Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anchoret90

benim f2 yere düştü ve sağ alt köşesinde iki tane ezik oldu...siz kılıfla filan mı kullanıyorsunuz cihazı..çizik vuruk yok mu sizde?

bu arada cihaz sağlammış

DAP'mi kılıfsız kullanıyorum ve iki kere yere düşürdüm. Gövdesinin arka tarafında yüzeysel bir çizik var ve o da bozuk paradan dolayı oldu. Yere düşmesinden dolayı ne bir ezilme ne de bir çizilme oldu.
  • dostum dediklerini yaptım..1.13 yazılımı yeniden yükledim olmadı sonra 1.14 ü yğkledim yine olmadı şimdi tekrar 1.13 e geri döndüm..ama sorun devam ediyor..seste sorun yok ama görünrü kare kare ve bozuk çıkıyor..neden kaynaklanıyor olabilir ki ? ilk aldığımda hiç uğraşmadan denemek için rastgele bir video convert etmiştim jetaudio ile sorun çıkmamıştı.ama şimdi bu sorun canımı sıktı..
    cevabını bekliyorum...teşekkürler..
  • kendi orijinal videolarında da yapıyormu aynı olayı? eğer onda da yapıyorsa cihazda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 16 Ekim 2007; 20:02:55 >
  • bu incelemeyi okuduktan sonra karar verdim f2 almaya ve dün elime geçti sonunda. Buraya katkı yapıp bu super alete beni kavusturan herkese ayrı ayrı tesekkurler.Acayip memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim
  • arkadaşlar merhaba ,

çok güzel bi inceleme...okuduktan sonra 4 gb lık iaudio f2 i siparişi verdim...253 milyona ereyondan aldım...şu an kargoda....

usb den şarj ile uğraşmak istemiyorum...tavsiye edebileceğiniz bir ADAPTÖR var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gavsar83

arkadaşlar merhaba ,

çok güzel bi inceleme...okuduktan sonra 4 gb lık iaudio f2 i siparişi verdim...253 milyona ereyondan aldım...şu an kargoda....

usb den şarj ile uğraşmak istemiyorum...tavsiye edebileceğiniz bir ADAPTÖR var mı acaba?

ben motorola v3 şarj aletiyle şarj ediyorum...bir sorun olmuyor
  • Hama usb adaptör var bende, F2 ve kullandığım bütün mp3 oynatıcılarda kullandım hepsiyle tam uyumluydu.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 21 Ekim 2007; 0:37:23 >
  • valla bunları duyduğum iyi oldu yaw.evde var v3 şarjı ama korkuyordum takmaya artık seyahatlerde falan da müzik keyfimiz sürecek (gerçi çıktığımız da yok ya neyse)
  • iaudio 7 alıcaktım ama biraz pahalı geldi
    sanırsam bu hafta F2 alıcam...

sormak istediğim en uygun fiyatlı satış yapan mağazalar hangileridir ¿?

ereyonda 254 ytl olmasına karşın sanalmarketimde 320 ytl , daha da düşüğünü bulabilirmiyizki ?
    ====================
    bir ikinci sorum da dayanıklılık hakkında ;
    flash tabanlı olduğu için sallanmaya karşı dayanıklı olduğunu düşünüyorum ancak sürekli koşuya çıkan biri için dayanıklımıdır , yani sürekli sallantıda bir sorun çıkartırmı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 24 Ekim 2007; 23:11:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem444

iaudio 7 alıcaktım ama biraz pahalı geldi
    sanırsam bu hafta F2 alıcam...

sormak istediğim en uygun fiyatlı satış yapan mağazalar hangileridir ¿?

ereyonda 254 ytl olmasına karşın sanalmarketimde 320 ytl , daha da düşüğünü bulabilirmiyizki ?
    ====================
    bir ikinci sorum da dayanıklılık hakkında ;
    flash tabanlı olduğu için sallanmaya karşı dayanıklı olduğunu düşünüyorum ancak sürekli koşuya çıkan biri için dayanıklımıdır , yani sürekli sallantıda bir sorun çıkartırmı sizce ?

hiç bir sorun çıkarmaz koşuda...en ucuz ereyonda..7 almadığın iyi olmuş dokunmatik tuşlarından çok şikayet ediyor bazıları...

