Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 250 ytl verebilirim ama garantili olmalı
  • webdenal.com da 262ytl 1gb.birde bu aleti video izlemek için felan kullanıyormusunuz yoksa sadece mp3çalar olarak mı kullanıyorsunuz.küçük ekranında açıkçası verimli olacagını sanmıyorum.siz ne dersiniz????
  • hocam cevapladıgın ıcın saol....işallah cuma elımde olacak...ipoddan sonra ıyı gelır sanırım...pekı hocam sey sorcam...istedıgımız resmı ekran arkası yapıyoruz ya...menuye falan gırınce o duvar kagıdı kayboluyomu..yanı telefon gıbımı....pekı bu alette tema varmı...
    quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Orjinalden alıntı: zogby

arkadaşlar en ucuz garantili 1 gb cowonu kaça alabilirim

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve istediğiniz ürünün türü nedir? (Flash bellekli, renkli ekranlı, sabit diskli vs)

sizinde kullandığınız f2 modelini istiyorum aslında ama çok pahalı.aslında amacım sadece müzik dinlemek sizce f2 bunun için pahalı ve abartılımı??bundan önce ipod nanoyla yarışabileceği söylenen ve nispeten ucuz olan CREATİVE ZEN V (180 ytl) almıştım şarjı çok az gidiyordu ses kalitesini felan anlayamadan iadeye yolladım ve yeni bir şey alacagım ne önerirsiniz.

COWON kesinlikle parasının hakkını veren bir ürün. Eğer maddi gücünüz, F2 almaya yetmiyorsa size başka cihazlar da önerebiliriz. mp3 çalar almak için ayırdığınız bütçeyi söylerseniz, size kaliteli bir ürün tavsiye edebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

en fazla 250 ytl verebilirim ama garantili olmalı

1GB hafızalı olmasını kabul ederseniz, linke tıklayın...

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41278
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

hocam cevapladıgın ıcın saol....işallah cuma elımde olacak...ipoddan sonra ıyı gelır sanırım...pekı hocam sey sorcam...istedıgımız resmı ekran arkası yapıyoruz ya...menuye falan gırınce o duvar kagıdı kayboluyomu..yanı telefon gıbımı....pekı bu alette tema varmı...

Seçtiğiniz arka plan menülerde geçerli değil, menüde mavi bir arka plan var. Tema için linkteki sayfaya göz atın.

http://www.cowonglobal.com/data_logo_main.php?bmenu=download

• tekrar tesekur...pekı motorolanın sarj aletını kullanan varmı..bu alet ıcın bı tehlıke olustururmu..
    motorola telefon kullanmadıgımdan bılmıyorum tum sarj aletlerı aynımı....kullanan varsa hangı modelın sarj aletı ıse yazarsa sevınırım ona gore alalım....
  • quote:

tekrar tesekur...pekı motorolanın sarj aletını kullanan varmı..bu alet ıcın bı tehlıke olustururmu..
    motorola telefon kullanmadıgımdan bılmıyorum tum sarj aletlerı aynımı....kullanan varsa hangı modelın sarj aletı ıse yazarsa sevınırım ona gore alalım....

Evet ben Mpx200'ün şarj cihazını kullanıyorum hiçbir problem yok, sanmıyorum tehlike oluşturacağını sonuçta o da orjinal bi ürün
    Motorola'nın diğer bazı modellerinin de şarj girişi USB şeklinde o yüzden o modellerin şarj aletlerini kullanabilirsiniz.
  • quote:

cx300 son sede ıgrenc bı ses verıyor sızdede oluyomu bu...

Bass'ları azaltmanı, bitrate'i yüksek parçalarla tekrar denemeni tavsiye ederim. (cx-200 60 MW'a dayanamadı )
  • alısıyorum yavas yavas....bazı sarkılarda son seste cx300 patlar gıbı oluyor..
  • klasorlerı nasıl ayarlıyoruz pekı..sarkıları klasor seklınde attım ama hepsı aynı yerde cıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 17 Mayıs 2007; 20:42:13 >
  • quote:

klasorlerı nasıl ayarlıyoruz pekı..sarkıları klasor seklınde attım ama hepsı aynı yerde cıkıyor..

