Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erencaner

evet ya iyi uyum sağladı belki çok sert metal parçalarda memnun olunmayabilir deep bass öne cıktıgından ama ben zaten alternatif rock anadolu rock dinliyorum memnunum su an ama biraz daha acılması lazım kulaklıgın.

bi de cihazdaki ses ayarlarından bass ı 0 da yanı kapalı bıraktıgımda belki dinledigim şarkılardan olucaktır ki bass çok çok fazla gelmiyor,standart kıvamda
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

erencaner, kulaklıktan memnun musun peki.Son durum nedir?Cihazla iyi uyum sağladı mı?

Güzel.2-3 hafta içinde kıvama gelmeye başlar o.Bu arada 0 bass a nasıl dayanıyorsun.Gerçi dinlediğin müzik türünde daha tok bir performans gösteriyor olabilir.Uzun ömürlü olması dileği ile..

• uguRnB
    sndedemi f2 var?nasıl memnunmusun bende almayı düşünüyorum yakın zamanda.bassları nasıl sence?ne tür müzik dinliyosun tabi o da bir etken.
  • cnm sıfır bassda cogu zaman bırakmıyorum gene bi 4. seviyeyi görüyor ama her yerde yazılmış ya bass ı harika mükemmel diye ondan dedim yani örneğin bu müzikçaların extra bass ı olmasaydı ortalama bassda kalırdı (tabii kulaklıgın daha açılmamış halini gözönünde bulundurdum )
    ;)
    teşekkürler
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

evet ya iyi uyum sağladı belki çok sert metal parçalarda memnun olunmayabilir deep bass öne cıktıgından ama ben zaten alternatif rock anadolu rock dinliyorum memnunum su an ama biraz daha acılması lazım kulaklıgın.

bi de cihazdaki ses ayarlarından bass ı 0 da yanı kapalı bıraktıgımda belki dinledigim şarkılardan olucaktır ki bass çok çok fazla gelmiyor,standart kıvamda
    quote:

erencaner, kulaklıktan memnun musun peki.Son durum nedir?Cihazla iyi uyum sağladı mı?

Güzel.2-3 hafta içinde kıvama gelmeye başlar o.Bu arada 0 bass a nasıl dayanıyorsun.Gerçi dinlediğin müzik türünde daha tok bir performans gösteriyor olabilir.Uzun ömürlü olması dileği ile..

• iriver kullanan karşılaştırırsa nasıl ses kalitesi.t 2 ile arasında gerçekten şarj olarak o kadar fark var mı?İnceleme güzel teşekkürler.Ürün de şarkı dinlerken dosya görülebiliniyor liste yapılabiliniyor güzel özellikler.ÜRünün sürekli kullanımda şarzı ne kadar gidiyor?Sizce f2 mi t2 mi t2 nin tipi güzel fakat kullanışlı değil gibi.
  • merhaba arkadaslar
    bır sorunum var f2 ye 100 adet mp3 attım bu parcalar harf sırasına gore dızıldı.
    bı kac gun sonra tekrar 100 tane daha mp3 attım ama bunlar ılk attıgım 100 mp3 arkasından tekrar bı harf sırasına gore sıralanmıs
    yanı f2 ye yukleme tarıhlerıne gore sıralanmıslar
    ben bu hepsını bır turlu harf sırasına sokamadım ılk 100 kendı harf sırasında ıkıncı yukledıgım 100 parca kendı harf sırasında cok komık bı olay cozemedım gıttı ılla bı cozumu vardır ama benım gozumden kacıyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

merhaba arkadaslar
    bır sorunum var f2 ye 100 adet mp3 attım bu parcalar harf sırasına gore dızıldı.
    bı kac gun sonra tekrar 100 tane daha mp3 attım ama bunlar ılk attıgım 100 mp3 arkasından tekrar bı harf sırasına gore sıralanmıs
    yanı f2 ye yukleme tarıhlerıne gore sıralanmıslar
    ben bu hepsını bır turlu harf sırasına sokamadım ılk 100 kendı harf sırasında ıkıncı yukledıgım 100 parca kendı harf sırasında cok komık bı olay cozemedım gıttı ılla bı cozumu vardır ama benım gozumden kacıyor sanırım

Cihazı bilgisayara bağla.Bilgisayarda cihazın içine gir.Tüm müziklerini attığın "MUSİC" klasörünün içine gir.Klasörün içine girdikten sonra mouse a sağ tıkla/Simgeleri yerleştir/Ad olarak işaretle.Eğer işaretliyse bile sen yinede Ad olarak işaretle.Daha sonra bağlantıyı çıkar.Böyle dene bakalım.

