Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cowon F2 ciler,dün Cowonun sitesinden yeni çıkan v1.12 firmware güncellemesi yaptım ve bugun tekrar cowonun sitesine girdiğimde v1.13 firmware ın çıktığını gördüm birazdan onu indireceğim,çok hızlı bir desteği var güncellemeler konusunda cowon'un

http://www.cowonglobal.com/

download bölümüne tıkladığınızda F2 için yeni çıkan güncellemeyi görebilirsiniz ve indirebilirsiniz.
  • valla bende çok düşündüm ne alayım diye:D ilk sayfadaki arkadaşın güzel incelemesinden sonra ve yorumlardan sonra f2 almaya karar verdim ve sonunda elimde:D ne mutlu bana.Bişi sormak istiyorum.İngilizcem pek yok. f2 mi pc ye taktım şarz olması için sadece usb connected yazıyor.bu şarz oluyor anlamına gelmiyor sanırsam.Ne yapmam gerekiyor acaba
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan
    "USB connected", Alet şarj oluyor ve data alışverişi yapacak durumda demek, eğer donanımı kaldır deyip aleti USB'den çıkarmazsan cihaz kapanıp daha hızlı şarj olacaktır. Bu vaziyetteyken ekranda "charging" yazısı belirecek. Açma kapama düğmesini çekip bırakırsan ekran da kapanacak, şarj daha da hızlanacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: barcamilan

valla bende çok düşündüm ne alayım diye:D ilk sayfadaki arkadaşın güzel incelemesinden sonra ve yorumlardan sonra f2 almaya karar verdim ve sonunda elimde:D ne mutlu bana.Bişi sormak istiyorum.İngilizcem pek yok. f2 mi pc ye taktım şarz olması için sadece usb connected yazıyor.bu şarz oluyor anlamına gelmiyor sanırsam.Ne yapmam gerekiyor acaba

• cevap için çok teşekkürler.dediğinizi yaptım ve oldu.
  • slmlar..

bende bugün f2 4gb aldım en sonunda.. yanında da 1 aylık cx300 ile kullanıyorum.. hiç sorun yaşamadım şu ana kadar yalnız şu yeni yazılımı yükleme konusunda şüphelerim var.. yükleyen biri varsa yazabilirmi acaba eskisine nazaran nasıl bir yazılımdır.. bende şuanda 1.11.. yazılım yükseltmeye değer mi acaba..?
  • arkadaşlar en ucuz garantili 1 gb cowonu kaça alabilirim
  • BİR SORUM DAHA OLACAK.MUSİC KISMINDA 2 KLASÖR OLUŞTURDUM.TÜRKÇE VE YABANCI. ANCAK TURKÇEDEN YABANCI KALSORE GEÇEMİYORUM.NASIL YAPILACAĞINI SÖYLERSENİZ ÇK MEMNUN KALIRIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcamilan

BİR SORUM DAHA OLACAK.MUSİC KISMINDA 2 KLASÖR OLUŞTURDUM.TÜRKÇE VE YABANCI. ANCAK TURKÇEDEN YABANCI KALSORE GEÇEMİYORUM.NASIL YAPILACAĞINI SÖYLERSENİZ ÇK MEMNUN KALIRIM

Müzik çalarken OK tuşuna basınca dizin görünümüne geçiş yaparsınız.
    OK tuşuna bastıktan sonra < tuşuna basarak MUCIS klasörünün içerisine kadar gidin, aşağı/yukarı yön tuşlarını kullanarak Yabancı klasörünün üzerine gelin, OK ya da > butonu ile de klasöre girin.

• quote:

Orjinalden alıntı: zogby

arkadaşlar en ucuz garantili 1 gb cowonu kaça alabilirim

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve istediğiniz ürünün türü nedir? (Flash bellekli, renkli ekranlı, sabit diskli vs)
  • tech_türk ÇOK ÇOK tşk ederim.İLK SAYFADAKİ İNCELEMNDE ÇOK TATMİN EDİCİ.F2 Yİ ALMAMDA BÜYÜK ROL OYNADI AÇIKÇASI.TEKRARDAN TŞK EDERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmtG

slmlar..

bende bugün f2 4gb aldım en sonunda.. yanında da 1 aylık cx300 ile kullanıyorum.. hiç sorun yaşamadım şu ana kadar yalnız şu yeni yazılımı yükleme konusunda şüphelerim var.. yükleyen biri varsa yazabilirmi acaba eskisine nazaran nasıl bir yazılımdır.. bende şuanda 1.11.. yazılım yükseltmeye değer mi acaba..?

