Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erencaner

teşekkürler arkadaslar
    musterı hızmelerı cok ılgılendı, kargo ile yolladım cumartesı elımde olucak ınsallah ;)

sagolun

Umarım bu sefer bir aksilik çıkmaz ve kavuşursun cihazına.
  • ama sesine baktım söyle bi ferhat göcerlere intizarlara
    ses hiç fena degildi 40a kadar actım sesi ama bozuldu herhalde kulaklık kaldırmıyo e normal

ama harbiden dediginiz gibi bayagı kücük geldi gözüme alet

neyse ereyonu beklıcez artık

• quote:

ama sesine baktım söyle bi ferhat göcerlere intizarlara
    ses hiç fena degildi 40a kadar actım sesi ama bozuldu herhalde kulaklık kaldırmıyo e normal

ama harbiden dediginiz gibi bayagı kücük geldi gözüme alet

neyse ereyonu beklıcez artık

erencaner, evet kulaklık vasat ötesi.Kulaklığı hiç koymayıp 3-5 fiyat düşürseler daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bende benim Pioneer Se-Cl30 u arkadaşa sattım bugün ve kulaklıksız kaldım. Ama sorun yok önemli değil ben sakinim gayet sakinim.

• quote:

acaba yollayalım yerse mi diyolar ki :S

bence de öyle diyorlar...
  • eğer öyleyse ahlak dışı son derece terbiyesiz bir tutum
    quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

quote:

acaba yollayalım yerse mi diyolar ki :S

bence de öyle diyorlar...

• arkadaslar
    içinde ferhat göcer intizar ve kırac olmayan cowon f2'm ereyondan gönderildi
    bu seferki kullanılmamıs

ereyona gene de teşekkürler, her ne kadar ikinci el bir ürünü bana sıfır diye yollamışlarsa da akabinde telefon acmam ve değişim formunu doldurup aynı gün geri göndermem sorunu çözmeye yetti:)
    2bucuk saatte falan doldu sarjı

1.14 yaptım sonra yazılanları okuyunca 1.13 yaptım
    1.11 ile gelmişti

bu arada Sennheiser MX460 düşünoyrum 30 ytl ye
    nasıl gider mi bu ürünün yanına?
    forumda mx 360 daha popüler ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 27 Temmuz 2008; 4:17:52 >

• Evet, ben de bisiklete binerken MX360 kullanıyorum. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama Sennheiser'nın yeni nesillerinden MX630 hoşuma gitti. Şiddetle tavsiye ederim.
  • arkadaslar EP630 sipariş verdim hızlıaldan uygun geldı fıyatı 38 ytl =)
    yalnız bass agırlıklı oldugu soylenıyor ben de tekno pop mop dinlemiyorum genelde rock müzik ve slow parcalar dinliyorum.bemi tatmin eder mi rock parcalarda ep 630?

diger sorum da

çin malı trident mp4 çalardan kalma usb şarj cihazı var,acaba bunla F2 yi şarj etsem problem yaratır mı?
  • arkadaşlar bende bi cowon f2 almayı düşünüyorum.bass a çok önem veriyorum. sorum ise sizce bu alet beni bass konusunda tatmin edebilcek güce sahip mi?

diğer bi sorum da

d2 ile f2 arasında ses kalitesi arasında bi fark olmadığını söylüyolar doğru mu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

arkadaşlar bende bi cowon f2 almayı düşünüyorum.bass a çok önem veriyorum. sorum ise sizce bu alet beni bass konusunda tatmin edebilcek güce sahip mi?

diğer bi sorum da

d2 ile f2 arasında ses kalitesi arasında bi fark olmadığını söylüyolar doğru mu sizce?

Her iki alete de sahibim. Ses farkı yok. Ama eğer aradaki fark önemli değil ise D2nin kullanımı çok kolay.

COWON bas konusunda tatmin eder. Daha iyi bas veren bir marka daha yok bu konuda bence. Deli gibi verir bası. Mach3bass..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 29 Temmuz 2008; 16:07:58 >
  • ya aslında fiyat farkı çok önemli değil ama kulaklık vasat ötesiymiş o yüzden ses farkı yoksa f2 bana daha uygun gibi geldi.o farkada kaliteli bi kulaklık almak daha mantıklı gibi.
  • quote:

ya aslında fiyat farkı çok önemli değil ama kulaklık vasat ötesiymiş o yüzden ses farkı yoksa f2 bana daha uygun gibi geldi.o farkada kaliteli bi kulaklık almak daha mantıklı gibi.

Tabi ki...Stok kulaklıklarla kullanacaksanız D2yi F2+kulaklık daha mantıklı.
  • peki f2 cideo olarak nası boyutuna ve fiyatına göre? pek video izliceğimi zannetmiorm ama yinede bilmekte fayda var.
  • quote:

peki f2 cideo olarak nası boyutuna ve fiyatına göre? pek video izliceğimi zannetmiorm ama yinede bilmekte fayda var.

ekranı düşündüğünden daha ufak...Ama atıyorsun oynatıyor işte

/>

Durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 29 Temmuz 2008; 18:19:38 >

• baya küçük gözüküyor.aklıma takılan olursa sorarım tekrar.şimdilik araştırıyim biraz daha ama f2 ye yakın gözüküyorum.umarım ereyondaki indirim bitmez.saolasın.
    bu arada mavi bilgisayarda stoklara tkrar gelmicekmiş f2 bizzat sordum telefonla.duyurldumu bilmiyorum ama haberiniz olsun.
  • sana araştırabileceğin siteleri de veriveriyim ben

www.iaudiophile.net
    www.anythingbutipod.com
    www.dapreview.net
    www.head-fi.org/forums/f15/

• saolasın.sanırım ben f2 siparişi vericem 1-2 hafta içinde çok merak ettim. COWON hakkında söylenenlerde güzel.bu made in china olayı bi sorun yaratmaz dimi bana?
  • ereyondan satın aldım ben.ilk olarak kullanılmış yolladılar ama söyleyince hemen değiştirdiler.şu an memnunum.kulaklıkta da creative ep 630 sipariş verdim bayagı arastırdım en uygun fiyat 38 ytl ye hizlial.com da
    çok tavsiye ediliyor ;)
  • quote:

ereyondan satın aldım ben.ilk olarak kullanılmış yolladılar ama söyleyince hemen değiştirdiler.şu an memnunum.kulaklıkta da creative ep 630 sipariş verdim bayagı arastırdım en uygun fiyat 38 ytl ye hizlial.com da
    çok tavsiye ediliyor ;)

Bu sitedeki diğer ürünlerinde fiyatları oldukça uygun gibi.Fakat bir türlü üyelik alamıyorum."Sistemde bir hata oluştu. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." yazısını görmekten sıkıldım.Bu konu ile ilgili mesaj attım bakalım ne zaman cevap verecekler.
  • quote:

ereyondan satın aldım ben.ilk olarak kullanılmış yolladılar ama söyleyince hemen değiştirdiler.şu an memnunum.kulaklıkta da creative ep 630 sipariş verdim bayagı arastırdım en uygun fiyat 38 ytl ye hizlial.com da
    çok tavsiye ediliyor ;)

yanlış anlamadıysam bu fiyata f2 den iyisi biraz zor.öyle değil mi? f2 ye alternatif olabilecek bi mp3 player var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.