• dedıgını daha once cok kez uygulamıstım o ıse yaramadı
    sanırım tek care ıcındekı parcaların hepsını dısarı cıkarmak ve tekrar ıcıne atmak
    ama bu olayın bı yolu olmalı bunu bu kadar ılkel bı yolla yaptıktan sonra bır anlamı yok
  • arkadaşlar bende f2 siparişimi verdim ereyondan aranıza katıldım istanbuldan sipariş veren varsa daha önce ne kadar sürede ulaşır bilgi verebilirler mi? cihazı alınca sorularım olursa yöneltirim.
  • eyvallah hayırlı olsun

ertesi gün kargolasalar en gec iki güne ulaşır belki de 1 güne

quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

arkadaşlar bende f2 siparişimi verdim ereyondan aranıza katıldım istanbuldan sipariş veren varsa daha önce ne kadar sürede ulaşır bilgi verebilirler mi? cihazı alınca sorularım olursa yöneltirim.
  • dün söyledim bugün elimdeymiş dediklerine göre hadi bakalım.bu arada saolasın.
  • f2 im geldi arkadaşlar.yalnız bi sorum olacak.şarj için pc ye bağladım sonra donanımı güvenle kaldır a tıkladım hala usb connected diyordu.kılavuzda charging demesi gerektiğini söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

f2 im geldi arkadaşlar.yalnız bi sorum olacak.şarj için pc ye bağladım sonra donanımı güvenle kaldır a tıkladım hala usb connected diyordu.kılavuzda charging demesi gerektiğini söylüyor.

Donanımı güvenle kaldır dedikten sonra açılan pencerede ki "Durdur" butonuna tıklayacaksın.Sonra yine ufak bir pencere açılacak ve "Tamam" butonuna tıklayacaksın.Sonra bir önceki pencereyi "Kapat" butonundan kapat.2-3 saniye sonra "Charging" yazısı çıkacak ve cihaz şarj olur konuma gelecek.

Cihazın hayırlı olsun.

• arkadaşlar bende sanırım bu aletten alıcam.. önce creative zen stone almayı düşünüyordum ama bi ürün bukadar övülürse benimde fikrim değişir yani

en uygun fiyat ve güvenilir olarak nerden alabilirm ? yardımcı olursanız sevinirim .. yanına ep630 da alıcam..
    teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

arkadaşlar bende sanırım bu aletten alıcam.. önce creative zen stone almayı düşünüyordum ama bi ürün bukadar övülürse benimde fikrim değişir yani

en uygun fiyat ve güvenilir olarak nerden alabilirm ? yardımcı olursanız sevinirim .. yanına ep630 da alıcam..
    teşekkürler..

Ürün şu anda en uygun fiyat ile Ereyon da satılıyor.1gb(109Ytl), 2gb,(149Ytl) ve 4gb(199Ytl) olarak.Ayrıca bu siteden alışveriş yapan biri olarak tavsiye ederim.

• 1gb lık yeterli olurmu sizce ? fiyatıda çok uygun
  • quote:

1gb lık yeterli olurmu sizce ? fiyatıda çok uygun

Yeterli olup olmayacağı sana bağlı.Ama normal kullanım için 1gb yeterlidir.Mesela yanında çok parça taşımayı seven var ve kalan boşluğu flash bellek olarak kullananlar var.Ya da dinleyeceği belli başlı müzikleri taşıyanlar var.Bence bunu kendine sormalısın.Ama normal sevidiğin müzikleri koyarsın fazlasıyla yeter.Örnek verecek olursam kbps değerleri karışık şekilde ortalama 250-300 şarkı koyabilirsin.
  • kredi kartıyla alıyorum bu ne demek oluyor ? CVC2/4CSC HATALI,MAX SAYI AŞTI diye bi uyarı veriyor güvnlik kodunu mu yanlış girmişim ?
  • quote:

kredi kartıyla alıyorum bu ne demek oluyor ? CVC2/4CSC HATALI,MAX SAYI AŞTI diye bi uyarı veriyor güvnlik kodunu mu yanlış girmişim ?

Evet güvenlik kodu hatalı girilmiş olmalı.
  • benim kartta bi sorun var ya netten alamıyorum

ereyon un adresi izmir- çiğli diyor bana yakın sayılır burası .. gidip ordan alabilir miyim acaba ? yoksa sadece netten mi satış yapıyolardır
  • quote:

benim kartta bi sorun var ya netten alamıyorum

ereyon un adresi izmir- çiğli diyor bana yakın sayılır burası .. gidip ordan alabilir miyim acaba ? yoksa sadece netten mi satış yapıyolardır

Malesef gidip alma gibi bir imkan yok.Sadece net üzerinden alışveriş yapıyorlar.Ama kapıda nakit ödeme gibi bir olay var.İstersen ödeme şeklini öyle yap.Çok daha güvenilir.Ürünü görüp öyle ödeme yapacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.