Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

guzel soru sagol, yani demek istedigim orjinal albümlerden convert etmek ya da lisanslı sitelerden orjinallerini indirmek , bu sekılde elde edemez mıyım mp3 calara yetecek kadar en azından :)

siz olsaydınnız benım yerımde 1 gb mı alırdınız 2 gb mı
    ?

ya sımdıye kadar baktıgımda teknolojiye bi sürü gereksiz para yatırmısım, hep ıhtıyaclarımdan fazlasını almısım gerek notebook gerek baska bısey.

neyse uzatmıyım pek ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Kayıpsız parçalar için 2 GB uygundur. Hatta 4 GB daha iyi olur.

Bu arada, kayıpsız parçaları nasıl elde ediyorsun?
  • 2 GB kullanıyorum ve kayıpsız + yüksek bitrate'li ogg dosyaları için yeterli oluyor ve 2 GB tavsiye ederim.

Kayıpsız dosyaları mümkün olduğunca CD'lerden rip'leme yoluylaelde etmeye çalışın. Internet'teki bazı albümler mp3 gibi düşük bit oranına sahip parçaların convert edilmesi sonucu elde ediliyor ve aslında kayıpsız değil, boşu boşuna fazladan yer kaplayan dosyalar oluyorlar. ;)
  • Kayıpsız dosya türü olarak da flac ve wav'ı tavsiye ederim. Ben çoğunlukla flac kullanıyorum.
  • erencaner, bence sen fazla bişey vermek istemiyorsun bu cihaza anladım ben seni (: Sen en iyisi 2Gb al kapat olayı fazla kurcalama.Ne az olsun ne fazla ortası iyidir.
  • Arkadaşlar f2 de ses efektlerini ve ekolayzır ayarlarını nasıl yapıyoruz?
  • yok ben bir ya da iki gb anlamında demiştim ama neyse :D
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

erencaner, bence sen fazla bişey vermek istemiyorsun bu cihaza anladım ben seni (: Sen en iyisi 2Gb al kapat olayı fazla kurcalama.Ne az olsun ne fazla ortası iyidir.

• son bi şey sorcamm
    kayıpsız sarkıların ortalama mb ı kac oluyo
  • head, menüden settings e gir ondan sonra açılan bölümde JetEffect var ona gir orda karşına ekolayzır ve ses efektlerini ayarlayabileceğin bir bölüm çıkacak.Gerisi malum.

erencaner, sanırım sen bu kayıpsız ses formatına taktın. Boyutları oldukça büyük olur.Örnek verecek olursak 4 dakika civarı wav. halindeki bir parçanın boyutu 50 mb gibi boyutlarda olabiliyor.Bunu doğal olarak dönüştüreceksin.Kayıp vermeden flac olarak dönüştürdüğünde ortalama boyut 20-25mb düşer.Süresine göre ortalama boyutları sen hesaplarsın artık.

• Çok saol uğuRnB peki sen nasıl ayarlar önerirsin ekolayzır ve efekt olarak
  • Tercih edeceğin ayaralar kulaklığına ve müzik türlerine göre değişir ama ayar yaparken de bir iki şeye dikkat etmek gerekli. BBE ve 3D Srround özelliğini fazla açmamak yeterli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

head, menüden settings e gir ondan sonra açılan bölümde JetEffect var ona gir orda karşına ekolayzır ve ses efektlerini ayarlayabileceğin bir bölüm çıkacak.Gerisi malum.

erencaner, sanırım sen bu kayıpsız ses formatına taktın. Boyutları oldukça büyük olur.Örnek verecek olursak 4 dakika civarı wav. halindeki bir parçanın boyutu 50 mb gibi boyutlarda olabiliyor.Bunu doğal olarak dönüştüreceksin.Kayıp vermeden flac olarak dönüştürdüğünde ortalama boyut 20-25mb düşer.Süresine göre ortalama boyutları sen hesaplarsın artık.

teşekkür ederim, cihaz yarın elime gecer sanırım ;)
    ondan sonra kılavuzunu iyice bir okur donanımhaberde bakar aklıma takılan olursa başınızın etini yerim :D

• Kılavuz mu dedin?
  • yok mu içinde kullanma kılavuzu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Kılavuz mu dedin?
  • head, 8 7 0 8 11 olarak kullanıyorum şu anda fakat tam olarak bir ayar çekmedim.Onun dışında BBE 3, MachBass 7, diğerleri 0 konumunda.Mp Enhance ise açık konumda.Şimdilik bunlar tam olarak bir ayar çektiğimde paylaşırım.

erencaner, içinden Türkçe ve İngilizce kullanma kılavuzu çıkıyor.
  • Arkadaşlar hepimiz kullandığımız ses ayarlarını ve effectleri yazalım ona göre herkes bilgilensin.
  • arkadaslar igrenc bi durum

ereyondan ürün yarım saat önce elime ulaştı. ama içinde orjinal videosu da yoktu üstüne üstlük ferhat göçer mi ararsın intizar mı kıraç mı ne ararsan yüklenmiş. :S

netten değişim formunu doldurdum ayrıca aradım da ,ürünün bu şekilde size ulaşmöası dogru degil dediler,şimdi mail gelcek tekrar yollucam yarın orda olcak öbür gün yenisi gelcek off

acaba yollayalım yerse mi diyolar ki :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

arkadaslar igrenc bi durum

ereyondan ürün yarım saat önce elime ulaştı. ama içinde orjinal videosu da yoktu üstüne üstlük ferhat göçer mi ararsın intizar mı kıraç mı ne ararsan yüklenmiş. :S

netten değişim formunu doldurdum ayrıca aradım da ,ürünün bu şekilde size ulaşmöası dogru degil dediler,şimdi mail gelcek tekrar yollucam yarın orda olcak öbür gün yenisi gelcek off

acaba yollayalım yerse mi diyolar ki :S

erencaner, kötü bir durum.Bende ereyon dan almıştım fakat böyle bir durumla karşılaşmadım.Temiz bir alışveriş oldu.Belkide sürekli bu konu hakkında onlara mesaj atıyordum bu yüzden olabilir.Sürekli dürtüklemek gerekiyor sanırım.Umarım en kısa sürede çözüme ulaşır durumun.

• Hadi arkadaşlar herkes kullandığı ekolayzırı ve ses effectlerini yazsın

not: Daha hiç bi ses ayarını yapamadım yardım edin bana.
  • Geçmiş olsun. Ereyon'la sorun yaşayan azdır, kullanılmış ürün de şansınıza size denk geldi galiba.

Önceki sayfalarda EQ ayarlarımı paylaşıyorduk, tekraren paylaşayım.

EQ: 3 / 1 / -1 / 4 / 3
    BBE: 1
    Mach3Bass: 5
    MP Enchance: Etkin
    3D Surround: 0
    Pan: 0
    Play Speed: 0
  • teşekkürler arkadaslar
    musterı hızmelerı cok ılgılendı, kargo ile yolladım cumartesı elımde olucak ınsallah ;)

sagolun
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.