Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırm Mavi Bilgisayar elindeki F2'ları bitirdi, internet sitesinde yok.
  • arkadaslar creative muvo v100 un pil kısmına cowon u bağladım direk açıldı ama o sıra f2 nun şarj ı full olmasından dolayı sadece bir tetikleme olacagını düsündüm acaba şarj bittiginde o pilden mp3 player i açabilirmiyiz ve mp3 e bir zararı olurmu??? creative arkadasımdaydı denemesini yapamıyorum çünkü ben istabul a geldim o ankara da
  • Cowon'u Creative'e nasıl bağladın anlayamadım ama bir zararı olacağını da sanmam.
  • Cowon'a zamanında 300 küsür ytl vermiş biri olarak 80-100 ytl kabul edilemez bir fiyat. Cowon'ın malları 80-100 ytl değil, olmamalı...
  • Sen yine 300 lira vermişsin, ya ben? 500 lirayı saydığım kış günü hâlâ aklımda. Parayı sayarken elim bile titremişti (Tabi soğuktan :).
  • bu mp3 player ın "L" olan kısmına cowon un usb girisini taktım bu kısıma taktıgım pil cowon a zarar verirmi yani cowon da 1.5 volt la mı calısıyor eger zarar vermezse cok iyi olur btane v100 bulup cowon u şarj edemedigim yerde onu kullanırım yani bunu herkes yapabilir benim gibi şarjsız kalma korkusu olanlar varsa

# Cowon iAudio F2 İncelemesi #

# Cowon iAudio F2 İncelemesi #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy_the_kid -- 1 Temmuz 2008; 17:59:58 >

• Resmi görünce hatırladım. V100 enerjisini USBaracılığıyla kapağın altındaki pilden alıyor.

Eğer çalıştıysa sorun olmaz ama bu yolla da başka pili bir cihaz şarj olmaz. Sadece cihazın kullanımına yetecek kadar enerji kullanılmıştır.
  • arkadaşlar şarjım bitti.aleti taktım bilgisayara şimdi sürekli açılamya çalışıyor ama açılmıyor ne yaptıysam olmadı resette işe yaramadı acaba varmı bilgisi olan.Açılmaya çaalışıyor açılmayıor pili bityor.Tekrar takında yine aynı şey.
  • Sabah üzerine bastım f2min ekran bembeyaz oldu ses geliyor ama görüntü yok
    Ben d&r dan almıştım oraya götürsem yollarlar herhalde servise değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

arkadaşlar şarjım bitti.aleti taktım bilgisayara şimdi sürekli açılamya çalışıyor ama açılmıyor ne yaptıysam olmadı resette işe yaramadı acaba varmı bilgisi olan.Açılmaya çaalışıyor açılmayıor pili bityor.Tekrar takında yine aynı şey.

Cihaza uygun bir adaptör varsa onunla şarj edip açmayı dene. Menüden şarj olma seçeneğini kapatmış olabilirsin vebu yüzden cihaz yazılımsal bağlantı kurmaya çalıştığı andan itibaren şarj olmaz. Yapamazsan ve garantisi varsa servise gönder, hallederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

Sabah üzerine bastım f2min ekran bembeyaz oldu ses geliyor ama görüntü yok
    Ben d&r dan almıştım oraya götürsem yollarlar herhalde servise değil mi?

Servise yollarlar da serviste garanti kapsamında tamir edilir mi bilemem...

Kasada çizik, darbe izi, kırık yoksa yapılma ihtimali var. Kullanıcı hatası derlerse de ücretiyle yaparlar veya iade ederler.
  • Ben de sanmıyorum garanti kapsamında yapacaklarını, dışında bir şey yok içindeki panel ya da ne varsa o kırıldı işte. Neyse bir görüşelim bakalım uygun bir fiyat söylerlerse yaptırırım, buraya da yazarım sonucu.
  • dışında birşey yoksa bu bozuldu diye ver büyük olasılık yaparlar
  • Arkadaslar tatile geldim sarj bitti laptop vista home sarj edemiyorum bilenlerden acil yardım!!
  • film attım avi olarak f2 ye tam ekran değil fakat
    tam ekran nasıl yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilo1900

Arkadaslar tatile geldim sarj bitti laptop vista home sarj edemiyorum bilenlerden acil yardım!!

Cowon'lar Vista'da sorun çıkartabiliyor (Sorun zaten Vista'dan). Tanımıyorsa USB'de takılı kalması bile şarj olmasını sağlayabilir. Vista kullanmadığımiçin bundan fazla yardımcı olamayacağım. Vista kullanan arkaşlarla iletişime geçersen yardım edebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

film attım avi olarak f2 ye tam ekran değil fakat
    tam ekran nasıl yapıcaz?

Video ekranı kaplamıyorsa yapabileceğin tek şey, Adobe Premiere gibi profesyonel bir araçla videonun kenarlarını düzeltmektir.
  • iyi sesi olan bir mp3 almak istiyordum ve sonunda bunu karar kıldım ve şu anda en uygun 200 ytl buldum acaba bu ürüne bu fiyat verilir mi?

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41280&ref=akakce&v=1.53.8
  • Vista da mecburen usb modda kaldı ama yine de sarj etmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rilgen

iyi sesi olan bir mp3 almak istiyordum ve sonunda bunu karar kıldım ve şu anda en uygun 200 ytl buldum acaba bu ürüne bu fiyat verilir mi?

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41280&ref=akakce&v=1.53.8

ya biri şunu cevaplarsa cok sevinecem tşklr
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.