığı biriydim... fakat gel görki piyasada ipod gibi bir alet yok creative bile yanından gecemez. ipod un verdiği kalitedeki kulaklığı hiç bir firma kullanıcısına vermiyor, ve ipod un ses çıkışı kadar güçlü bir player da yok... ne dersen de IPOD

haberin olsa gidip o cowonu almazdın zaten

kim kandırdı sizi çekinme söyle...

• Selam,
    Zor bir karar sürecü sonunda Cowon F2 ' yi aldım. İlk izlenimim görsel olarak gayet başarılı bir ürün olduğı yönünde, ayrıca cowon' a has bir şey mi bilmiyorum ama parçaları ileri geri sarma olayları çok hoşuma gitti; istediğiniz süre aralığında sessiz bir şekilde ileri geri sarabiliyorsunuz. Yalnız ses olayını tam çözemedim, güçlü bir sese sahip, basları da dizginlemekte zorlandım. CX 300 ile dinliyorum, baslar bazen tizleri oldurebiliyor, ozellikle bazen elektro gitar seslerinde notaları her zaman ayıramayabiliyor. Bayağı uğraştım bunun için sankii halloldu gibi ama henuz tam oturtamadım bu eq işini. Creative zvm belki bu konuda daha stabil diyebilirim. Ama yine de gerçekten başarılı bir urun, almaya değer. Creative'in bu fiyattaki urunlerinden (zen neeon 2 yi denemiştim) daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

haberin olsa gidip o cowonu almazdın zaten

kim kandırdı sizi çekinme söyle...

Arkadaş delirdi galiba kendi haline bırakın Konuşuyorsun, sallıyorsun da şu kutuyu hala göremedik be

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.