Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Ben de bir kaç gün önce panatel showroom'dan 2gb lik aldım ,gg den alıcaktım ama garanti bakımından riske girmek istemedim hem de çok büyük bi fiyat farkı yoktu,öncelikle cihaz beklediğimden de küçük çıktı birazcık daha büyük olabilirdi ,ses kalitesi kendi kulaklığıylada gayet mükemmel ,ep-630 la çok daha mükemmel tabiki,kulaklığını daha kalitesiz bekliyordum yorumlardan ama o kadar değil ve en çok merak ettiğim radyo meselesiydi kendimi şartlandırmıştım kötü olacağına ama beni şaşırttı bana göre radyosu kesinlikle kalitesiz değil ses kalitesi olarak da çekiş olarak da tatminkar.Ses kaydı kullandığım mp3 çalarlar içinde en iyisi kesinlikle.Beni tek rahatsız eden nokta cihazın küçük olmasından dolayı tuşlara alışmanın zaman alacak olması şu an için.Sonuç olarak iyiki almışım diyebiliyorum

Hayırlı olsun @*GökCell*. Aramıza hoşgeldin.

Radyosuna kötü denme sebebinin; kullananların müzik çalmadaki mükemmeliğine alışıp, radyoya geçince ses kalitesinin düşmesini görmelerinden kaynaklanıyor olabilir (benim gibi).
    Sağol Onu ben de düşünmüştüm

• arkadaşlar forumu tam incelemedim ama kaç GB veri sığıyor bu alete ?(F2ye)
    bir de bataryası çıkabiliyor mu?Yani cep telefonu bataryası buna uyarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: flower

arkadaşlar forumu tam incelemedim ama kaç GB veri sığıyor bu alete ?(F2ye)
    bir de bataryası çıkabiliyor mu?Yani cep telefonu bataryası buna uyarmı?

iAUDIO F2'un 1GB, 2GB ve 4GB'lık modelleri bulunmaktadır.
    Bataryası dahilidir ve yeterli donanımınız yoksa çıkartamazsınız. (Zaten cihaz, cep telefonunun bataryasından daha ufak )
  • Güzel
  • SELAM

Bir Cowon hayranlığıdır gidiyor bakalım herşeyi iyi güzel yazmışsın arkadaşım ama meizu hakkında ileri geri laf söylemeyi bilyorsun 1.3 inc ekranla video izleseen ne oluuuur izlemesen ne olur fotoğraf izlesen ne olur izlemesen ne olur utanma çekinme söyle kimbilr birde kaç para sayıp almışsındır bu cihazı ses özellikleri aynen SRS labaratuvarı tarafından onaylanmış bir ürün adamlr silikon kılıfını bile aksesuar olarak üretmişler ve benim sitesen güncelleme desteği hepsi var biraz yeniliklere açık olun bırakın beyler bu marka bağımlılığını Türkiyede bilinmeyebilir meizu ama amerika avrupa heryerde satılan bir ürün.

adamlar d2 için bile bir silikon kılıf üretim verememişken hala bu markanın peşinden gitmek ve onca para saymak ne kadar mantıklı bilemem artık

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: epsis

inceleme için teşekkürler emek harcamışsın epey.

fiyat ve nereden aldığınıda eklersen kararsız kullanıcılar biraz daha bilgi sahibi olurlar diye düşünüyorum.

selamlar...

Ankara D&R'dan aldım /Bayındır Sokak). Fiyatını söylemesem daha iyi olur, çünkü alacak arkadaşları biraz ürkütmek istemem.

