Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eveet arkadaslar cowon f2 4gb elime gecti çok iyi çok güzel bir makine fakat baslar tizleri çok eziyor yani istedigim ayarı yakalayamadım ekolayzer ayarlarıyla oynamaktan bi hal oldum benim eski sansa e130 da ekolayzer ayarını çözmüstüm bundada biraz uğrasmam gerek sanırım.cx300 ün baslarda kesmeye girdigini gördüm ekolayzer 00000 oldugu zaman yani bana ekolayzer ayarlarını nasıl orantılı yapabilecegimi söyleyebilirmisiniz yani baslar ve tizlerin orantısını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy_the_kid -- 12 Kasım 2007; 15:08:03 >
  • bu arada mp3 kalitesi yükseltilen proğramlar işe yararmı işe yararsa hangisi yarar söylermisiniz tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy_the_kid -- 12 Kasım 2007; 15:43:41 >
  • Sizce U3 mü F2 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: billy_the_kid

bu arada mp3 kalitesi yükseltilen proğramlar işe yararmı işe yararsa hangisi yarar söylermisiniz tesekkürler

O tür programlar hiçbir işe yaramazlar. Elindeki bitrate'i düşük müziklerin kalitesinin artırmaya çalışmak yerine internet'ten bitrate'i yüksek parçalar indirebilirsin veya alacağın orijinal albümleri jetAudio'da flac gibi yüksek kaliteli ses biçimlerinde rip (kırpma)'leyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmpossißleİsNothing

Sizce U3 mü F2 mi?

Ben cevap vereyim. Bizce F2.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

Orjinalden alıntı: İmpossißleİsNothing

Sizce U3 mü F2 mi?

Ben cevap vereyim. Bizce F2.

bende yeni aldım almadan ikisinede baktım u3 ün ekranı daha ufak şekil olarakta başka mp3 playerlara benzerlik var ama f2 öylemi tabiki degil f2 nin bi defa farklı bir havası var resmen gülüyor insana melek yüzlü şeytan olan ipod bile bukadar sevimli olamadı bence

• bu arada cowonglobal.com sitesindeki firmwarelerin hangisini yüklemek gerek yani hangilerinde önemli bir içerik var benim ingilizcemle bi yere kadar o yüzden yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: billy_the_kid

bu arada cowonglobal.com sitesindeki firmwarelerin hangisini yüklemek gerek yani hangilerinde önemli bir içerik var benim ingilizcemle bi yere kadar o yüzden yani

1.14 hatalı bir firmware...1.13 yükleyeceksin
  • Benim F2'a nazar değdi galiba. Tuş takımının alt tarafındaki köşe çatladı. Yere düştü ve düşüş, o düşüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 9 Aralık 2007; 10:48:16 >
  • Yeni Firmware istiyorum türkçe dil destekli ve daha iyi bir music browserlı
  • İnceleme yazısının ses ile ilgili olan bölümünü yeniden yazacaktım ben ya.

Zamanım olmuyor ki yazayım. Neyse... Zaman bulunca yazarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

İnceleme yazısının ses ile ilgili olan bölümünü yeniden yazacaktım ben ya.

Zamanım olmuyor ki yazayım. Neyse... Zaman bulunca yazarım.

Amin

Benim Sennheiser a da nazar değdi galiba.Sol taraftan daha az ses geliyor.Gidip metan a göstermem lazım.
  • siz gene şanslısınız benim f2 nin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.önce çantamda duruyorlen yanlışlıkla çantanın üstüne yatıp ekranın dışındaki camı kırdım sonra ertesi gün de çanta elimden düştü bu sefer içindeki lcd de sizlere ömür ilk yaptırmak çok pahalı olur diye öyle kullandım 1 2 gün ama sonra dayanamadım onu öyle görmeye sonuç panatele 236ytl bayıldım

• F2 kullanıcısı arkadaşlar, daha önce, inceleme yazımın ses ile ilgili olan bölümünü yeniden yazma kararı almıştım. Yazıyı yazmaya akında başlayacağım ve bu yazıda sizlerin de katkılarının bulunmasını rica ediyorum. F2'la ilgili izlenimlerini bana iletirseniz, sizlerin de yazılarınızı iceleme metnine eklmeyi düşünüyorum.

Katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar, yazılarını bu konuya cevap vererek bana ulaştırabilirler.
    Teşekkürler, iyi forumlar.
  • benim izlenimlerim şöye

en başta şunu belirtmek istiyorum cihaz gerçekten çok güçlü.hatta şöyle anlatayım bizim okulda bir hoparlör vardı dandirik arkadaşlar müzik dinlemek için mp3 player bağlamışlar ama ses dahi alamadılar sonra ben f2 yi bağladım o ses bile vermeyen hoparlör de ses 34 ü geçtikten (max. 40) sonra hoparlör cazır cuzur etmeye başladı.gelelim ses kalitesine en başta belirtmek istiyorum bugüne kadar dinlediğim en kaliteli ses.kendim muvo c100 ve sony nw-e105 kullandım başka arkadaşlarda da samsung minton orite apple vs. birçok marka mp3 player dinledim ama cowon un yeri gerçekten başka.ondan aldığım sesi diğerlerinden alamadım.ne bass lar tizleri öldürüyor ne tizler kafa tırmalıyor özellikle orijinal cd den flac olarak attığınız müziklerde sonuç gerçekten şahane yani dinlerken o sesi alınca insanın yüzünde hafif bir gülümseme oluyor zaten.bunda kulaklığın da etkisi büyük ama bana aynı hissi o diğer mp3 ler veremedi hatta o orite i geçen benim um2 yle denedim ama muvo c100 ve ep630 ikilisi daha iyi ses veriyordu o derece rezalet.

kısaca benim izlenimlerim bunlar gerçi biraz karşılaştırma gibi oldu ama artık kusura bakmayın pek iyi beceremiyorum bu inceleme olayını

@tech_türk kolay gelsin sana da iyi birşeyler bekliyoruz senden inceleme için.

• İnceleme yazısı güncellenmiştir. Hâlâ 1.15'inci firmware sürmünü bekliyoruz.
  • YA ARKADASLAR BEN ANKARADA OTURUYORUM VE COWON F2 ALMAK ISTIYORUM BIRTURLU NERDE SATILDIINI BULAMADIM EGER YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM...
  • ben Antalya daki yalçınlar dan almıştım ankara şubelerinde de vardır muhakkak ayrıca d&r da satıyor cowon.internet tede sürüsüyle cowon satan site var.
  • Mavi Bilgisayar'a bakabilirsin, en ucuz orda.

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4676
  • ben de 1.14ü yuklemistim. normalde gormedigim dikkat etmeyeceğim birsürü hata ile karsılasıyorum ve sacma sapan canımı sıkan hatalar.

-radyo dinlerken bir süre sonra frekans karısıyor, frekansı degistirip tekrar döndügümde düzeliyor.
    -playlistte sarkı seciyorum, sarkı calma ekranına gecerken kasılıyor, seri gecmiyor.

bir iki sey daha vardı, su anda aklıma gelen bunlar. ingilizcesi olan arkadaslar bu yazdıklarımı cevirebilirlerse cowona mail atıcam. simdi 1.13ü geri yukleyecegim. birsürü ayarım falan var. ne gıcık adamlar ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Editor -- 7 Ocak 2008; 15:25:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.