Firmware yükseltmelerinde genellikle kullanım sırasında oluşan çeşitli hatalar gideriliyor, yeni dil ve ses, resim biçimleri destekleri ekleniyor.

1.12 firmware sürümü hakkındaki ayrıntılı için BURAYA , 1.13 için BURAYA tıklayın.

• 1.13e yükselttim.. yeni bi kaç özellik geldi.. problem olmadı.. yalnız 2 tespitim var f2 ile..

daha öceki sayfalarda arkadaşlar kulaklığın çok kötü olduğunu söylediler.. bende zaten cx300 vardı.. alır almazda onunla dinledim zaten.. tatmin edici bir performansı var.. yalnız birde kendi kulaklıklarını test edeyim dedim.. bas-tiz dengesi o kadar da dengesiz değil.. arabamda-evimde iyi ses sistemlerim var.. sesden azbuçuk anlıyorum.. deneyim ve kulaklarıma güvenerekten de bu kulaklıların gayet güzel performans verdiklerini söyleyebilirim.. daha önceden neden bu kadar kötü olduğu söylendiğini pek anlamadım.. cx300 ile kıyaslanamaz belki ama orta düzeyinde üstünde bir kulaklık bence..

birde radyoda müzik dinlerken eko. ayarları ve efektler pek işe yaramıyor.. ör.: radyodan bir şarkı kaydedin ve o anki şarkı kalitesi ile kaydettikten sonra dinlediğiniz kalite arasıonda farklar olduğunu göreceksiniz.. eko ve efektler sadece mp3lerde işe yarıyor..

onun harincinde çok kaliteli bir mp3 çalar.. çok düşündüm, çok araştırdıım.. şuan memnunum.. iikide almışım diyorum.. incelemelerde bulunan özelliklede bu konuyu başlatan @tech_türk arkadaşımıza teşekkür ediyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: SmtG

1.13e yükselttim.. yeni bi kaç özellik geldi.. problem olmadı.. yalnız 2 tespitim var f2 ile..

daha öceki sayfalarda arkadaşlar kulaklığın çok kötü olduğunu söylediler.. bende zaten cx300 vardı.. alır almazda onunla dinledim zaten.. tatmin edici bir performansı var.. yalnız birde kendi kulaklıklarını test edeyim dedim.. bas-tiz dengesi o kadar da dengesiz değil.. arabamda-evimde iyi ses sistemlerim var.. sesden azbuçuk anlıyorum.. deneyim ve kulaklarıma güvenerekten de bu kulaklıların gayet güzel performans verdiklerini söyleyebilirim.. daha önceden neden bu kadar kötü olduğu söylendiğini pek anlamadım.. cx300 ile kıyaslanamaz belki ama orta düzeyinde üstünde bir kulaklık bence..

birde radyoda müzik dinlerken eko. ayarları ve efektler pek işe yaramıyor.. ör.: radyodan bir şarkı kaydedin ve o anki şarkı kalitesi ile kaydettikten sonra dinlediğiniz kalite arasıonda farklar olduğunu göreceksiniz.. eko ve efektler sadece mp3lerde işe yarıyor..

onun harincinde çok kaliteli bir mp3 çalar.. çok düşündüm, çok araştırdıım.. şuan memnunum.. iikide almışım diyorum.. incelemelerde bulunan özelliklede bu konuyu başlatan @tech_türk arkadaşımıza teşekkür ediyorum..

F2'un iAUDIO kulaklıklarını sokakta yürürken kullanmanızı öneririm. Dışarıda cx-300 gibi kulaklık içi bir kulaklık, sağlığınızı ve canınızı tehlikeye sokabilir.

• cowonda sarkıları dırek mı atıyoruz arkadaslar..ipoddakı gıbı bı program falan yokmu...eger yoksa cok ıyı..
  • ister programıyla atıyon ister bilgisayarımdan direk atıyon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

cowonda sarkıları dırek mı atıyoruz arkadaslar..ipoddakı gıbı bı program falan yokmu...eger yoksa cok ıyı..