• Ayrıca Cowon sayfasında f2 için yaşanan sorun mesajları gırla arkadaşlar buna ne dersiniz
  • @turkuaz29ist
    Arkadaşım,evet şikayet eden benim ama bu ürünün kötü veya kalitesizmiş izlenimi doğurmasın sende.
    Biçok aletle kıyaslanmıyacak kadar kaliteli.Verdiği parayı da hakediyor.
    Ben adi bir kulaklıkla dinlediğim için şikayette bulundum.
    Üstelik bulunduğum şikayet arıza değil.Yani somut değil soyut bir kavram üzerine şikayette bulundum.
    Ben beğenmem , bir başkası çok beğenir.Zevk meselesi.
    Aksesuarlerının zengin olması da
    1. Türkiyedeki yetkili satıcısından kaynaklanıyor olabilir.
    2. Şirketin pazarlama stratejisi olabilir.
    Bazı firmalar kar marjlarını düşürerek yeni girdikleri bir pazarda yer almaya çalışırlar.Belki de Meizu böyle bir strateji belirlemiştir.
    Neyse burada birbirimize laf atmak en son yapmak istediğim şeydir.
    Cowon kaliteli bir marka ve belki Meizu'da öyledir.
    En iyisi herkes kendi mp3 playerının kullansın.
    Yarış yapmanın bir manası yok.

• ben gerçekten pişman oldum diyebilirim.

U3 ve F2 aldım 1 ay oldu.U3 de hiç bir sorun yok ancak F2 resmen kabusum oldu sadece 1 hafta düzgün çalıştı.Alalı 1 ay oldu tam 3 aydır sorunu çözmeye çalışıyorum cowonamerica ya cowonglobal e attığım mail in hesabı yok.Bana 2 tane cevap geldi format at sonra yine kur öyle dene diye ancak sorun çözülmedi.

Problem: Şarzım bitti usb(no hub) ile bağladım.donanımı kaldırdım ekranda FULL BATTERY çıktı.Çıkardım usb den, bu seferde ekranda LOW BATTERY çıktı.Şarz etmiyor türkçesi.Ayarlar da Charge modu ON konumunda.
    Makine bağlı değilken açılmıyor.açmaya çalışınca hemen low battery deyip kapanıyo.usb ye takıyorum donanımı kaldırıyorum full battery çıkıo bağlıyken menü tuşuna basıyorum aleti kullanabiliyorum müzik video vs. dinleyebiliorum.giriyorum settings e charge modunu off yapıyorum başlıyor şarz olmaya ama saatlerce devam ediyo ekranda şarz oluyo diye.çıkarıosun yine low battery dio kapanıo.bağlayıp şarz modunu on yapıosun full battery dio yine.

AÇıkçası sıyırmak üzereyim ve bir süre daha çare bulamazsam tiner dökücem ateşe vericem bu aleti.

BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAYAN VARSA DAHA ÖNCE HANGİ MODEL OLURSA OLSUN BANA YARDIMCI OLMALARINI ÇOK İSTİYORUM.

• ilginç yaa.. bende tam f2 4gblik modelini webdenaldan alıcaktım.. vaz geçip acaba u3mü alsam ki.. togay aynı problemleri yada farklı problemleri u3de yaşadın mı hiç..?
  • hayır u3 üm canavar gibi hiçbir sorunu yok şarz süresi bile her seferinde aynı 2 saat 4 dakika nazar değmesin.
    ama f2 mi lanet olsun o makineye şimdi bu cevabı yazarken önümde usb ye takılı duruyor ekranda battery full yazıo çıkarıorum low battery lanet olsun yakacam bu makineyi az kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

SELAM

Bir Cowon hayranlığıdır gidiyor bakalım herşeyi iyi güzel yazmışsın arkadaşım ama meizu hakkında ileri geri laf söylemeyi bilyorsun 1.3 inc ekranla video izleseen ne oluuuur izlemesen ne olur fotoğraf izlesen ne olur izlemesen ne olur utanma çekinme söyle kimbilir birde kaç para sayıp almışsındır bu cihazı ses özellikleri aynen SRS labaratuvarı tarafından onaylanmış bir ürün adamlr silikon kılıfını bile aksesuar olarak üretmişler ve benim sitesen güncelleme desteği hepsi var biraz yeniliklere açık olun bırakın beyler bu marka bağımlılığını Türkiyede bilinmeyebilir meizu ama amerika avrupa heryerde satılan bir ürün.

adamlar d2 için bile bir silikon kılıf üretim verememişken hala bu markanın peşinden gitmek ve onca para saymak ne kadar mantıklı bilemem artık

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: epsis

inceleme için teşekkürler emek harcamışsın epey.

fiyat ve nereden aldığınıda eklersen kararsız kullanıcılar biraz daha bilgi sahibi olurlar diye düşünüyorum.

selamlar...