• ereyondan 253 ytl ye 4gb lık aldım....araştırdım..en ucuzu ereyon...tavsiye ederim....
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bugün mavibilgisayardan 2 adet cowon F2 4 gb aldık.

Alır almaz bir sorunla karşılaştık.Firmwire sürümü vista desteklemiyordu.Bu sorun 1.12 versiyonunda halledilmiş.Dh de 1.14 te sorun çıktığı söylendiği için 1.13 yükledik.Vista uyumluluk sorununu düzelttik ancak şöyle bir problemimiz var:

-USB ile laptopa bağladıktan sonra güvenli bir şekilde donanımı kaldırıyoruz.Ancak charging status kısmı gözükmüyor.Yani USB connected görüntüsü görünmeye devam ediyor.Şarjın tam olarak dolduğunu nasıl anlayacağız?
    Bu olayı Xp ve Vista işletim sistemli 2 farklı bilgisayarda denedik ancak sorun maalesef aynı.

Bir sorum daha olacak...Bu E4c kulaklıkların kalitesi nasıldır?Daha iyi kalitede olan marka var mı?
    Teşekkürler...
  • Arkadaşlar sorun sadece XP de halloldu.Onu da şöyle yapabildik:

Firmware güncellemesi yapayım derken içinden birkaç dosya uçup gitmiş.Bunlardan bir tanesi System klasöründeki logo dosyasıydı.Aldığım yedekten geri yokleyince sorun halloldu.

Ancak Vistada sorunum devam ediyor.Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitTR -- 27 Ekim 2007; 22:33:13 >
  • bende bir sorun olmamıştı (1.13) kulaklık olarak da e4c ye o kadar para verene kadar westone um2 alabilirsin.ben şahsen öyle yaptım
  • vistada sorunmu çıkartıyor alet

4 gb bana çok az gelir , bir türlü karar veremedim :( şunun 8 gb liği olsa anında alırım , şu an çok kararsız durumdayım. . .
  • merhaba arkadaslar uzun zaman önce tech_türk kardesimizin bzi aydınlatmak amaclı yazdıgı yazıyı okuyarak cowon f2 ye aşık olan kisilerden birsiyim. ozamandan beri almak istiyordum ama bugün ereyon.com dan çok uygun fiyatla bulduguma inandıgım bir fiyatla spariş verdim (kapıdan ödemeli 251 ytl) 4 gb fiyat bana uygun geldi uzun zamandır sizin aranızda yer almak istiyordum insallah eşi benzeri olmayan cowon f2 imi sağsalim elime gectigi andan itibaren sizlerle birlikteyim forumun tamamını bastan sona okumaya gayret gösteriyorum ama yine de sorularımla size tatlı bir yorgunluk verecegimi umuyorum (tatlı yorgunluk nasıl biseyse ) neyse uzatmak istemiyorum ve beklemeye çekiliyorum tesekkürler
  • Allahım zaman gecmiyor ne zaman gelecek cowon um sparis vereli 11 saat 10 dk falan oldu bide araya hafta sonu girdi ya neyse insallah hafta içi elimde olur uzatmazlar
  • Şimdiden hayırlı olsun. Kulaklık ne düşünüyorsun veya yeni bir kulaklık almayı düşünüyor musun?
  • tesekkürler kulaklıgım var cx 300 şimdilik kullanırım kücük canavar zarar vermez insallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem444

vistada sorunmu çıkartıyor alet

4 gb bana çok az gelir , bir türlü karar veremedim :( şunun 8 gb liği olsa anında alırım , şu an çok kararsız durumdayım. . .

Vistada sorun çıkarıyor denemez belki ama şarj olurken şarj olur ibaresi çıkmıyor.Bence bir sorun.Çünkü ne zaman şarj olduğunu anlayamıyorsun.

8 gb lığı ise yurt dışında olabilir bence bir araştır.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.