Ctrl+C / Ctrl+V
  • selam arkadaslar bende f2 aldım cx300 le bırlıkte..cuma gunu elımde olacak....sunuda soylıyım yaklasık 5 aydır yenı nesıl ıpod kullanıyordum cowona gecıs yaptım....sımdı bı kac sorum olacak yanıtlarsanız sevınırım
    1-f2 narin bi yapıya sahıp ıpod gıbı...kullanıcılarda hıc yazıların sılınmesı renk atması gıbı sorunlar oldumu
    2-forumun ılk sayfalarında gordum şebnem ferah duvar kagıdı vardı...yani istedıgımız resmı ekran arkası yapabılıyomuyuz
    3-kutudan sarj aletı cıkıyormu....prizden sarj etmek ıcın
    4-dılde turkce secenegı yokmu ki galıba yok...acaba ılerde guncellemelerle turkce yuklenırmı
    5-panatelın musterı menunıyetı ılkesı nasıl..hıc servıse yolu dusen oldumu..
    şimdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 16 Mayıs 2007; 15:24:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve istediğiniz ürünün türü nedir? (Flash bellekli, renkli ekranlı, sabit diskli vs)

sizinde kullandığınız f2 modelini istiyorum aslında ama çok pahalı.aslında amacım sadece müzik dinlemek sizce f2 bunun için pahalı ve abartılımı??bundan önce ipod nanoyla yarışabileceği söylenen ve nispeten ucuz olan CREATİVE ZEN V (180 ytl) almıştım şarjı çok az gidiyordu ses kalitesini felan anlayamadan iadeye yolladım ve yeni bir şey alacagım ne önerirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

selam arkadaslar bende f2 aldım cx300 le bırlıkte..cuma gunu elımde olacak....sunuda soylıyım yaklasık 5 aydır yenı nesıl ıpod kullanıyordum cowona gecıs yaptım....sımdı bı kac sorum olacak yanıtlarsanız sevınırım
    1-f2 narin bi yapıya sahıp ıpod gıbı...kullanıcılarda hıc yazıların sılınmesı renk atması gıbı sorunlar oldumu
    2-forumun ılk sayfalarında gordum şebnem ferah duvar kagıdı vardı...yani istedıgımız resmı ekran arkası yapabılıyomuyuz
    3-kutudan sarj aletı cıkıyormu....prizden sarj etmek ıcın
    4-dılde turkce secenegı yokmu ki galıba yok...acaba ılerde guncellemelerle turkce yuklenırmı
    5-panatelın musterı menunıyetı ılkesı nasıl..hıc servıse yolu dusen oldumu..
    şimdiden tesekkurler

1- Yüzeydeki yazılardan bahsediyorsanız; benim başıma öyle bir olay gelmedi ve kimseden duymadım.
    2- Evet
    3- Opsiyonel ama vermiyorlar. Onun yerine Motorola cep telefonlarının şarj cihazını güvenle kullanabilirsiniz.
    4- Bunu COWON'a sormanız lazım.
    5- Çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Ama Panatel'e cihazımda arıza var diye bir e-posta atmıştım ve onlar da cevap olarak " F2'unuzu Türkiye'den fatura ile aldıysanız, servisimize getirin " dediler.

Başka soru?...

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

sizinde kullandığınız f2 modelini istiyorum aslında ama çok pahalı.aslında amacım sadece müzik dinlemek sizce f2 bunun için pahalı ve abartılımı??bundan önce ipod nanoyla yarışabileceği söylenen ve nispeten ucuz olan CREATİVE ZEN V (180 ytl) almıştım şarjı çok az gidiyordu ses kalitesini felan anlayamadan iadeye yolladım ve yeni bir şey alacagım ne önerirsiniz.

COWON kesinlikle parasının hakkını veren bir ürün. Eğer maddi gücünüz, F2 almaya yetmiyorsa size başka cihazlar da önerebiliriz. mp3 çalar almak için ayırdığınız bütçeyi söylerseniz, size kaliteli bir ürün tavsiye edebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.