Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki birde iriver clix 1.gen 2gb alabilirim 235e.sizce hangisi daha ii 220 cowon f2 ,235 iriver clix.hangisini alayım
  • Yarbay tech-Türk ilgin için çok teşekkürler kardeş.sorunuma verdiğin cevabı cihaz üzerinde inceleyeceğim en kısa zamanda.cihazımın bellek kapasitesini sormuşsun.cihazım 1 GB kapasiteli.bu kapasiteye göre önceki mesajımda dabelirttiğim gibi sizce cihazı uyguna almış mıyım?bu arada senhiseir CX-300 kulaklığımada kavuştum.herkese teknoloji dolu günler dileğiyle....SELAMLAR!
  • quote:

Orjinalden alıntı: zogby

peki birde iriver clix 1.gen 2gb alabilirim 235e.sizce hangisi daha ii 220 cowon f2 ,235 iriver clix.hangisini alayım

• clix al derim türkçe menü video oyun,kolay kullnım geniş ekran
  • Hoşgeldiniz. Umarım DH'de güzel vakit geçirirsiniz.
    Ayrıca F2'unuz da hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Radyoda ses seviyesinin düşük olmasının iki sebebi olabilir. Birincisi, müzik çalarken aktif halde bulunan equalizer'ın, ses seviyisini belirgin bir şekilde artırmasıdır. Bu artışın da sadece bellekten müzik çalarken aktif, radyodayken de pasif olmasıdır. İkincisi ise, radyonun iyi çekmemesinden kaynaklanması olabilir.

COWON, bir Kore firmasıdır. COWON'un ürünleri genellikle Çin'de üretilir. Kullandığı ses yongası, Kore malı olan Telechips'tir. Ama uzak doğu firması olmasına ve Çin'de üretilmesine bakmayın. COWON kesinlikle; malzemesiyle, donanımıyla, yazılımıyla, kısacası herşeyi ile kaliteli bir üründür.

iAUDIO F2 için 268 YTL uygun bir fiyat ama belleğinin ne kadar olduğunu belirtmemişsiniz.

Tech-Türk kardeş:bu egualizer'in bellekten mp3 çalarken aktif hale geçip,radyo dinlerken pasif konumuna geçtiğini nasıl anlayacağız?Yani radyodayken aktif halde olmuyormu bu egualizer?Ekualizer'i aktif/pasif konumlarına nerden getiriyoruz?bunları biraz izah edersen çok sevinirim.Teşekkürler...

• arkadaşlar f2 nin chip nin markasının u3le aynı ama modelinin farklı oldugunu sölüyolar.u3 daha ii diolar sizce hangisi.tasarım olarak f2 ama eminmisiniz tamamen aynı olduguna .pm atabilirsiniz...........lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dicetel10
    quote:

Hoşgeldiniz. Umarım DH'de güzel vakit geçirirsiniz.
    Ayrıca F2'unuz da hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Radyoda ses seviyesinin düşük olmasının iki sebebi olabilir. Birincisi, müzik çalarken aktif halde bulunan equalizer'ın, ses seviyisini belirgin bir şekilde artırmasıdır. Bu artışın da sadece bellekten müzik çalarken aktif, radyodayken de pasif olmasıdır. İkincisi ise, radyonun iyi çekmemesinden kaynaklanması olabilir.

COWON, bir Kore firmasıdır. COWON'un ürünleri genellikle Çin'de üretilir. Kullandığı ses yongası, Kore malı olan Telechips'tir. Ama uzak doğu firması olmasına ve Çin'de üretilmesine bakmayın. COWON kesinlikle; malzemesiyle, donanımıyla, yazılımıyla, kısacası herşeyi ile kaliteli bir üründür.

iAUDIO F2 için 268 YTL uygun bir fiyat ama belleğinin ne kadar olduğunu belirtmemişsiniz.

Tech-Türk kardeş:bu egualizer'in bellekten mp3 çalarken aktif hale geçip,radyo dinlerken pasif konumuna geçtiğini nasıl anlayacağız?Yani radyodayken aktif halde olmuyormu bu egualizer?Ekualizer'i aktif/pasif konumlarına nerden getiriyoruz?bunları biraz izah edersen çok sevinirim.Teşekkürler...

Equalizer, yanlızca ses dosyalarını oynatırken kullanılıyor. Radyo çalarken veya görüntü izlerken, equalizer kullanılamıyor.