Son ses derken 40'da mı dinliyorsun F2'yi Kulaklığı geçtim de senin kulaklar nasıl dayanıyo ona şaşırdım ben Kulaklığın o seviyede basları patlatması normaldir merak etme, ama o şekilde sürekli dinlemeyeceksin nasıl olsa..

Diğer konuyu tam anlamadım. Mesela Türkçe, Yabancı vs. diye klasör yapıp F2'nin içinde Music klasörune atıyorsun aleti çıkarıp Music klasorune girince hepsi mi gözüküyor şarkıların, klasörler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ons -- 17 Mayıs 2007; 22:41:03 >

• ewt sarkılar gorunuyor...klasorlerı goremıyorum...ornegın yabancı turkce dıye klasorler seklınde attım...ama sarkılar karısık gorunuyor ıcınde
  • sorunları hallettım..benım versıyon 1.11 versıyon yukseltırsem ne gıbı bı degısıklk olacak..bısey degısıyomu...
  • quote:

sorunları hallettım..benım versıyon 1.11 versıyon yukseltırsem ne gıbı bı degısıklk olacak..bısey degısıyomu...

Ayrıntılı bilgi, bağlantıdaki sayfada mevcut.

http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=download&category=20&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=download&desc=asc&no=271&bmenu=download

• Öncelikle herkese selam!bu foruma ilk mesajım.inşallah daha nice mesajlara diyelim...arkadaşlar geçen hafta webdenal.com dan cowon iaudio f2 aldım.fakat bikaç soru kafama takıldı.bu sorularımı sizinle paylaşmak istiyorum.öncelikle cihazın ses çıkışı çok iyi.fakat FM radyadayken çıkan sesle mp3 çalarken çıkan ses çok farklı geldi bana.yani radyo dinlerken daha az ses çıkyor cihazdan.ama mp3 dinlerke gerçekten kulaklıklardan önce insanın kulağı patlacak nerdeyse.bu fark neden?bu birinci sorum.ikinci soruma gelince.bu cihaz hangi ülkenin malı acaba?benim aldığım cihazın kutusunda KORE malı yazıyor.gerçekten kore malımı bu cihazlar?yoksa bize zokayı yutturdularmı?bu tereddüte şurdan düştüm.öncelikle herkesçe malum olan uzak doğu mallarının kalitesizliği.ayrıca bu cihazı aldıktan sonra başka sitelerde bir araştırma yaptım.Ben bu cihazı baya uyguna almışım.bu duruma sevineceğime işkillendim açıkçası.çünkü ucuz etin yannisinin nasıl olduğunu söylememe luzum yok.şimdi bu sorularıma ve tereddütlerime cevap verirseniz çok memnun olurum.ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.Haaaaaaa cihazı kaça aldığımı merak eden arkadaşlar olabilir.cihaz bana 268 ytl mal oldu.araştırdığım sitrelerin çoğunda ise 300 ytl nin üzerinde olduğunu gördüm.SAYGILAR...SELAMLAR...
    NOT:cihaz hakkında yorum yapan arkadaşlara katılıyorum bu cihazla gelen kulaklık çok yetersiz kalıyor.bu yüzden bende hemen bir senhiseir CX-300 siparişi verdim internetten.sabırsızlıkla elime geçmesini bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: dicetel10