Ankara D&R'dan aldım /Bayındır Sokak). Fiyatını söylemesem daha iyi olur, çünkü alacak arkadaşları biraz ürkütmek istemem.

Cowon mu marka bağımlılığı yani
    Yoldan geçen yüz adama sor bakalım kaç tanesi biliyor bu markayı? Ipod mu sony mi bu marka bağımlılığı olsun? Cowon alanların hepsi bu cihazları ses kalitesi ve diğer üstün özellikleri yüzünden alıyor. Bir kişi var mı ses kalitesinden şikayet eden? Başka marka var mı u3 ünki kadarki ekranda video oynatabilen, önemli olan onu yapabilmek 4 inc ekranda babamda oynatır videoyu
    Sen Meizu'yu sözüm ona savunmak için Cowona laf söylüyorsun. Dinledin mi bir kere bakalım, yanında verilen aksesuarlarla değil özelliklerini eleştirerek geleceksin elle tutulur birşey söyleyeceksin. Çamur at izi kalsın mantığıyla nereye kadar? Münferit bir iki olayla bu kadar Cowon sahibinin memnuniyetini hiçe sayabilecek misin?
    Ben meizu hiç dinlemedim yorum yapamam ancak sanmıyorum ki cowona rakip olsun.. Lütfen böyle desteksiz sallamayalım..

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ons -- 19 Nisan 2007; 18:51:26 >

• @turkuaz29ist

Eğer bir DAP ya da PMP alırken yalnızca aksesuarlarına bakıp alacaksan, iPod'dan şaşmamanı öneririm.
    iPod aksesuar konusunda dünya birincisidir ama ses kalitesi yönünden ne yazık ki bu başarıyı gösterememektedir.

Ama ses kalitesine ve ses efektlerine bakacaksan COWON ve iRiver'ın eline kimse su dökemez. ons arkadaşımın da söylediği gibi çamur atarak bir yere varamazsın. Meizu'nun daha iyi bir cihaz olduğunu ispatlamak istiyorsan, kullandığı yongayı, ses efektlerini ve teknolojilerini buraya yazarsın, kapıştırırız. Ya da COWON sahibi birisiyle buluşup cihazların ses kalitelerini karşılatştırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 19 Nisan 2007; 20:20:19 >
  • @turkuaz29ist

marka bağımlılığı ne demek ya?
    ayrıca da tech_turk e katılıyorum sen ipod al en iyisi cowondan uzak dur ipoada benzemesin cowon.
  • slm arkadaşlar bir sorum olucaktı f2 kullanıcılarına..