• Orjinalden alıntı: ahmetkoc

arkadaşlar f2 nin chip nin markasının u3le aynı ama modelinin farklı oldugunu sölüyolar.u3 daha ii diolar sizce hangisi.tasarım olarak f2 ama eminmisiniz tamamen aynı olduguna .pm atabilirsiniz...........lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

arkadaşlar f2 nin chip nin markasının u3le aynı ama modelinin farklı oldugunu sölüyolar.u3 daha ii diolar sizce hangisi.tasarım olarak f2 ama eminmisiniz tamamen aynı olduguna .pm atabilirsiniz...........lütfen

Telechips TCC 77x serisi ses yongalarından; TCC770 modeli iAUDIO U3'de, TCC773 modeli ise iAUDIO F2'da kullanılıyor. Eğer bir fark varsa, o fark çok azdır. Bu modellerden hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ama araştıracağım. Fakat bana göre F2'un ses yongası daha üst düzey. Çünkü son rakamı daha büyük.
  • Merhaba arkadaşlar, burada yazılan yorumlar sonucu bende cowon f2 aldım. Cihaz bugün elime geçti, dinleme başlamadan önce versiyon güncellemesi yapma istedim ama beceremedim :( şu anda cihaz açılmıyor, bilgisayar cihazı görmüyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..Cihazı servise verme gibi bir durumum söz konusu değil çünkü salı günü yurt dışına gideceğim. Yardımlarınızı bekliyorum..Şimdiden teşekürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamanbey

Merhaba arkadaşlar, burada yazılan yorumlar sonucu bende cowon f2 aldım. Cihaz bugün elime geçti, dinleme başlamadan önce versiyon güncellemesi yapma istedim ama beceremedim :( şu anda cihaz açılmıyor, bilgisayar cihazı görmüyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..Cihazı servise verme gibi bir durumum söz konusu değil çünkü salı günü yurt dışına gideceğim. Yardımlarınızı bekliyorum..Şimdiden teşekürler...

Cihaz kapalı iken oluyor mu bilmiyorum, yanındaki (sağ tarafta) reset butonunu kullanmayı deneyin. (Bir kalemin ucuyla beş saniye kadar basılı tutun ve bırakın.)

Cihazı USB bağlantısı ile bigisayara taktığınızda tanımıyorsa, yapılabilecek fazla bir şey yok gibi gözüküyor. F2'unuzu Panatel'e götürmenizde fayda var.

• cihazı PC ye takınca "yeni donanım bulundu sihirbazı" geliyor ama sürücüleri yükleyemiyor daha sonra "donanımınız düzgün şekilde yüklenemedi" diyor..Gerçekten servise yollamaktan başka çözüm yok mu :( daha bir kere bile müzik dinleyemedim..
  • Bilgisayara bağlayınca, bilgisayarımda 'çıkarılabilir depolama birimli aygıtlar' grubu altında yeni bir sürücü olarak gözüküyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 26 Mayıs 2007; 19:01:57 >
  • hayır malesef gözükmüyor, donanım yüklenemedi diyor
  • Öyleyse, sizin yapabileceğini hiçbir şey yok gibi... Cihazı Panatel'e gönderirseniz, onlar halledeceklerdir.
  • Sağolun tech_türk bey..akılsız köpeği yok kocadırmış benimkide o hesap oldu..bir daha tövbe..yardımlarınız için teşekkür ederim..
  • Estağfurullah, köpek falan...

Son olarak şunları da önerebilirim: Gittiğiniz ülkedeki COWON servislerini araştırın, o servisler büyük ihtimalle cihazınıza bakacaklardır (Panatel gibi yurtdışı cihazlarına bakmayız diyeceklerini pek sanmıyorum). Veya Panatel'e e-posta gönderin ve yardım isteyin (postada cihazınınz Türkiye'den alındığını belirtin). Sizin yapabileceğiniz birşey varsa, mutlaka size söyleyeceklerdir.

Yardımcı olmayı isterdim ama bu sorun diğerlerine göre daha büyük olduğu için benim de yapabileceğim bir şey kalmıyor.

Sorununuz umarım çözülür...
  • arkadaşlar f2 için 1gb 250 2 gb 280ytl uygunmu siz kaça aldınız?daha uyguna bulabilirmiyim panatel garantili???
  • merhabalar..
    ben de mp3 çalar almayı düşünüyorum ama forumları okuyunca kafam iyice karışıyor...creative zen v plus-ipod ve burada tanıtılan cowon arasında kaldım...
    bu ürünü nette 369ytl.ye buldum 4 gb olanını ...sizce bu fiyat nasıl?
    bir de bahettiğim 3 ürünü kıyaslayabilirseniz çok sevinirim...
    teşekkürler şimdiden.
  • birincisi zen v plus kullandım.sesi iyi ama cowon karar çıkmaz.
    ipod da iddalı.ama bence cowon al derim.
    şimdi sorumu soriyim.
    öncelikle merhabalar.önce u3 almayı düşündüm ama u3 araştırmamda baya pahalı buldum.f2 ye baktığımda tasararımı ve özellikleri çok hoşuma gitti.gittigidiyorda 259 ytl ye 2gb f2 buldum.sıfır,açılmamış kutusunda.yorumların hepsi olumlu.oks de yaklaışıyo.kendime lise için bir mp3 çalar mutlaka lazım çünkü telefonum artık ölü remen ginde 2 defa şarz oluyo,2 defa alt soketi değişti.hemen almak istiyorum.şu firmware olayından çok korkuyorum.creative de yapmadığım için nasıl olur diye merak da ediyorum.çok bir yararı yoksa yüklemicem.bide şarkıları klasör içinde toplayabiliyormuyuz?içinde şimdi çalan,tüm şarkılar gibi şeyler varmı?şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.