Öncelikle herkese selam!bu foruma ilk mesajım.inşallah daha nice mesajlara diyelim...arkadaşlar geçen hafta webdenal.com dan cowon iaudio f2 aldım.fakat bikaç soru kafama takıldı.bu sorularımı sizinle paylaşmak istiyorum.öncelikle cihazın ses çıkışı çok iyi.fakat FM radyadayken çıkan sesle mp3 çalarken çıkan ses çok farklı geldi bana.yani radyo dinlerken daha az ses çıkyor cihazdan.ama mp3 dinlerke gerçekten kulaklıklardan önce insanın kulağı patlacak nerdeyse.bu fark neden?bu birinci sorum.ikinci soruma gelince.bu cihaz hangi ülkenin malı acaba?benim aldığım cihazın kutusunda KORE malı yazıyor.gerçekten kore malımı bu cihazlar?yoksa bize zokayı yutturdularmı?bu tereddüte şurdan düştüm.öncelikle herkesçe malum olan uzak doğu mallarının kalitesizliği.ayrıca bu cihazı aldıktan sonra başka sitelerde bir araştırma yaptım.Ben bu cihazı baya uyguna almışım.bu duruma sevineceğime işkillendim açıkçası.çünkü ucuz etin yannisinin nasıl olduğunu söylememe luzum yok.şimdi bu sorularıma ve tereddütlerime cevap verirseniz çok memnun olurum.ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.Haaaaaaa cihazı kaça aldığımı merak eden arkadaşlar olabilir.cihaz bana 268 ytl mal oldu.araştırdığım sitrelerin çoğunda ise 300 ytl nin üzerinde olduğunu gördüm.SAYGILAR...SELAMLAR...
    NOT:cihaz hakkında yorum yapan arkadaşlara katılıyorum bu cihazla gelen kulaklık çok yetersiz kalıyor.bu yüzden bende hemen bir senhiseir CX-300 siparişi verdim internetten.sabırsızlıkla elime geçmesini bekliyorum.

Hoşgeldiniz. Umarım DH'de güzel vakit geçirirsiniz.
    Ayrıca F2'unuz da hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Radyoda ses seviyesinin düşük olmasının iki sebebi olabilir. Birincisi, müzik çalarken aktif halde bulunan equalizer'ın, ses seviyisini belirgin bir şekilde artırmasıdır. Bu artışın da sadece bellekten müzik çalarken aktif, radyodayken de pasif olmasıdır. İkincisi ise, radyonun iyi çekmemesinden kaynaklanması olabilir.

COWON, bir Kore firmasıdır. COWON'un ürünleri genellikle Çin'de üretilir. Kullandığı ses yongası, Kore malı olan Telechips'tir. Ama uzak doğu firması olmasına ve Çin'de üretilmesine bakmayın. COWON kesinlikle; malzemesiyle, donanımıyla, yazılımıyla, kısacası herşeyi ile kaliteli bir üründür.

iAUDIO F2 için 268 YTL uygun bir fiyat ama belleğinin ne kadar olduğunu belirtmemişsiniz.

• tech_türk bende f2 almaya karar verdim 2gb 220 ytl ye forumdaki bi arkadastan alıyorum.sence türkiye garantisiz olması başıma dert açarmı.bir de forumdaki biri u3 ün f2 den daha iyi bi çipi oldugunu dolayısıyla çok kolay farkedilebilecek şekilde olmasa bile u3 ün sesinin daha ii oldugunu söylüyor.dogru olabilirmi deneyen varmı??
  • seslerı tamamen aynıdır..kım demısse bilmeden konusmus...hattta d2 nın bıle ses konusunda f2 den bı ustunlugu yoktur..
    garantı olayı ıse eger bozulursa basına dert olabılır..elektronik sonucta ne olcagı bellı olmaz....bana turkıye garantılı bı mal alman daha mantıklı gelıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zogby

tech_türk bende f2 almaya karar verdim 2gb 220 ytl ye forumdaki bi arkadastan alıyorum.sence türkiye garantisiz olması başıma dert açarmı.bir de forumdaki biri u3 ün f2 den daha iyi bi çipi oldugunu dolayısıyla çok kolay farkedilebilecek şekilde olmasa bile u3 ün sesinin daha ii oldugunu söylüyor.dogru olabilirmi deneyen varmı??

Onu kim söylemişse, yalan söylemiş! COWON, tüm ürünlerinde, Kore malı olan Telechips ses yongalarını kullanmaktadır.

Garanti konusuna gelecek olursak, Panatel yurtdışı cihazlarına para karşılığı bile olsa kesinlikle bakmıyor. Garanti açısından bir sorun yaşamamak için biraz daha fazla para verip, Türkiye'den almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.