f2 4gblik modeli webdenaldan alıcam.. f2 kullanıcılarının bu cihazla ilgili sorun yaşadıklarını okudum forumda kimi konularda.. onun içinde u3 e döndüm birazcık.. uzun süre kullananlar için soruyorum tavsiye edermisiniz bu cihazı ..? sorun çıkartıyormu yani onu bilmek istiyorum.. ilginiz için teşekkür ederim..
  • birkaç aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye diyorum
    vereceğiniz parayı kesinlikle hak ediyor
    ayrıca f2nin tipi ve menüleri u3ten daha iyi bana göre
  • Elektronik şans işidir. Birkaç sorun görüp F2 almaktan vaz geçmeyin bence.
    Ben yaklaşık dört aydır F2 kullanıyorum ve bugğne kadar bir sorun yaşamadım.
  • Selam arkadaşlar,
    tech_türk'ün incelemsinden sonra f2 almaya kesin kararlıydım. Yurt disindan ZVM getirecektim ama cowon'un ses konusunda bu kadar övüldüğünü görünce f2'de karar kılmıştım; ama yeni bir DAP tekrar kafamı kariştirmayı başardı, Trekstor Vibez. Çoğu kişi Rio Karma'nın hortladığını söylüyor, bir çok yönden öyle ama ses konusunda hala kararsızım. tech_türk sen başka bir konuda 1gb'lık mp3 çalarlarda trekstoru önermişsin bir arkadaşa, daha önce bu markayı dinleme fırsatı buldun mu ya da bulan var mı? Vibez için trekstor'lar içinde ses kalitesi en güzel olan mp3 çalar diyorlar, ama 7,5mW (32ohm'da) lık ses gücübiraz düşük geldi bana.16 ohm' da nasıl bir güç çıkarır bilemiyorum. 2 hafta önce CX300 aldım, o da 16 ohm'luk bir kulaklık. Hangi mp3 çalardan daha iyi bir verim alabilirim bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anild -- 21 Nisan 2007; 23:48:59 >

• @anild
    TrekStor'u başka bir başlıkta tavsiye etmiş olabilirim ama alacak arkadaşın bütçesi kısıtlı olduğu için önermişimdir. Çünkü TrekStor COWON'dan daha ucuz.
  • ses kalitesi hoşuma gitmedi arkadaşlar bence bunu bu fiyatlara alana kadar

Sandisk Sansa e250R Rhapsody 2GB MP3 Player alın daha iyidir derim. Veri aktarımına hayran kalırsınız. Bi'arkadaşta var benem ipod tan daha hızlı bir veri aktarımına sahip..

COWON= 95 dB SNR 60 mW ses çıkış gücü
    SANDISK= 95 dB SNR 60 mW ses çıkış gücü

sandiskin fiyatıda özellikleride görünümüde cowondan daha iyi size tavsiyem farklı markalar arayışındaysanız eger sandiski alın derim.

sansa e200

Özellikler
    Şık ve ince dizaynıyla ve geniş 1.8 TFT renkli ekranıyla kolayca görüntüleme
    Güçlü Sıvımetal® kasası darbelere ve çizilmelere karşı mükemmel dayanıklılık ve uzun ömürlülük sağlar
    Arkadan aydınlatmalı tuşlarıyla cihaz arayüzünde hızlı gezinme
    Şarj edilebilir lityum lion batarya ile 20 saate kadar pil ömrü. (Pil ömründe standart çalma modu ve 128 Kbps ile MP3 dinlemek baz alınmıştır.)
    Dahili MicroSD™ slotuyla yükseltilebilir hafıza özelliği
    SanDisk TrustedFlash ve Gruvi hafıza kartları desteği
    Ses Kaydedici (4 Metre)
    2 yıl garanti
    Minimum sistem Gereksinimleri
    Windows XP
    Intel Pentium PC veya daha yükseği
    CD-ROM sürücü
    Windows Media Player 10 veya üzeri
    Yüksek hızda veri transferi için USB 2.0 port gerektirir.
    Paket İçeriği
    Sansa e200 Series Player
    Kol bantlı taşıma kılıfı
    Stereo kulaklık
    Lityum lion şarj edilebilir batarya
    USB 2.0 Bağlantı kablosu
    Hızlı başlangıç rehberi
    Kullanım kılavuzu içeren CD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenizi -- 22 Nisan 2007; 21:31:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: adenizi

ses kalitesi hoşuma gitmedi arkadaşlar bence bunu bu fiyatlara alana kadar

Ses kalitesinden hoşlanmamanızın sebebi nedir acaba? Kullanılan kulaklık mı, yoksa ses efektlerinin sesi bozması mı(ses efektlerini fazla açınca ses bozuluyor) ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.